Košarica
0

Kaj iščete?

Kemikalije za talne površine

Kemikalije Husqvarna se uporabljajo za rezlične namene, od polnjenja lukenj, sanacij, zaščite pred zunanjimi dejavniki in še mnogo več. Vsak produkt je potrebno nanesti v pravilnem vrstnem redu po določeni fazi brušenja ali poliranja. Vse kemikalije niso primerne za vse površine in postopke. Za pravilno izbiro nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali!

Husqvarna GM 3000

129,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Husqvarna GM+

135,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Husqvarna CURE (K)

220,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna CURE (L)

279,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Husqvarna CURE +

273,00 € 218,40 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Husqvarna PREMIUM GUARD SB

261,66 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna TOPICAL GUARD

633,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna CLEAN & PROTECT

50,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Kemikalije Husqvarna se uporabljajo za rezlične namene, od polnjenja lukenj, sanacij, zaščite pred zunanjimi dejavniki in še mnogo več. Vsak produkt je potrebno nanesti v pravilnem vrstnem redu po določeni fazi brušenja ali poliranja. Vse kemikalije niso primerne za vse površine in postopke.

Husqvarna oprema za preizkušanje talnih površin je namenjena, da potrdi specifikacije videza in končne obdelave vaših brušenih in poliranih tal. Površino lahko seveda pred brušenjem testirate in s tem lažje določite katero diamantno orodje bo po vašem prava izbira za ta projekt. Vse v skladu z našimi jasno definiranimi postopki Superfloor in Hipertrowel.

Brušenje in poliranje je proces obdelave, med katerim mojster odstrani majhen del zgornje plasti. Zahvaljujoč brušenju se s površine odstrani hrapavost, praske, izrastki, ipd. S poliranjem površina postane enakomerna in gladka. Po potrebi lahko površini date želeno obliko in velikost. Za to se uporabljajo posebna diamantna orodja in so namenjena odstranjevanju različnih nepravilnosti na površinah.

Diamantno orodje je sestavljeno iz telesa in diamantnih segmentov. Osnova orodja so torej diamantni segmenti, za njihovo izdelavo se uporabljajo zrna sintetičnih diamantov in posebna vez, ki je lahko kovinska, keramična ali organska.

Čeprav je diamant najtrši material, se med postopkom brušenja tudi obrabi. Obraba je odvisna od trdote površine. Vsekakor je pomembno kupiti kakovostne brusne segmente, med katerimi so zelo priljubljeni  brusni segmenti Husqvarna ali štokerji Husqvarna. Ti imajo visoko zmogljivost odstranjevanja materiala in trdih ali krhkih premazov do določene debeline. Uporabni so tudi pri popravilu poškodovane plasti plošče ali betona.

Dobro urejene površine so rezultat učinkovitega dela in uporabe pravega orodja. Površine je mogoče optimalno negovati s strojem za brušenje in poliranje tal, kar bo vplivalo tako na videz kot na dolgo življenjsko dobo, zagotavljajo tudi trajno zaščito pred umazanijo in obrabo. Z​​ustreznimi dodatki med katerimi so tudi polirke Husqvarna poskrbite za enostavno delo in odličen rezultat.

Orodja za kotne brusilke HTC

Orodja za kotne brusilke HTC omogočajo učinkovito, ergonomsko in hitro brušenje in poliranje robov. S tem orodjem lahko obdelujete robove tako kot kateri koli drugi del podlage, hitro in pokončno. Tovrstna orodja omogočajo brušenje pod policami ali drugimi nizko visečimi ovirami.

Brusni segmenti HTC

HTC diamantni segmenti za brušenje so orodja, za katere je značilen poseben profil in so odgovorni za brušenje, odstranjevanje lepilnih premazov, čiščenje teraca, poliranje kamna, izravnavo estriha, itd. Brusni segmenti HTC zagotavljajo najučinkovitejšo rešitev in je zanje značilna povečana odpornost proti obrabi.

Poliranje betona - smola HTC

Orodja vezana na smolo se uporabljajo za poliranje betona – smola HTC in so ena od najnaprednejših orodij za poliranje betona. Tehnologija vrhunske smole v kombinaciji z optimizirano in fleksibilno zasnovo zagotavlja odlično rezalno sposobnost, izjemno vzdržljivost in najboljše rezultate poliranja.

Specialna orodja HTC

Specialna orodja HTC so širok nabor orodij, ki omogočajo izravnavo in pripravo površin za nadaljnjo obdelavo. Zagotovijo popolnoma gladko površino, na katero je mogoče polagati naslednje plasti.

Obroči za orodje HTC so zasnovani za različne velikosti brusilnikov. Izberite ustrezno možnost glede na lastne potrebe - manj segmentov na orodje pomeni večjo težo in večjo moč za tla.

Orodja za kotne brusilke Husqvarna in HTC omogočajo učinkovito, ergonomsko in hitro brušenje in poliranje robov. S tem orodjem lahko obdelujete robove tako kot kateri koli drugi del podlage, hitro in učinkovito. Tovrstna orodja omogočajo brušenje pod policami ali drugimi nizko visečimi ovirami.

Visokozmogljive diamantne brusne plošče za kotne brusilke Husqvarna in HTC vam omogočajo da naredite še več. Sestava diamanta in veziva je primerljiva z rezalnimi ploščami za večje rezalnike. Izbirate lahko med različnimi trdotami glede na material. Te rezalne brusne plošče so resnično trpežne.

Segmenti za brušenje tal Husqvarna ponujajo široko izbiro za vse vrste talnega brušenja. Vsak segment za talno brušenje je namenjen določenemu materialu in končnemu rezultatu. Diamantni segmneti za brušenje betona, naravnega kamna, lepil, estriha morajo biti uporabljeni v določenem vrstem redu in s primernimi stroji. Vse to je pomembno, da diamantno orodje ne trpi prevelike obrabe in da delo opravite v najkrajšem možnem času.

Pri brušenju in poliranju betona moramo paziti na pravilen postopek in uporabo brusnih segmentov za talno brušenje. Gleden na končni cilj moramo vedno brusiti od najbolj grobih brusnih segmentov naprej proti bolj fini strukturi diamantna na segmentih za brušenje tal. V primreu, da bi preskočili katero od faz talnega brušenja bi bila obraba na naslednjih brusnih segmentih veliko večja. Po končanem postopku brušenja lahko nadaljujete s polirkami oziroma polirnimi orodji po vaši izbiri. Enako kot pri brusnih segmnetih je protebno začeti z bolj grobimi polirnimi orodji in nadeljevati postopoma. Bolj fino kot brusimo in poliramo večji so lahko obrati in hitrost stroja. Med postopkom je piporočljivo tudi polnjenje lukenj, ki se pokažejo na pobrušeni površini. Te luknje lahko s pomočjo kemikalij zapolnite, da bo površina popolnoma brez napak. Obstaja več postopkov kako lahko to naredite. Ob končanem brušenju in poliranju je priporočljivo končni izdelek zaščititi pred zunanjimi dejavniki kot so sonce, udarci, obraba... To lahko naredite s posebnimi kemikalijami Husqvarna.

Orodja za kotne brusilke Husqvarna in HTC omogočajo učinkovito, ergonomsko in hitro brušenje in poliranje robov. S tem orodjem lahko obdelujete robove tako kot kateri koli drugi del podlage, hitro in učinkovito. Tovrstna orodja omogočajo brušenje pod policami ali drugimi nizko visečimi ovirami.

Po končanem postopku brušenja lahko nadaljujete s polirkami oziroma polirnimi orodji po vaši izbiri. Enako kot pri brusnih segmnetih je protebno začeti z bolj grobimi polirnimi orodji in nadeljevati postopoma. Bolj fino kot brusimo in poliramo večji so lahko obrati in hitrost stroja. Med postopkom je piporočljivo tudi polnjenje lukenj, ki se pokažejo na pobrušeni površini. Te luknje lahko s pomočjo kemikalij zapolnite, da bo površina popolnoma brez napak.

Za več informacij o postopku brušenja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali!

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo