Košarica
0

Kaj iščete?

Stenske žage

Stenske žage Husqvarna so bile razvite za univerzalno uporabo in vsakodnevno uporabo v gradbeništvu. Izberate lahko med tremi odličnimi modeli in ogormno dodatne opreme, ki vam olajša postavitev pri zahtevnih delih. Nudimo demonstracije in šolanje ob nakupu nove opreme brez predznanja. Če želite kvalitetno žago za rezanje armiranega betona do globine 730mm ima Husqvarna rešitev za vas!

-25,0%

Stenska žaga WS 220

Moč motorja: 6 kw
Max. premer rezila v mm: 900 mm
Max. rezalna globina v mm: 395 mm
Teža: 19 kg
32.627,76 € 24.470,82 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Nastavek WSC 40 za stensko žago

Max. rezalna globina v mm: 400 mm
Teža: 27 kg
16.485,24 € 13.188,19 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Stenska žaga WS 440 HF

Moč motorja: 13 kw
Max. premer rezila v mm: 1200 mm
Max. rezalna globina v mm: 530 mm
Teža: 25 kg
39.010,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Stenska žaga WS 482 HF

Moč motorja: 19 kW
Max. premer rezila v mm: 1600 mm
42.064,80 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Husqvarna Stenske Žage: Močne, Natančne in Učinkovite

Stenske žage Husqvarna predstavljajo vrhunsko industrijsko opremo z visoko zmogljivimi visokofrekvenčnimi električnimi motorji, ki omogočajo rezanje velikih odprtin v močno armiranih betonskih stenah. Z največjo globino žaganja 730 mm z ene strani postavljajo nova merila v gradbeni industriji.

Husqvarna Stenske Žage: Zmogljive in Prilagodljive

Velika Globina Reza: Stenske žage Husqvarna omogočajo izjemno globoko rezanje v močno armiranih betonskih stenah. Z največjo globino žaganja 730 mm z ene strani se izkažejo kot nepogrešljivo orodje pri zahtevnih gradbenih projektih.

Različne Velikosti: Modeli stenskih žag Husqvarna so na voljo v različnih velikostih, od velike WS 482 HF, srednje WS 442/440 HF do manjše WS 220. To omogoča izbiro žage, ki najbolje ustreza specifičnim potrebam projekta.

Inovativna Modularna Zasnova

Transport in Nastavitev: Pametna modularna zasnova motorja žage, napajalnega sklopa, vozička, gosenic in pritrdilnih elementov omogoča enostaven transport in sestavljanje na delovnem mestu. Celoten sistem se lahko naloži na priročen transportni voziček, kar pripomore k hitremu pripravljanju na delo.

Enostavno Upravljanje: Vse stenske žage Husqvarna se upravljajo z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki omogoča preprosto in udobno upravljanje. Operater lahko nadzira napredek žaganja, hitrost in smer vrtenja rezila, podajalno hitrost in globino potopitve.

Visoko Razmerje Moči in Teže

Učinkoviti Motorji: Motorji stenskih žag Husqvarna so izjemno učinkoviti, zagotavljajo visoko moč na vretenu in hkrati ohranjajo nizko težo, kar olajša dviganje in upravljanje za operaterja.

Vzdržljivi Ščitniki za Rezila

Prilagodljivi in Trpežni: Ščitniki za rezila so izdelani iz trpežnega in lahkega aluminija, enostavno se pritrdijo in delno razstavijo za lažje rezanje v vogalih. Na voljo so tudi izvedbe za poravnano rezanje.

Husqvarna stenske žage združujejo moč, natančnost in prilagodljivost, kar jih postavlja v ospredje v gradbeni industriji. Z inovativnimi funkcijami, visokofrekvenčnimi električnimi motorji in modularno zasnovo so idealno orodje za hitro in učinkovito rezanje sten v različnih gradbenih projektih.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo