Košarica
0

Kaj iščete?

ATLAS COPCO

Atlas Copco je švedsko multinacionalno industrijsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1873. Proizvaja industrijska orodja in opremo. Atlas Copco Group je globalna industrijska skupina podjetij s sedežem v Nacki na Švedskem.

Atlas Copco že več kot stoletje svojim strankam nudi enostavne rešitve za trajnostno produktivnost na številnih trgih. V nadaljevanju gradbeni generatorji, pretočne in  potopne črpalke ter svetlobni stolpi.

Gradbeni generatorji

Gradbeništvo je sektor, kateri za nemoteno vzdrževanje potrebuje kompleksno opremo, ki je energetsko visoko zmogljiva. Tako je imeti generator električne energije na delovišču enako pomembno kot imeti bager.

Gradbeni generatorji bodo zagotovili energetsko avtonomijo objekta ves čas izvedbe, ne glede na vrsto gradnje ali na območje, kjer se nahaja. Generatorji za gradbišče so odličen zaveznik, saj bo gradnja s pomočjo njega potekala po načrtu.

Gradbeni generatorji Atlas copco se uporabljajo za dopolnitev ali celotno oskrbo z električno energijo iz lokalnega omrežja. Generatorji za gradbišče Atlas copco so učinkovita rešitev za nemoteno vzdrževanje dejavnosti na gradbišču. Poskrbijo, da vsi postopki na gradbišču potekajo brez večjih težav.

Niso pa vsi generatorji električne energije enaki. Izberite opremo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja. Upoštevajte lastne potrebe – dimenzioniranje, amperaža, napetost, hrup, vrsta pogona, lokacija namestitve, itd.

Potopne črpalke

Potopne črpalke in dodatki so zasnovani za široko paleto aplikacij za odstranjevanje vode v različnih industrijah.

Potopne črpalke Atlas copco zagotavljajo vzdržljivost v težkih okoljih. Celotna paleta visokokakovostnih lahkih električnih potopnih črpalk, so na voljo v napetostih za različne trge. So ene od najbolje prilagodljivih črpalk na trgu in so zasnovane na način, da dolgo trajajo. Hkrati so tudi enostavne za uporabo in vzdrževanje. Zagotavljajo najboljšo rešitev vzdrževanja in zagotavljajo optimalno delovanje.

Pretočne črpalke

Kadar industrijska uporaba zahteva čisto okolje, so potrebne pretočne črpalke. Zagotavljajo rešitve na mestu uporabe. Soočajo se z širokimi izzivi, zagotavljajo zanesljivo in predvidljivo delovanje, konfigurirano za vaše potrebe.

Pretočne črpalke Atlas copco so kompaktne in s funkcijami, katere olajšajo prenos. So vsestranske, saj lahko ena črpalka pokriva več aplikacij. Vzdržljive in učinkovite, primerne za delo v različnih okoljih. Hkrati je tudi vzdrževanje enostavno. So hitrejše in varnejše.

Svetlobni stolpi za gradbišče

Nujno je, da poskrbite za varnost nočnega dela in sicer so svetlobni stolpi za gradbišče idealen način za vaše potrebe, saj so ti izjemno uporabni predvsem pri nočnih gradbenih delih. Vsestranski stolp je učinkovit in lahko osvetljuje tudi več ur.

Svetlobni stolpi za gradbišče Atlas copco povečajo produktivnost pri delu saj lahko osvetljujejo tudi velike razdalje. Delo lahko opravljate učinkovito tudi ponoči in tako zagotovite hitrost izvedbe projekta.

Osvetlitev je pomembna tudi pri varnosti, že zato, da zmanjšate tveganje kraj iz gradbiđča ponoči.

Uporaba svetlobnega stolpa zmanjša tudi tveganje za nesreče in sicer se te običajno pripetijo, zaradi slabo osvetljenega okolja.

Svetlobni stolpi so običajno prenosni in enostavni za uporabo.

Pri Atlas copco so svetlobni stolpi visoko zmogljivi, z visoko močjo, odporni na razne vremenske razmere. Sodobni svetlobni stolpi lahko osvetlijo različna okolja.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo