Košarica
0

Kaj iščete?

Varilni agregati

Če potrebujete kvaliteten agregat s katerim boste lahko varili na terenu, izberite Kohler SDMO agregat za varjenje. Močno ohižje, kvalitetna izdelava in zmogljivi motorji zagotvaljajo varjenje brez težav.

-15,0%

Varilni agregat VX 200/4 C5

Znamka motorja: Honda
Elektrode: 1.6 - 4 mm
Obremenitveni količnik: 60 %
Obratovalni čas: 2.4 h
2.684,00 € 2.281,40 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-15,0%

Varilni agregat WELDARC 200 C5

Znamka motorja: kohler
Elektrode: 1.6 - 4 mm
Obremenitveni količnik: 60 %
Obratovalni čas: 12.1 h
2.060,00 € 1.751,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Varilni agregat WELDARC 220 T C5

Znamka motorja: kohler
Elektrode: 1.6 - 4 mm
Obremenitveni količnik: 60 %
Obratovalni čas: 12.1 h
2.105,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Varilni agregat WELDARC 300 TE XL C5

Znamka motorja: kohler
Elektrode: 1.6 - 5 mm
Obremenitveni količnik: 60 %
Obratovalni čas: 9.2 h
5.795,00 € 4.636,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Prenosni Varilni Agregati znamke KOHLER SDMO: Kakovostno Varjenje na Terenu

Prenosni varilni agregati so ključna oprema za različne industrijske aplikacije, kjer je potrebno varjenje na terenu. Znamka KOHLER SDMO je v svetu strojegradnje in inženiringa znana po svoji zanesljivosti, kakovosti in inovacijah. V tem članku bomo raziskali, zakaj so prenosni varilni agregati znamke KOHLER SDMO idealna izbira za mobilno varjenje na terenu.

Raznolikost Modelov za Različne Potrebe

Prenosni varilni agregati KOHLER SDMO ponujajo širok izbor modelov, ki se prilagajajo različnim zahtevam in aplikacijam. Ne glede na to, ali potrebujete varilni agregat za gradbeništvo, popravila na terenu ali vzdrževanje, boste našli model, ki ustreza vašim potrebam. Različni modeli se razlikujejo po moči, zmogljivosti in tehničnih lastnostih, kar omogoča izbiro, ki najbolje ustreza specifičnim potrebam projekta ali aplikacije.

Zanesljivost in Trajnost

Pri uporabi prenosnih varilnih agregatov je zanesljivost ključnega pomena. KOHLER SDMO slovi po visoki stopnji zanesljivosti in trpežnosti svojih agregatov. Njihovi varilni agregati so zasnovani za dolgo življenjsko dobo in se lahko zanesljivo spopadajo z različnimi pogoji na terenu. To pomeni, da lahko brez skrbi računate na visokokakovostno varjenje, ne glede na delovne pogoje.

Enostavna Uporaba in Vzdrževanje

Prenosni varilni agregati KOHLER SDMO so zasnovani z mislijo na uporabnika. Imajo intuitivne nadzorne panele in enostavne funkcije za zagon, kar omogoča hitro pripravo za varjenje. Prav tako so agregati enostavni za vzdrževanje, kar povečuje njihovo življenjsko dobo in zanesljivost. To je ključnega pomena za učinkovito delo na terenu, kjer ni časa za dolgotrajno nameščanje in vzdrževanje opreme.

Prenosljivost in Mobilnost

Prenosni varilni agregati KOHLER SDMO so izjemno prenosni. Opremljeni so s trpežnimi ročaji in kolesi, kar omogoča enostavno premikanje na različne lokacije. Ta lastnost je še posebej pomembna pri delu na terenu, kjer je potrebno varjenje na različnih mestih.

Učinkovitost in Ekološka Osveščenost

Prenosni varilni agregati KOHLER SDMO so znani po svoji visoki učinkovitosti in varčevanju z gorivom. Tehnološke inovacije omogočajo optimizacijo porabe goriva glede na obremenitev agregata. To pripomore k zmanjšanju stroškov goriva in emisij ter povečuje ekološko ozaveščenost.

Zaključek

Prenosni varilni agregati znamke KOHLER SDMO predstavljajo zanesljivo in visokokakovostno rešitev za mobilno varjenje na terenu. Z raznolikostjo modelov, visoko zanesljivostjo, enostavno uporabo in mobilnostjo so idealna izbira za profesionalne varilce in inženirje, ki potrebujejo zanesljivo opremo za varjenje na terenu. Investicija v prenosni varilni agregat KOHLER SDMO je investicija v kakovostno in zanesljivo varjenje v najrazličnejših okoliščinah.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo