Košarica
0

Kaj iščete?

INFRA- peskanje, brušenje, frezanje velikih površin

Blastrac Infra je posebena serija, ki se osredotoča na veliko infrastrukturno opremo in specializirane izdelke, kot so enote za vožnjo, sistemi na tovornjakih in večnamenskih vozilih.

Blastrac BMG-2200

Premer brušenja: 2200 mm
Moč motorja: 62 kw
Napetost: 400 V
Teža: 3035 kg
Pogon: Električni
Preberite več
Ni na zalogi

Blastrac 2-45DTM

Premer brušenja: 1150 mm
Moč motorja: 2x30 kW
Teža: 1750 kg
Pogon: hidravlični
Preberite več
Ni na zalogi

Le malokdo je navdušen nad čiščenjem, še posebej, če za to nimate ustreznega orodja. Eden najbolj pogosto uporabljenih načinov čiščenja različnih vrst površin je peskanje. Kaj pa brušenje? Brušenje zahteva predhodno načrtovanje dela in pomoč specializiranih orodij. Je osnovni način obdelave različnih materialov. Namen je odstraniti predhodne premaze in druge snovi s površine ter jo pripraviti za naslednje korake. Zahvaljujoč  brušenju lahko enostavno, hitro in učinkovito površino popravite, izravnate, zgladite in odstranite praske. In nenazadnje, frezanje velikih površin? Za odličen rezultat je pomembno, da so profesionalni stroji frezanje velikih površin zanesljivi, učinkoviti in natančni.

Dinamičen razvoj tehnologije je omogočil pojav novih metod in orodja, ki močno olajšajo življenje in delovanje. Zahvaljujoč njim postane čiščenje, brušenje in frezanje nekoliko enostavnejše. INFRA- peskanje, brušenje, frezanje velikih površin omogoča učinke, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke.

Če se osredotočimo na frezanje, ne smemo pozabiti, da je želeni učinek mogoče doseči le z uporabo ustreznega orodja. In so tako stroji frezanje velikih površin najbolj učinkovita rešitev. Profesionalni stroj frezanje velikih površin uspešno opravlja nalogo tudi na neravnih površinah. Obraba je majhna in je tako vidik trajnosti stroja visok. Pri zasnovi so uporabljene visoko kakovostne komponente.

Stroj frezanje velikih površin omogoča opravljanje raznih izzivov in se odziva na potrebe operaterjev. Sodobno in ustrezno orodje je tako kos tudi zahtevnejšim delom. Pričakovane cilje je enostavneje doseči.

Vsako delo je lažje in enostavneje s specializiranim orodjem in znanjem. Vsak postopek je namenjen za doseganje različnih ciljev. Gre za postopke (peskanje, brušenje, frezanje), ki se redno uporabljajo v številnih panogah. Uporabni so v situacijah, ko je treba očistiti, zgladiti površino. S peskanjem je možno doseči tudi težko dostopne kotičke. Gre za univerzalne postopke, saj se dobro obnesejo v mnogih primerih. Pri vseh postopkih, pa je izredno pomembno zagotoviti varnostne ukrepe za tiste, ki delo opravljajo. Ne glede na to, ali gre za peskanje, brušenje ali frezanje.

Obnovitvena in gradbena dela so povezana z izvajanjem številnih dejavnosti, ki zahtevajo uporabo specializiranega orodja in naprav. Določene postopke lahko izvedemo le z uporabo temu namenjene mehanizacije in velikega števila orodja. Dobra opremljenost s potrebno opremo in ustrezno znanje operaterjev ter izvajanje ustreznih postopkov obdelave, lahko bistveno olajša izvedbo del in skrajša čas dela. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo