Košarica
0

Kaj iščete?

Vibro nabijač Husqvarna LT 6005 - NAJEM

  • Cena najema vibro nabijača LT 6005 je 30,00 eur + DDV na dan.
  • Fizične osebe ob prevzemu plačajo 200 € kavcije v gotovini!
  • Ob prevzemu je potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
  • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
Cena Cena brez ddv: 30 € / dan
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Video predstavitev
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Nakup opreme je za gradnjo pomemben, kadar je takšno delo glavna posebnost podjetja. Kadar pa opremo potrebujemo za enkratne operacije, je bolj enostavno opremo najeti. Zagotavljamo gradbeno opremo svetovno znanih proizvajalcev po dostopni ceni. Velika izbira opreme za gradnjo ali adaptacijo v popolnem tehničnem stanju in s prilagodljivimi pogoji. V tej ponudbi vam omogočamo najem vibro nabijača.

Za gradnjo temeljev je potrebno zagotoviti zanesljivo podlago, v ta namen se mnogi zatečejo k najbolj optimalni rešitvi, katera je najem vibro žabe pri specializiranem ponudniku. Prednosti uporabe vibro žabe so očitne. Namreč, zemlje in ruševin ni potrebno nabijati ročno, z najemom pa prihranite znaten znesek, saj so stroški najema le majhen del celotne cene vibro nabijača.

Žabe za tepanje tal uporabljamo predvsem pri gradnji temeljev - za pripravo temeljev za polaganje tlakovcev. Tudi za tesnilna dela v jarkih, popravilo manjših cestnih lukenj, za pripravo površine za polaganje pločic, gradnjo in popravilo igrišč, bazenov, ipd. Kot vsaka učinkovita in visokokakovostna oprema so žabe zelo draga oprema. Kadar ni možnosti za nakup, ustrezne pogoje skladiščenja in vzdrževanja, je najem žabe za tepanje tal najbolj primerna rešitev. Nakup nove naprave je še bolj neupravičen, kadar je potrebno izvesti enkratno delo. V tem primeru vam bo pomagala storitev: najem vibro žabe Husqvarna LT 6005 *BGF122065.

Posebnosti vibracijskega nabijača Husqvarna LT 6005 je visoka učinkovitost in nizki obratovalni stroški. Zagotavlja tudi prijaznost do okolja, udobje in enostavno uporabo, nizko raven vibracij in hrupa in je idealen za globoko zbijanje tal, zasipavanje jarkov in temeljenje. Uporablja se lahko za stiskanje gramoza, drobljenega kamna, peska, gline, mulja.

Je enostaven za nalaganje in transport, premikanje pa olajšajo kolesca na podstavku. Večja produktivnost je omogočena tudi, ker blažilniki zmanjšujejo tresljaje, ki se sicer prenašajo na roke operaterja. V kolikor je nakup tega zmogljivega in učinkovitega stroja neupravičen, je najem vibro nabijača Husqvarna LT 6005 *BGF122065 najboljša rešitev.

Odlično manevriranje in oprijem zagotavlja uravnotežena zasnova, trdna podlaga in zaščitni okvir pa zmanjšujeta tveganje poškodb, zaradi udarca. Poenostavljen nadzor omogoča tudi enostavno spremljanje stanja stroja za daljši čas delovanja.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo