Košarica
0

Kaj iščete?

Zaščitna oprema

Zaščitna oprema za delo na gradbišču je nujna pri zagotavljanju varnosti delavcev in izpolnjevanju varnostnih standardov. Husqvarna začitna oprema je posebaj zansovana za najtežje razmere in dolgotrajno uporabo.

-10,0%

Rokavice Classic

Velikost: 10
14,67 € 13,20 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Zaščitna očala Clear X

5,82 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Gozdarski glušniki

25,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Glušniki z UKW radiem

125,33 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Čelada PE 10H SMARTGUARD

184,00 € 147,20 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Zaščitna jakna PE 10J SMARTGUARD

278,42 € 222,74 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna Zaščitna Oprema: Zagotovitev Varnosti na Gradbišču

Pri gradbenih projektih je varnost na prvem mestu, in pravilna zaščitna oprema igra ključno vlogo pri zagotavljanju varnega in učinkovitega dela. Blagovna znamka Husqvarna je že desetletja znana po svoji zavezanosti kakovosti, in to velja tudi za njihovo široko paleto zaščitne opreme. V tem članku bomo raziskali, zakaj je Husqvarna zaščitna oprema nepogrešljiva za gradbenike in kako prispeva k večji varnosti na delovnem mestu.

Čelade Husqvarna: Zaščita Glave

Čelada je ena najpomembnejših sestavin zaščitne opreme na gradbišču. Husqvarna ponuja širok izbor čelad, ki zagotavljajo zaščito pred padajočimi predmeti, udarci in drugimi nevarnostmi. Njihove čelade so zasnovane tako, da so udobne za nošenje in omogočajo dobro prezračevanje, kar je ključno za udobje in varnost delavcev.

Zaščitna Očala Husqvarna: Zaščita Oči

Zaščita oči je ključna pri preprečevanju poškodb na gradbišču. Husqvarna ponuja visokokakovostna zaščitna očala, ki ščitijo oči pred delci, prahom, kemikalijami in drugimi nevarnostmi. Njihova očala so zasnovana tako, da nudijo jasen pogled, hkrati pa so udobna za nošenje tudi dlje časa.

Zaščitna Obutev Husqvarna: Zaščita Nog

Zaščitna obutev je ključnega pomena za preprečevanje poškodb stopal na gradbišču. Husqvarna ponuja različne modele zaščitnih čevljev, ki nudijo zaščito pred ostrimi predmeti, udarci in kemikalijami. Njihovi čevlji so trpežni, udobni in primerni za različne vremenske razmere.

Rokavice Husqvarna: Zaščita Rok

Rokavice so nepogrešljiv del zaščitne opreme za gradbenike. Husqvarna rokavice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki nudijo zaščito pred ostrimi predmeti, abrazijo in drugimi nevarnostmi. So udobne za nošenje in omogočajo dober oprijem, kar je ključno pri natančnih opravilih.

Glušniki Husqvarna: Zaščita Sluha

Na gradbiščih so pogosto prisotni hrupni stroji, in zaščita sluha je zelo pomembna. Husqvarna ponuja različne modele glušnikov, ki zmanjšujejo izpostavljenost hrupu in ščitijo sluh delavcev. Njihovi glušniki so udobni za nošenje in omogočajo komunikacijo med delavci.

Zaključek

Husqvarna zaščitna oprema je nepogrešljiva za gradbene projekte, saj zagotavlja varnost in zaščito delavcev pred različnimi nevarnostmi. S svojo visoko kakovostjo in inovativnimi rešitvami Husqvarna omogoča gradbenikom, da se osredotočijo na svoje delo, ne da bi skrbeli za svojo varnost. Zaščitna oprema Husqvarna je zasnovana tako, da je udobna za nošenje in omogoča svobodo gibanja, kar prispeva k večji produktivnosti na gradbišču.https://www.urni.si/zascitna-oprema

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo