Košarica
0

Kaj iščete?

Vodne črpalke

Za splošne potrebe črpanje vode so najbolj priljubljene pretočne vodne črpalke z visokim pretokom oziroma z veliko močjo. Tovrstne vodne črpalke ponujajo najboljše lastnosti, ki jih ponujajo tehnološke rešitve Honda. To so vodne črpalke Kohler SDMO in Honda, ki ponujajo veliko moč in zanesljivost. Črpalke imajo nameščen proti vibracijski sistem, oljno stikalo, za neverjetno vzdržljivost, majhno obrabo in dolgo življenjsko dobo pa imajo ulito ohišje in impler.

Vodna črpalka Clear 1.7

Obratovalni čas: 0,8 h
Prostornina rezervoarja goriva: 0,6 L
Znamka motorja: Mitsubishi
Maksimalen pretok: 6,6 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 32 m
276,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-15,0%

Vodna črpalka HP 2.26 H

Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 26,4 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 8 m
970,00 € 824,50 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Vodna črpalka TR 2.36 H

Obratovalni čas: 2 h
Prostornina rezervoarja goriva: 2 L
Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 36 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 29 m
670,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Vodna črpalka ST 2.36 H

Obratovalni čas: 2 h
Prostornina rezervoarja goriva: 2 L
Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 36 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 29 m
570,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-15,0%

Vodna črpalka TR 3.60 H

Obratovalni čas: 3,4 h
Prostornina rezervoarja goriva: 3,1 L
Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 54 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 26 m
779,00 € 662,15 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Vodna črpalka ST 3.60 H

Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 54 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 26 m
660,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-15,0%

Vodna črpalka XT 3.78 H

Znamka motorja: Honda
Maksimalen pretok: 80.4 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 27 m
1.938,00 € 1.647,30 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-15,0%

Vodna črpalka TRASH 4

Znamka motorja: Kohler
Maksimalen pretok: 108 m³/h
Maksimalna višina črpanja: 17 m
3.320,00 € 2.822,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Prenosne Bencinske Črpalke za Vodo KOHLER SDMO: Zanesljivo Oskrbo z Vodo na Terenu

Prenosne bencinske črpalke za vodo so ključna oprema v številnih situacijah, kjer je potrebno hitro in učinkovito črpanje vode na terenu, bodisi za gradbene projekte, kmetijsko uporabo ali nujne intervencije. Med številnimi proizvajalci v tem segmentu izstopa znamka KOHLER SDMO, ki slovi po svoji zanesljivosti, zmogljivosti in kakovosti. V tem članku bomo raziskali, zakaj so prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO idealna izbira za mobilno oskrbo z vodo na terenu.

Raznolikost Modelov za Različne Potrebe

Prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO ponujajo širok izbor modelov, ki se prilagajajo različnim zahtevam in aplikacijam. Ne glede na to, ali potrebujete črpalko za odvodnjavanje gradbišča, namakanje kmetijskih površin ali za reševanje nujnih situacij v primeru poplav, boste našli model črpalke, ki ustreza vašim potrebam. Različni modeli se razlikujejo po moči, zmogljivosti in funkcionalnostih, kar omogoča izbiro, ki najbolje ustreza specifičnim potrebam projekta ali aplikacije.

Zanesljivost in Trajnost

Pri uporabi prenosnih bencinskih črpalk za vodo je zanesljivost ključnega pomena. KOHLER SDMO slovi po visoki stopnji zanesljivosti in trpežnosti svojih črpalk. Njihovi izdelki so zasnovani za dolgo življenjsko dobo in se lahko zanesljivo spopadajo z različnimi pogoji na terenu. To pomeni, da lahko brez skrbi računate na učinkovito oskrbo z vodo, ne glede na situacijo.

Enostavna Uporaba in Vzdrževanje

Prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO so zasnovane za enostavno uporabo. Imajo intuitivne nadzorne panele in enostavno zagon, kar omogoča hitro postavitev in delovanje črpalke. Prav tako so črpalke enostavne za vzdrževanje, kar povečuje njihovo življenjsko dobo in zanesljivost.

Mobilnost in Prenosljivost

Kljub svoji zmogljivosti so prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO izjemno prenosne. Opremljene so s trpežnimi ročaji in kolesi, kar omogoča enostavno premikanje na različne lokacije. Ta lastnost je še posebej pomembna pri nujnih intervencijah, kjer je potrebna hitra oskrba z vodo na različnih mestih.

Učinkovitost in Varčevanje z Gorivom

Prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO so znane po svoji visoki učinkovitosti in varčevanju z gorivom. Tehnološke inovacije omogočajo optimalno izrabo goriva glede na obremenitev črpalke. To pripomore k zmanjšanju stroškov goriva in povečuje ekološko ozaveščenost.

Zaključek

Prenosne bencinske črpalke za vodo KOHLER SDMO predstavljajo napredno in zanesljivo rešitev za mobilno oskrbo z vodo na terenu. Z raznolikostjo modelov, visoko zanesljivostjo, enostavno uporabo in prenosljivostjo so idealna izbira za profesionalne uporabnike, ki potrebujejo zanesljivo mobilno oskrbo z vodo. Investicija v KOHLER SDMO bencinsko črpalko za vodo je investicija v učinkovito in zanesljivo oskrbo z vodo v najrazličnejših okoliščinah.

 

 

 

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo