Košarica
0

Kaj iščete?

Najem strojev

Ponujamo najem strojev in orodja visokokakovostnih proizvajalcev

V podjetju Urni d.o.o. nudimo najem strojev in pripadajoče opreme proizvajalcev Husqvarna, Blastrac in Atlas Copco. Za več informacij se obrnite na nas, oziroma nas pokličite! Prevzem in vračilo sta možna od ponedeljka do petka med 8 in 15h. Na spodnjem seznamu si oglejte našo ponudbo najema:

PRAVILA:

Obraba diamantnih segmentov se obračuna po ceniku: 12 EUR/1 mm skupne obrabe po segmentu. Poškodba diamantnega brusa/segmenta se obračuna po ceniku: 50 EUR/kos.

Čiščenje strojev se obračuna po ceniku: 40 EUR

Cene ne vsebujejo 22% DDV.

Kupec je prodajalcu dolžan zagotoviti informacije o trdoti in ostalih lastnostih brusne površine. Čiščenje ali ostala vzdrževalna dela stroja se zaračunavajo po veljavnem ceniku. ​V primeru zamujanja pri vrnitvi stroja ob dogovorjeni uri, vam bo zaračunan dodatni dan najema. V primeru manjkajočega segmenta ob vračilu se zaračuna celoten komplet po ceniku.

Pred začetkom gradbenih del morate imeti vso potrebno opremo. Najbolj enostavna možnost je najem strojev oziroma najem gradbene opreme. Na ta način donosno upravljate s finančnimi sredstvi. 

Danes lahko najamete skoraj vsako gradbeno opremo, zaradi česar je ta možnost zelo rabljena in priljubljena, saj jo koristi mnogo ljudi. 

Najem strojev za razna gradbena dela ima veliko prednosti in sicer:

  • omogoča prihranek, saj vam ni potrebno kupiti dragih strojev in opreme, katerih najverjetneje po zaključku del ne boste več potrebovali. 
  • Najamete lahko različne stroje in tako izvajate dela različne zahtevnosti (najem strojev za groba gradbena dela in najem strojev za fina gradbena dela). 
  • Uporaba visokokakovostne tehnologije (če uporabljate dobro opremo, lahko v relativno kratkem času opravite tudi zahtevnejša dela). 
  • Gradnja bo tako hitrejša in učinkovitejša.

Pri najemu opreme lahko računate na podporo strokovnjaka, kar prihrani čas za iskanje strokovnjaka. Hkrati tudi nimate stroškov za popravilo opreme in njeno shranjevanje. 

Najem delovnih strojev omogoča ekonomsko izvedljivost, predvsem kadar je potrebna posebna oprema. Na primer, nimate časa za pravočasno dokončanje dela in vam je potreben dodaten brusilec za beton? Zagotovo ni potrebe po nakupu, odločite se za najem brusilca za beton. Nakup nove ali rabljene opreme je nedonosen, časovno in ekonomsko. Idealna rešitev je najem zahtevane opreme. 

Ali pa morda potrebujete industrijski sesalec. Nakup novega sesalca vas bo stal kar nekaj finančnih sredstev, katere bi sicer lahko namenili v druga gradbena dela. Kasneje ga boste tudi morali ustrezno skladiščiti. Torej, najbolj smiselna rešitev je najem industrijskega sesalca. Poleg gospodarske koristi, ni potrebe po tehničnem vzdrževanju in ni potrebe po iskanju dodatnega osebja. 

Najem najbolj priljubljene specialne opreme, kot so vibro plošče (žabe), prezračevalnika, talnega rezalnika za beton, bencinskega agregata, opreme z veliko nosilnostjo ali zmogljivostjo, je ekonomsko ugoden. Na primer, najem vibro plošče (žabe), najem prezračevalnika, najem talnega rezalnika za beton, najem bencinskega agregata, najem žabe ali katerekoli druge opreme -ne samo, da vam ne bo treba porabiti denarja za nakup in morebitno popravilo, hkrati vam ne bo treba skrbeti za strošek zamenjave potrošnega materiala in za samo shranjevanje. Glavni argument je torej prihranek. Z delom pa lahko pričnete kaj kmalu po sklenitvi pogodbe.

Za organizacijo dela imate vse – usposobljene strokovnjake in potencialne stranke? Manjka vam le posebna in draga gradbena oprema. Če se odločite za nakup, vam bo ta prinesel dodatne stroške s plačilom varovanega skladiščenja, za vzdrževanje in popravila, registracijo dokumentov, morda celo novo zaposlitev novega kadra? Ali boste raje delo prepustili nekomu drugemu? 

Nikakor ne – rešitev je najem potrebne gradbene opreme. 

Izkoristite možnost, katero vam ponujamo:

  • vključevanje specializirane opreme za specifične operacije,
  • razumljivi načini in dostopna cena najema opreme,
  • znižanje stroškov.
cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo