Košarica
0

Kaj iščete?

Baterijska vibro plošča LF 60i LAT

UČINKOVITOST UTRJEVANJA

LF 60i LAT je baterijsko gnani kompaktor oziroma vibro plošča, zasnovana za učinkovito zbijanje granuliranih tal in asfalta. Ima veliko istih lastnosti kot naše standardne bencinske naprave. Poganja ga Husqvarnin baterijski sistem BLi-X 36V, ki vključuje dva baterijska vložka, kar omogoča neprekinjeno delo do 45 minut brez prekinitve (z BLi300). LF 60i LAT bo samodejno prešel na drugo baterijo, ko se prva izprazni.

Ta kompaktor je enostaven za uporabo in med delovanjem ne proizvaja emisij CO₂. Snemljiv rezervoar za vodo je enostaven za polnjenje, zložljiv ročaj in kolesa pa omogočajo enostaven transport. Združevanje teh lastnosti z nizkimi obratovalnimi stroški naredi ta kompaktor odlično naložbo.

UPORABA KOMPAKTORJA LF 60i LAT:

LF 60i LAT - compaction of asphalt

Idealno za manjša popravila in vzdrževalna dela.

LF 60i LAT - compaction of gravel

Odlično deluje za vrtnarjenje, urejanje in tlakovanje.

LF 60i LAT - block paving work

Dosezite trdne rezultate tlakovanja s pomočjo kompleta za tlakovanje, ki ščiti pred praskami.

LF 60i LAT - asphalt compaction

Popravilo in vzdrževanje asfalta je enostavno zaradi konveksne spodnje plošče.

LF 60i LAT - compaction of gravel

POPOLN SPREMLJEVALEC

LF 60i LAT je baterijska vibro plošča s ploščo za potiskanje, ki lahko obdela granulirana tla in asfalt z odličnimi rezultati, kar vam zagotavlja fleksibilen kompaktor za mnoge uporabe. Ne glede na to, ali gre za vrtnarjenje, urejanje krajine ali tlakovanje, se lahko zanesete na odlične rezultate. Ko gre za zbijanje asfalta, konveksna spodnja plošča s sistemom za pršenje vode preprečuje, da bi se svež asfalt prijemal opreme ali ustvarjal oznake na površini.

LF 60i LAT - BLi battery installation

FLEKSIBILNOST NA BATERIJSKI POGON

Z dvojnimi baterijskimi vložki dobite močno, neprekinjeno delovanje zbijanja do 45 minut (z BLi300), zamenjava baterije pa je izjemno preprosta. Baterijski sistem BLi-X 36V je združljiv tudi z drugimi gradbenimi izdelki, kot je rezalnik K 540i, in široko paleto strojev za gozd in vrt, kar naredi LF 60i LAT odlično dopolnitev k baterijskemu sistemu BLi-X 36V.

Poleg tega baterijski sistem BLi-X 36V pomeni nič neposrednih emisij CO₂ med uporabo in zmanjšan hrup pri mnogih aplikacijah, kar vam omogoča delo v zaprtih prostorih ali na omejenih območjih brez skrbi zaradi izpušnih plinov.

Poglejte si še ostalo opremo za utrjevanje površin Husqvarna: Husqvarna vibro nabijači, vibro plošče, valjarji

GO TO PRODUCT PAGE

LF 60i LAT - block paving work

LASTNOSTI IN PREDNOSTI

Nič emisij CO₂ med uporabo Uživajte v svobodi dela z električnim strojem. Raziskujte potencial novih aplikacij z uporabo stroja na omejenih območjih, kot so jarki, v zaprtih prostorih ali v urbanih območjih, kjer bi lahko bili regulirani emisije ali ravni hrupa.

Bolj gladko delovno okolje in znižana raven hrupa

Ste pripravljeni začeti z enim preprostim pritiskom na gumb, brez potrebe po dolivanju goriva. Poleg tega uživajte v zmanjšani ravni hrupa na mehkejših materialih.

Dolgo delovanje z dvojnimi baterijskimi vložki

Visoko učinkovit električni motor je lahek in ima dvojne baterijske vložke z zaščitnimi pokrovi. Stroj samodejno preklopi na naslednjo baterijo, ko se prva izprazni.

Nižji stroški vzdrževanja

Zaradi svoje učinkovite baterijske pogonske enote ta stroj zahteva zelo malo vzdrževanja. Prav tako vključuje našo ekscentrično enoto, ki ne potrebuje vzdrževanja. Skupaj z brezkrtačnim motorjem to pomeni nižje obratovalne stroške in optimizirano lastniško izkušnjo.

Sinergija izdelkov

Ta kompaktor s ploščo uporablja baterijski sistem BLi-X 36V. To pomeni, da lahko uporabniki uživajo v prednosti, da so baterije in polnilci stroja združljivi z mnogimi drugimi izdelki Husqvarna.

Več dela z ustrezno količino vode

Nastavljiv rezervoar za vodo omogoča natančno nadzorovanje pretoka vode, da se prepreči lepljenje spodnje plošče na vroč asfalt. Kot dopolnilo služi pametna konveksna spodnja plošča, ki na asfaltu ne pušča sledi.

Ure ergonomskega dela

Učinkovit, patentiran ročaj z nizko vibracijo znižuje ravni vibracij pod 2,5 m/s², kar vam omogoča, da delate ure brez utrujenosti ali preseganja regulativnih mejnih vrednosti.

Enostaven za transport

Transportna kolesa in zložljiv ročaj omogočajo lažji in bolj priročen transport.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo