Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilec betona PG830 RC in sesalec T7500 - NAJEM

 • Primeren za površine od 150m2 do 2000m2

 • Najem je možen le s šolanjem, ki ni vključeno v ceno najema!

 • Cena najema brusilca in industrijskega sesalnika je 450€ + DDV na dan (1 dan ali 8ur).

 • Fizične osebe ob prevzemu plačajo 200 € kavcije v gotovini!
 • Ob prevzemu je potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
 • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
 • OPOMBA: CENA NAJEMA NE VKLJUČUJE OBRABE SEGMENTOV IN VREČK SESALCA!
 • OPOMBA: VSAKA DODATNA URA SE OBRAČUNA 30 €+DDV
 • OPOMBA: OBVEZNA UPORABA NAŠIH ORIGINALNIH BRUSNIH SEGMENTOV!
Cena Cena brez ddv: 450 € / dan
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Video predstavitev
 • Datoteke / Prenosi
 • Sorodni izdelki

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Na stotine zasebnikov in podjetij se odloča za najem gradbene opreme.  

Specializirani in posebni gradbeni stroji pomagajo izvajalcem, da hitro in učinkovito opravijo  velike količine dela v gradbeništvu in tudi v drugih panogah. Najem pomeni delo brez velikih stroškov. Med visoko rabljene in zahtevane gradbene stroje sodi tudi PG830 RC. Nakup novega brusilca bi pomenil večji finančni zalogaj, najem brusilca betona PG830 RC vas razbremeni stroška, hkrati pa lahko pričnete z delom kaj kmalu po podpisu pogodbe.

PG830 RC je zmogljiv kakovosten gradbeni stroj s pomočjo katerega se izvajajo tudi najbolj zahtevna dela. Visokokakovosten profesionalni model z izboljšanim protivibracijskim sistemom znatno zmanjšuje raven tresljajev in posledično obremenitev operaterja. Najem stroja za poliranje betona PG680 RC zagotavlja natančnost opravljenega dela. Močan motor zagotavlja odlično delovanje. Najem stroja za brušenje betona PG680 RC bo omogočil izvajanje dela na ravnih in neravnih površinah. Z njegovo pomočjo je enostavno odstraniti umazanijo, barvo, cement in ostalo. Zagotavlja dobre rezultate, saj se brušenje izvede natančno tudi na težko dostopnih delih površine.

Da bi delo opravili učinkovito, potrebujete industrijski sesalec, zanesljiv in enostaven za uporabo. Pri nas lahko posebno opremo najamejo tako podjetja in organizacije kot tudi posamezne stranke. Ta ponudba vam omogoča v kompletu najem stroja za brušenje in poliranje betona PG680 RC  + najem industrijskega sesalca T7500 *027.

Industrijski sesalec T7500 +027 je učinkovit industrijski sesalec za uporabo z visoko zmogljivimi brusilniki. Idealen je za zahtevnejša dela. Opremljen je s tihim a zmogljivim motorjem, obvlada težke materiale. Zanesljiv filtrirni sistem učinkovito prenese tudi velike količine prahu – odstrani najtežje frakcije prahu. Raven hrupa je nizka, ventilator ne pušča prahu in deluje tiho. Certificiran sesalec po najvišjih okoljskih standardih. Najem kvalitetnega industrijskega sesalca T7500 *027 je enostavna rešitev s pomočjo katere je omogočena uporaba kakovostnega in visoko zmogljivega sesalca. Priročen, vodljiv in kompakten sesalec za profesionalno ali osebno rabo.

Imamo lastno floto posebne opreme za gradbena dela, zmogljive produktivne stroje, ki so pripravljeni za delo v vsakem trenutku. Naročeno opremo dostavimo v dogovorjenem času. Med našim delom smo pridobili širok nabor stalnih strank, kar je objektiven dokaz in najboljši pokazatelj pravilnega pristopa k poslovanju.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo