Košarica
0

Kaj iščete?

PrezračevalniK Husqvarna S 500 PRO - NAJEM

 • Cena dnevnega najema prezračevalnika je 30€ + DDV.
 • Cena vikend najema prezračevalnika je 50€ + DDV.
 • Cena tedenskega najema prezračevalnika je 120€ + DDV.
 • Ob prevzemu potrebno plačati 100 € kavcije v gotovini!
 • Ob prevzemu potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
 • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
Cena Cena brez ddv: 30 € / dan
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Datoteke / Prenosi
 • Sorodni izdelki

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Da bo trava zdrava, je potrebno enkrat ali dvakrat na leto odstraniti mah in odmrlo travo. To najlažje storite s prezračevalnikom tal. Popolna trata ne zahteva nakupa drage opreme. Omogočamo vam najem prezračevalnika tal. Zelo priljubljen, učinkovit in zmogljiv prezračevalnik, kateri omogoča edinstvene rezultate je Husqvarna S 500 PRO.

Najem prezračevalnika tal Husqvarna S 500 PRO in prezračevanje tal z njegovo pomočjo preprečuje nastanek grudic in izboklin ter omogoča postopek izboljšanja izmenjave zraka v koreninskem sistemu. Nega trate bo nežna, hkrati pa bo prezračevanje učinkovito, njen videz pa čudovit. Uporabljate ga lahko skozi celo sezono, enakomerno odstranjuje plevel, odmrlo travo in mah. Prezračevanje bo travi ponudilo svežino in obnovilo njeno strukturo. Voda in kisik prodreta v tla, rezultat je pomlajena, bolj zdrava in gosta trava. Naloga prezračevalnika je prebadanje tal in hkratno odstranjevanje strnjene plasti.

Lepa in zdrava trava zahteva ustrezno nego. To vključuje redno in ustrezno košnjo, kakor tudi prezračevanje tal. Prezračevalnika trave vam ni potrebno kupiti, glede na to, da ga boste uporabili enkrat do dvakrat na leto, tako, da je najem prezračevalnika trave v tem primeru optimalna rešitev. Na ta način se izognete strošku nakupa in kasnejšega vzdrževanja opreme.

V kolikor želite profesionalno orodje za rahljanje tal in se izogniti nakupu visokokakovostne opreme, kljub temu jo želite uporabiti za prezračevanje trave, je najem prezračevalnika trave Husqvarna S 500 PRO najboljša rešitev. Uporablja se tako v kmetijstvu, kakor za urejanje okolice. Zasnovan je za neprekinjeno delovanje in za učinkovito obdelavo tal. Opremljen je s kolesi, zaradi česar bo premikanje enostavno. Enako enostaven je transport. Zmogljiv motor dosega enkratne rezultate, tako bo zagotovil zdravo in lepo travo. Napor operaterja je zmanjšan, zaradi samonastavljivih ležajev. Trava je preskrbljena z zrakom, osvobojena plevela, stratifikacije in mahu.

Prezračena trava raste bolje, videti je zdrava in bolj gosta. Najem namesto nakupa prezračevalnika je priporočljiv, saj ga ne boste uporabljali nenehno. Izognili se boste vzdrževanju in shranjevanju drage opreme, občutno znižali stroške za nakup. Uporabljate lahko visokokakovostno opremo, ki vam bo zagotovila neverjetne rezultate. Najem predstavlja odlično možnost uporabe učinkovitega prezračevalnika za čas, ko ga potrebujete. Z delom lahko pričnete v kratkem času.

Za odličen videz potrebuje trava izmenjavo kisika, zato izberite močan a hkrati nežen prezračevalnik trave, kateri vam bo zagotovil zanesljivo najboljše rezultate - Husqvarna S 500 PRO. Enakomerna rast, svežina in zdravje trave je pogoj za njen čudovit videz.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo