Košarica
0

Kaj iščete?

ZAKAJ HUSQVARNA CONSTRUCTION?

VIDEO:

Husqvarna Construction – Expect more 1.13min (INT)

Z Husqvarno Construction kot vašim poslovnim partnerjem lahko pričakujete več. Ne le od naše opreme in diamantnih orodij, ampak tudi od nas. Več podpore, da lahko dosežete svoje najbolj zahtevne cilje. Več pametnih idej, da ohranite svoje podjetje na čelu industrije. Več skrbi za vaše zdravje. In več pozornosti do našega okolja.

Productivity


PRODUKTIVNOST

Vemo, da mora biti vaša oprema pripravljena, ko ste vi. Vsaka sekunda nedelovanja pomeni izgubljen denar, zato sta vzdržljivost in zanesljivost ključnega pomena. Toda pri izbiri dobavitelja ne gre le za zanesljive izdelke. Potrebujete tudi zanesljivega partnerja. Računajte na nas, da bomo tam, ko nas boste potrebovali - vedno pripravljeni zagotoviti podporo, usposabljanje in storitve, ki jih potrebujete. Za nas je zanesljivost primarnega pomena. Zakaj? Ker je ključnega pomena za to, da lahko dosežete svoje najboljše rezultate. Ko vse deluje, lahko vstopite v tok.

Innovation

INOVACIJE

Pričakovanja v naši industriji se spreminjajo s hitrim tempom. Kot vaš partner nenehno delamo, da bi našli boljše načine za opravljanje dela. Ali gre za pametno tehnologijo, ki poenostavlja vaš delovni dan, alternativne vire energije, ki zmanjšujejo emisije, ali manjše napredke, ki naše izdelke naredijo bolj enostavne za uporabo, nenehno inoviramo, da zagotovimo, da ste pripravljeni izpolniti še več zahtev in izkoristiti še več priložnosti. Ne glede na to, kaj prinaša prihodnost.

Safety

VARNOST

Na gradbišču so tveganja povsod. Biti odgovoren pomeni proaktivno iskanje načinov za njihovo izogibanje in obvladovanje. Zato je varnost naraven in nujen del vsega, kar počnemo. Naš celostni pristop vključuje izdelavo izdelkov, ki so lažji za uporabo in omogočajo lažje opravljanje dela, inovativne varnostne funkcije, ki zagotavljajo dodatno varnost, ter usposabljanje, tako da vedno veste, kako pravilno uporabljati naše stroje. In nenehno iščemo načine, kako gradbišče še dodatno izboljšati, na primer tako, da vam pomagamo upravljati s prahom, zmanjšati vibracije in zmanjšati hrup. Pri vsakem koraku postavljamo vaše zdravje na prvo mesto, da lahko vsak dan delate bolj učinkovito, imate več nadzora in se počutite bolj samozavestno.

Sustainability

TRAJNOSTNOST

Vložite svoje srce in dušo v to, kar počnete, in mi delamo enako. Včasih to pomeni ozko osredotočenost na določeno opravilo. Toda pomembno je tudi, da ne izgubimo iz vida celotne slike. Želimo, da lahko še naprej počnete to, kar najbolje znate, in da imajo tudi prihodnje generacije enake priložnosti. Ker nam je mar za naše okolje in skupnost, si prizadevamo zmanjšati naš vpliv na podnebje in našo odvisnost od neobnovljivih virov. Prav tako si prizadevamo pomagati strokovnjakom v industriji lahkih gradbenih in kamnoseških dejavnosti spodbujati preobrazbo v nizkoogljično, pametno z ekološkega vidika naravnano gospodarstvo. Še dolga pot je pred nami, toda odločeni smo storiti več. In zavezani smo, da postavimo zgled, ki ga bodo drugi sledili.

VIDEO:

Expect more with Husqvarna Construction (Internal film) 16x9

O NAS

Husqvarna Construction, del Husqvarna Group, je vodilni proizvajalec inovativne opreme in diamantnih orodij v industriji lahke gradnje. Naš portfelj vključuje stroje, rešitve, storitve in diamantna orodja, namenjena strokovnjakom, ki delajo z trdimi materiali, kot so beton in kamen, ter oblikujejo urbana okolja prihodnost. Naš cilj je biti vaš zaupanja vreden poslovni partner - in vas držati na čelu industrije.

Hitri podatki o Husqvarna Construction:

 

Glavni sedež v Jonseredu, Švedska.

Tovarne v Evropi, Severni Ameriki, Kitajski in Indiji.

Globalno omrežje prodajnih podjetij, servisnih centrov, distributerjev in podjetij za izposojo.

Skupne neto prodaje leta 2022 v višini 8,2 milijarde

Število zaposlenih: 2.700.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo