Košarica
0

Kaj iščete?

Bencinski enofazni agregat Kohler/SDMO PERFORM 3000XL - NAJEM

  • Cena najema agregata je 50€ + DDV na dan (1 dan=8 ur).
  • Fizične osebe ob prevzemu plačajo 200 € kavcije v gotovini!
  • Ob prevzemu je potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
  • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
Cena Cena brez ddv: 50 € / dan
Izdelek trenutno ni dobavljiv.
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Znamka motorja kohler
Prostornina rezervoarja goriva 13 L
Teža 43 kg
Faze 1
Max. moč 3.0 kw
Obratovalni čas 10 h

Sorodni izdelki

Električni stroji, oprema in mehanizmi se uporabljajo na vseh življenjskih področjih. Na nekatere situacije nimamo vpliva in ob izpadu elektrike iščemo hitre rešitve za ponovno vzpostavitev. Izpad električne energije je zelo obremenjujoč in velikokrat onemogoča nemoteno in normalno delovanje. Tako je najem agregata ključnega pomena, agregat pa naprava, ki nam koristi, kadar najmanj pričakujemo in se uporablja za proizvodnjo električne energije. Dodatna moč, pomoč in rešitev je lahko nemudoma pri vas. Enofazni agregat Kohler/SDMO PERFORM 3000XL ponuja številne funkcije in zato sodi med najbolj edinstvene agregate na trgu.

Najem agregata Kohler/SDMO PERFORM 3000XL pomeni izjemno rešitev, saj bo kos vsem aktivnostim in potrebam potrošnika. Zahvaljujoč motorju in avtonomiji se bo prilagodil potrošniku. Ima lansiran zagon ter vrsto distribucije, katero upravljajo ventili v glavi. Moč motorja in kakovost nudita izjemno zadovoljstvo pri doseganju rezultatov.

Najem bencinskega agregata Kohler/SDMO PERFORM 3000XL bo idealna rešitev, saj so njegove lastnosti v celoti optimizirane za profesionalno uporabo. Visoka tehnična zmogljivost omogoča vzpostavljanje izjemne ravni zmogljivosti in učinkovitosti, ki bo primerna za vašo uporabo in potrebe, ne glede na pogostost.

Najem bencinskega agregata se obnese v začasnih in tudi dolgotrajnih situacijah. Agregati na bencinski pogoj so učinkoviti in zmogljivi ter zagotavljajo nemoteno delovanje. Uporabniki običajno to možnost izkoriščajo med obnovitvenimi in gradbenimi deli. Uporaba profesionalnega agregata bo tako predstavljala zanesljivo rešitev, takrat, kadar jo boste najbolj potrebovali. Najem enofaznega bencinskega agregata je predvsem rabljena rešitev za gospodinjstva. Običajno so nenadne okvare razlog za potrebe in dostop do dodatne energije. Generator je najboljši odziv na nenapovedan kratkotrajen ali dolgotrajen izpad, možnost najema pa je neprecenljiva. Vsekakor to možnost izkoriščajo tudi gradbena podjetja. Uporaben je tudi tam, kjer ni priključka električne energije.

Najem enofaznega bencinskega agregata Kohler/SDMO PERFORM 3000XL visoke zmogljivosti vam bo omogočil nemoteno dolgotrajno delovanje v številnih situacijah. V težkih pogojih vam bo generator zagotovil dolg čas delovanja. Certificirana visokokakovostna oprema za varno uporabo in pravšnje rezultate.

Nedvomno ugodna in takojšnja rešitev je najem agregata. Izognite se enkratnemu precejšnjemu strošku za nakup generatorja, tudi kasnejšemu vzdrževanju. Veliko bolj priročna rešitev je najem profesionalnega agregata. Izognite se tudi čakanju na naročen izdelek in generator pričnite uporabljati  takoj, ko ga potrebujete. Nakup novega generatorja lahko pomeni finančno tveganje, saj ga morda iz nekega razloga več ne boste potrebovali. Nakup tudi pomeni drage storitve vzdrževanja in potrebo po skladiščenju. Če se odločite za najem, je dostopnost hitra z nizkim finančnim tveganjem. Postopek najema je zelo enostaven in ne zahteva posebnih ukrepov.

Zagotovite si nemoteno oskrbo z električno energijo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo