Košarica
0

Kaj iščete?

Talni rezalnik Husqvarna FS 400LV - NAJEM

  • Cena najema rezalnika je 50€ + DDV na dan.

  • Fizične osebe ob prevzemu plačajo 200 € kavcije v gotovini!
  • Ob prevzemu je potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
  • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
  • OPOMBA: OBRABA SEGMENTOV NI VKLJUČENA V CENO!
Cena Cena brez ddv: 50 € / dan
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Znamka motorja Honda
Moč motorja 8,7 kw
Teža 231 kg
Max. globina reza 162 mm
Premer rezalne plošče 450 mm
Vrsta goriva bencin
Pogon brez
Nadzor globine rezanja ročno kolo

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Pravnim in fizičnim osebam omogočamo najem gradbenih strojev – obsežna ponudba opreme, potrebne za gradnjo. Pomagamo vam skrajšati čas dela in znižati stroške. Vse to s kakovostno opremo in pravočasno dostavo. Vaz zanima najem talnega rezalnika?

Gradbena dela se izvajajo z orodji, ki si jih mnogi težje privoščijo. Najem rezalnika je veliko bolj donosen kot nakup, saj se to orodje ne uporablja tako pogosto. V takih primerih je najboljša rešitev najem talnega rezalnika betona. Uporablja se za rezanje vzdržljivih gradbenih materialov, betonskih, kamnitih in opečnih površin.

Najem talnega rezalnika estriha vam bo omogočil, da ustvarite visokokakovostno površino želene togosti in pospešite postopek polaganja. Visoka produktivnost in pomemben prihranek časa, nenazadnje tudi izboljšane lastnosti končnega estriha. Ugodne cene najema, brez zastojev dela, znatni prihranki pri nakupu drage opreme, izognite se morebitnim popravilom in vzdrževanju.

Talni rezalnik Husqvarna FS 400LV je dobro zasnovan in robusten. Njegove odlične funkcije, kot so indikator globine reza, ščitnik in težki dvižni okvir omogočajo učinkovito delovanje in odlične rezultate. Ker je kompakten, je enostaven za prevoz. Najem talnega rezalnika Husqvarna FS 400LV je zanesljivo pravšnja rešitev, kadar je nakup neupravičen (visoki stroški in ne pogosta raba). Za večjo učinkovitost rezanja, manjši hrup in obrabo, rezila in ohišje zmanjšujejo vibracije. Nadzor naravnanosti reza je omogočen z nastavljivim ročajem, zmanjšane vibracije pa zagotavljajo udobnejše delo za operaterja.

Najem talnega rezalnika betona Husqvarna FS 400LV vam omogoča uporabo tega učinkovitega stroja, katerega sistem zaščite gredi rezila odpravlja potrebo po dnevnem mazanju ležajev in omogoča najmanj 250 ur delovanja brez vzdrževanja. Hkrati pa zmanjša napor operaterja.

Najem talnega rezalnika estriha Husqvarna FS 400LV vam omogoča uporabo vzdržljivega, zmogljivega in priročnega orodja. Odstranite grobo umazanijo z ravne površine, odstranite štrleč grob omet in poskrbite za talni estrih.

Vzdrževanje lastne flote gradbene opreme ni vedno donosno, najem pa, zaradi svoje stroškovne učinkovitosti omogoča uporabo katerekoli posebne gradbene opreme. Omogoča tudi fleksibilnejše vodenje gradbenega procesa, saj lahko najamete katerokoli opremo in hkrati zmanjšate lastne stroške.

Večletno delo na trgu najema daje našemu podjetju možnost, da nenehno posodablja  lastno floto gradbene opreme. Zato nudimo celotno paleto različnih vrst gradbene opreme. Pogoji najema so fleksibilni. Če imate vprašanja, vam bomo z veseljem svetovali in ponudili najugodnejšo možnost najema. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo