Košarica
0

Kaj iščete?

DUSS vrtalniki

FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG je specializiran za razvoj, proizvodnjo in prodajo različnih vrtalnih kladiv in diamantnih crtalnih kron za profesionalno uporabo. Nudimo vam tudi servis in obnovo diamantnih vrtalnih kron z originalnimi segmenti. Lahko rečemo, da je ta znamka vodila na trgu kar se tiče suhega vrtanja z vibracijami.

Kvalitetno Diamantno Vrtanje z Duss Vrtalniki in Kronami

Za precizno in učinkovito vrtanje lukenj v beton ter druge materiale je ključnega pomena uporaba kvalitetnega orodja, kot so diamantne vrtalne krone in vrtalni stroji DUSS. Diamantne krone za vrtanje se prilagajajo glede na material, trdoto in način vrtanja, od armiranobetonskih konstrukcij do granita in porcelanaste kamnine.

Uporaba Diamantnih Vrtalnih Kron:

Diamantne vrtalne krone se najpogosteje uporabljajo za:

  • Vrtanje lukenj v armiranobetonske konstrukcije.
  • Vrtanje lukenj v stene, ploščice, izdelke iz apnenca, granita in porcelanaste kamnine.
  • Vrtanje na suho ali mokro, odvisno od potreb in materiala.

Pri vrtanju na mokro je ključnega pomena dovajanje zadostne količine vode, medtem ko je za vrtanje na suho obvezna uporaba kvalitetnega sesalca. Sledenje nekaterim preprostim pravilom, kot je redno odpiranje segmentov z brusnim kamnom in spremljanje zvoka pri vrtanju, lahko podaljša življenjsko dobo opreme in poveča učinkovitost vrtanja.

Duss Vrtalni Stroji za Diamantno Kronsko Vrtanje:

Duss vrtalni stroji, kot so modeli DIA 303 S za suho vrtanje, odlikujejo izjemno kvalitetni segmenti, ki so ostri in trpežni. Ti vrtalniki omogočajo vrtanje tudi v visoko trdnih konstrukcijah, kar je ključno pri gradbenih in obnovitvenih delih.

Stojala in Dodatki za Vrtalnike DUSS:

Pri Duss vrtalnikih so na voljo stojala in dodatki, ki omogočajo še večjo prilagodljivost pri vrtanju. Stojala se enostavno prilegajo vsem modelom vrtalnih motorjev, omogočajo pa tudi vakuumsko montažo na površino, kar zagotavlja stabilnost med vrtanjem.

Mokro in Suho Vrtanje z Duss Vrtalniki:

Vrtalniki za suho vrtanje DUSS, kot tudi modeli za mokro in suho vrtanje, so odlična izbira, še posebej, ko so potrebne obe metodi vrtanja. Različni dodatki, podaljški in adapterji DUSS omogočajo izboljšanje preciznosti vrtanja glede na specifične zahteve projekta.

Z izbiro Duss vrtalnikov in diamantnih vrtalnih kron se zagotavlja visoka kakovost, natančnost ter vzdržljivost opreme, kar je ključnega pomena za uspešno izvedbo gradbenih projektov.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo