Košarica
0

Kaj iščete?

Novi DXR 95 SMALL FOOTPRINT. BIG IMPACT.

Predstavljamo vam novi model v DXR liniji robotov Husqvarna!

VIDEO:

Husqvarna DXR 95 launch film 2024 16:9 (INT)

NE ZADOVOLJITE SE S TEM, DA ZADETE CILJE. UNIČITE JIH.

Zdaj lahko naredite več – veliko več – na manj prostora. Kompakten in prenosljiv, novi DXR 95 prinaša čisto moč rušenja v vseh omejenih prostorih – od ozkih prehodov do tesnih prehodov in celo strmih naklonov. Ko gre za povečanje vaše produktivnosti, novi DXR 95 kot robotska naprava za rušenje zagotavlja maksimalen učinek.

DXR 95 Loading into van

NJEGOVA MOČ PRESEGA NJEGOVO TEŽO

DXR 95 je dovolj majhen, da se prilega v običajen kombi, vendar naj vas njegova velikost ne zavede. Z visokozmogljivim motorjem in udarno močjo, ki presega njegovo težo, je DXR 95 kos vsakemu delu.

Prav tako pomembno je, da je enostaven za vzdrževanje in servisiranje. Zahvaljujoč najbolj intuitivnemu daljinskemu upravljalniku v industriji, lahko delate na daljavo z natančnostjo in samozavestjo – kot da bi bil robot podaljšek vas samih.

LEARN MORE

DXR 95 driving through narrow door way

NIZKA TEŽA. VELIKA MOČ.

  • Nizka teža: 589 kg
  • Visokozmogljiv motor: 9,8 kW
  • Maks. naklon: 30°
  • Maks. tlak: 250 bar
  • Daljinsko upravljanje na velike razdalje: 2,4Ghz radijska povezava z dosegom do 300 m
  • Doseg: 3 m (vključno s kladivom SB 102)
  • Nazivna napetost: Tri-fazna 400-480 V 50/60Hz 16A
  • Nazivni tok: 16A razred C

**Brez priključka

DOWNLOAD TECHNICAL SPECIFICATIONS

DXR 95 and worker in cramped sloped space

PREOBLIKOVANJE UČINKOVITOSTI

Težka različica DXR 95 zagotavlja vrhunsko učinkovitost v majhnem paketu. Zasnovan od temeljev s strani inženirjev Husqvarna na Švedskem, je DXR 95 namenjen mnogim uram neprekinjenega rušenja.

Edinstvene značilnosti vključujejo:

Neprekinjeno delovanje:

DXR 95 lahko neprekinjeno deluje v visokih okoljskih temperaturah z ohranjanjem učinkovitosti (brez pregrevanja). Za mir v duši je digitalno nadzorovan filter za vračanje olja, da se prepreči zamašitve in nenamerne prekinitve. Sistem težkega ročaja vključuje valje, zvarjene s trenjem, za težka rušitvena dela. Hidravlični tlak in pretok se lahko konfigurirata za ujemanje z vsakim orodjem.

Neprekosljiva fleksibilnost:

Delo z DXR 95 je enostavno ne glede na vašo stopnjo izkušenj. Novi operaterji se lahko hitro začnejo z uporabo priročnega vodiča za krmilno palico, medtem ko izkušeni operaterji lahko uporabljajo pametne načine vožnje za povečanje produktivnosti. Standardne nastavitve orodij so vnaprej določene, vendar lahko pritisk in pretok prilagodite tudi za prilagojena orodja. Vodne, mazalne in hidravlične funkcije se lahko vse prilagodijo vašim željam.

Preprosto servisiranje in nizki stroški vzdrževanja:

Raven olja robota lahko spremljate na daljinskem upravljalniku in ga zlahka dolijete s pomočjo priročnih svetlobnih signalov. Za lažje odpravljanje težav so električna omarica in tiskano vezje zasnovani z minimalnim številom kablov, medtem ko en sam kabel teče do sklopa ventilov. Hitri priključki omogočajo enostavno odstranitev kablov z nizko napetostjo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo