Košarica
0

Kaj iščete?

Obrezovalniki, kose in oprema

Domača zelenica je hkrati otroško igrišče, prostor za hišne ljubljenčke, nogometno igrišče, piknik prostor in še kaj. Tako se skozi vse leto trudimo ohranjati lep videz zelenice, da je trava lepa in enakomerno pokošena. Vzdrževanje popolne trave zahteva kar nekaj vzdrževalnih posegov in različne opreme. Robove in goščavje odstranite s kosami na bencinski, baterijski ali električni pogon.

Domača zelenica je hkrati otroško igrišče, prostor za hišne ljubljenčke, nogometno igrišče, piknik prostor in še kaj. Tako se skozi vse leto trudimo ohranjati lep videz zelenice, da je trava lepa in enakomerno pokošena. Vzdrževanje popolne trave zahteva kar nekaj vzdrževalnih posegov in različne opreme.

Višinski obrezovalniki so lahki in priročni, zato je višinski obrezovalnik idealen za manjše vzdrževanje in košnjo domačega vrta. Dosegel bo skrite in ozke predele. Z njim pokosimo travo okoli dreves in šope med grmovjem ali steno. Višinski obrezovalniki Husqvarna so zelo zmogljivi in se uporabljajo predvsem za urejanje debelih vej na grmovju in drevesu. Višinski obrezovalnik Husqvarna je zasnovan za dolgotrajno delo z dolgo življenjsko dobo ter bistveno zmanjša obremenitev rok operaterja.

Višinski obrezovalniki za veje imajo lopatice za odstranjevanje vej, nameščene na električno izolacijski drog in so odličen način za obrezovanje vej na višini, brez potrebe po dvigalu ali lestvi. Lopatice so opremljene z rezili in lahko režejo veje različnih premerov. Višinski obrezovalnik za veje je izdelan iz kovine, zaradi česar je odporen na mehanske poškodbe in zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Obrezovalnik za veje je pomemben pripomoček, ampak je izbira pravega lahko težka naloga, saj ima vsaka zelenica drugačno floro. Orodja, ki jih potrebujete, se razlikujejo tudi glede na število vej, ki jih morate obrezovati in na njihovo debelino. Zato se bodo obrezovalniki za debele veje razlikovali po kakovosti, teži in funkcionalnosti. Eni od najbolj priljubljenih so višinski obrezovalniki za veje Husqvarna, saj učinkovito obrezujejo zapletene, obolele, nepravilno rastoče, zlomljene in suhe veje. Višinski obrezovalnik za veje Husqvarna so tudi zelo enostavni za uporabo, lahki in trpežni. Obrezovalnik za veje Husqvarna je zasnovan za rezanje vej dokaj visokih dreves. Velja za eno največjih orodij, ki so prilagojena za rezanje vej.

Živa meja na vrtu ima številne funkcije in ni le okras, temveč zagotavlja zasebnost, zmanjšuje hrup ter ščiti pred vetrom in prahom. Zato, da je videti urejena in lepa, jo je potrebno skrbno in sistematično obrezati. Obrezovalnik žive meje je ustrezno orodje, ki bo v pomoč pri negovanju. Obrezovalniki žive meje so orodje, ki je potrebno za pravilno nego žive meje. Na izbiro so ročni ali mehanski obrezovalniki. V pomoč pri odločitvi, katere izbrati, so vam lahko vrsta, uporaba in vzdrževanje obrezovalnika. Vsi obrezovalniki za živo mejo so orodja, ki zelo olajšajo nego žive meje, nujno pa jih je primerno vzdrževati, če želite, da vam služijo dolgo. Zelo je pomembno, da po končanem delu očistite njihove rezalne elemente in preverite ali rezila niso poškodovana ali otopela. V primeru, da ugotovite, da so obrezovalniki za živo mejo poškodovani, jih je najbolje dati na servis. Obrezovalniki žive meje Husqvarna se uporabljajo za obrezovanje tako visokih kot nizkih živih mej in tal. Obrezovalnik žive meje Husqvarna vam bo olajšal delo, skrajšal čas dela in olajšal doseganje težko dostopnih območij visoke in nizke žive meje. Obrezovalniki za živo mejo Husqvarna so robustni in zagotavljajo udobno delovno izkušnjo. Hkrati obrezovalniki za živo mejo Husqvarna imajo tudi dolgo življenjsko dobo, je pa za to seveda nujno tudi ustrezno vzdrževanje, po navodilih proizvajalca.

Bencinske motorne kose so naprave z motorji z notranjim zgorevanjem, z bencinom. Te enote odpravljajo potrebo po priključitvi na elektriko. Poleg tega je njihova uporaba za košnjo popolnoma varna. Bencinska motorna kosa je tako varčna, mobilna in omogoča izjemno enostavno manevriranje. Zanjo je značilna visoka stopnja učinkovitosti. Baterijske motorne kose lahko delujejo dlje čas brez pregrevanja in so zelo enostavne za uporabo. Baterijska motorna kosa bo tako omogočila tudi obdelavo neenakomernih površin, je zanesljiva in zelo funkcionalna. Bencinske motorne kose Husqvarna so tako primerne za osebno domačo rabo kakor tudi za profesionalno. Zaradi povečanega udobja dela, učinkovitosti in enostavnosti uporabe, je bencinska motorna kosa Husqvarna ena od najpriljubljenejših na trgu.

Vendar pa so tudi baterijske motorne kose Husqvarna zelo uporabne in se soočajo z raznimi izzivi. Baterijska motorna kosa Husqvarna je tako idealna rešitev za težave, s katerimi se srečuje vsak pri urejanju zelenic. Primerne so za delo tudi visoko na drevesu, od rezanja številnih majhnih do najdebelejših vej. Sooča se z vsakodnevnimi izzivi strokovnjakov za nego zelenic, tako da vam je lahko močno v pomoč pri vsakem delu na vrhu ali pod drevesom.

Morda ni lahko in se vam ne zdi enostavno, vendar je z ustreznim orodjem in pripomočki mogoče narediti zelenico hkrati lepo, urejeno in praktično. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo