Košarica
0

Kaj iščete?

Industrijski sesalniki in čistilci zraka

Industrijski sesalci za gradbeništvo morajo zadovoljiti najvišje standarde zaščite uporabnika. Zaradi navarnih snovi morajo biti filtri najvišje kakovosti. Izbirate lahko med različnimi modeli sesalnikov odvisno od potreb ( suho sesanje, mokro sesanje, črpalka...) Ko delate v zaprtih prostorih je izbira kvalitetnega sesalca vaša najpomembnejša odločitev. Poleg zdravja uporabnika bo dober industrijski sesalnik tudi hladil segmente pri vrtanju betona, brušenju talnih površin, diamantnem razanju...

Vsako popravilo je povezano z veliko količino prahu in drugih zdravju škodljivih snovi. Industrijski sesalec je zasnovan za zajemanje in odstranjevanje prahu in dima ali sekancev iz vira njihovega nastanka. Uporablja se tudi za zbiranje industrijskih in gradbenih odpadkov ter za čiščenje industrijskih prostorov.

Industrijski sesalniki so priključeni na zbiralnik prahu ročnega ali strojnega orodja ter na šobo za prah. Zračni tok prehaja skozi čiščenje zraka in posledično se očiščen zrak iztisne nazaj v prostor.

Industrijski sesalec Husqvarna je zasnovan za reševanje mnogokaterih težav z odpadnimi snovmi. Industrijski sesalniki Husqvarna se od svojih gospodinjskih kolegov razlikujejo po tehničnih značilnostih in sicer so močnejši, odporni na udarce in visoko učinkoviti. Imajo poseben sistem filtracije, ki lahko ujame najfinejši razpršeni prah, medtem, ko imajo za obvladovanje težkega prahu široko cev in veliko posodo za prah.

Modeli prve vrste lahko delujejo dlje časa brez prekinitev, industrijski modeli pa so bolj mobilni in robustni.

Industrijski čistilci zraka se uporabljajo za filtriranje prahu bakterijske, strupene ali rakotvorne narave in za druge zelo nevarne snovi. Naprave odstranjujejo snovi brez praha in uravnavajo pretok zraka.

Industrijski pred seperatorji so naprave, primerne za prostore z zmerno onesnaženostjo in srednjo stopnjo nevarnosti. Obvezne zahteve so uravnavanje pretoka zraka, dekontaminacija odpadkov, dobri filtri, ipd. Uporablja se za odstranjevanje prahu z delci niklja, lesa, bakrene žice, betonskih odpadkov, prahu v jedrskih elektrarnah, itd.

Industrijski sesalniki za suho sesanje in Industrijski sesalniki za mokro sesanje

Za zaščito zdravja osebja je priporočljiva uporaba industrijskih sesalnikov, saj prispevajo k ustvarjanju udobnih delovnih pogojev, skrajšajo čas čiščenja v prostorih in povečajo varnost na delovnem mestu.

Vsi industrijski modeli se spopadajo s to nalogo in se od klasičnih kolegov razlikujejo najbolj po zmogljivosti, hkrati pa opravljajo boljše filtriranje.

Enote za suho in mokro čiščenje odstranjujejo ne samo suhe ostanke, temveč tudi tekočino, katera se razlije po tleh. Zrak, ki se uporablja za hlajenje motorja in za sesanje prahu, se loči in je tudi motor opremljen z obvodom, ki ločuje pretok. Za vse modele je značilna povečana zanesljivost.

Za industrijski sesalnik za suho sesanje je je značilna visoka sesalna moč in je zasnovan za velike obremenitve. Na primer, industrijski sesalniki za suho sesanje Husqvarna so zasnovani za visoko kakovostno suho čiščenje. Omogoča zbiranje različnega prahu, ostankov in odrezkov. Industrijski sesalnik za suho sesanje Husqvarna je zmogljiv in vzdržljiv in je praktično vse kar potrebujete, da se učinkovito spopadete s skoraj vsako umazanijo, prahom in ostanki. Je visoko zmogljiv tudi za težke obremenitve, enostaven in zelo priročen za uporabo.

Za industrijski sesalnik za mokro sesanje je značilna visoka zmogljivost in zanesljivost. Opremljen je s prostornim zabojnikom in zmogljivim motorjem ter črpalko. Tako so industrijski sesalniki za mokro sesanje Husqvarna, izdelani iz visoko kakovostnih komponent in izredno priljubljeni, saj so primerni tudi za najtežja opravila. Zmogljiva vakuumska črpalka in patentiran sistem filtra poskrbita za najboljše rezultate. So zelo praktični in je tudi transport enostaven.

Industrijski sesalnik za mokro sesanje Husqvarna je primeren za domačo in profesionalno uporabo ter pripravljen tudi na najtežje izzive. Znana vzdržljivost zagotavlja dolgotrajno delovanje, za naravnost odlične rezultate.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo