Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlični priključki povezujejo cevi in ​​učinkovito prevajajo tekočine. Da bi svojo nalogo opravili učinkovito, je zelo pomembno, da so iz kakovostnih materialov. Namreč, prenesti morajo različne vrednosti tlaka, pri čemer ne sme priti do popuščanja. V primeru, da bi do popuščanja prišlo, lahko tekočine ogrozijo delovanje sistema in pride do okvare zdravja operaterja.

Hidravlični priključki se uporabljajo za različne namene in v različnih sektorjih, med katerimi so medicinski sektor, rudarstvo, pakirna industrija, gradnja, celulozna in papirna industrija, avtomobilska, pakirna in prehrambena industrija, industrija plastike in gume, metalurška in pomorska industrija, tudi jeklarska in naftna industrija, itd.

Industrijski hidravlični priključki se običajno uporabljajo v strojnih sistemih, ki povezujejo različno opremo, kot so motorji, hidrostatične smeri, valji in cevi, rotacijski aktuatorji in akumulatorji, batne, zobniške, krilne in dozirne črpalke, itd. Ti so povezani neposredno s stroji, zato je izredno pomembno, da so zanesljivi in kakovostni.

V nadaljevanju, na kratko, o nekaterih hidravličnih priključkih.

● Hidravlična kladiva

So izjemno uporabna vrsta orodja za različne namene. Pogosto se uporabljajo v gradbeništvu za rušenje in zabijanje kosov in cevi v zemljo. Učinkovitost se poveča, kadar so hidravlična kladiva povezana z drugimi večjimi stroji.

● Hidravlični grabeži

Hidravlični grabeži so med najbolj priljubljenimi grabeži. Običajno gre za težke grabeže, kateri uporabljajo veliko silo, ki je potrebna za dvigovanje težkih predmetov.

● Hidravlični rezalniki

Hidravlični rezalniki se uporabljajo predvsem za rezanje materialov na manjše dele in so odličen način za prenos visoke ravni moči.

● Hidravlični kompaktorji

Tiha, varna in učinkovita oprema, so hidravlični kompaktorji, ki se uporabljajo za zbijanje zemlje, nasipov, jarkov in tudi pri postavljanju in odstranjevanju stebrov in plošč. Delujejo hitro in ekonomično ter so enostavni za uporabo.

● Hidravlične drobilne žlice

Za drobljenje želenih materialov na kraju samem, se uporabljajo hidravlične drobilne žlice. Potrebne so, kadar želite optimizirati čas dela in odpraviti dele operativnega procesa.

● Hidravlične sejalne žlice

Hidravlične sejalne žlice poskrbijo za natančno in predvsem hitro razvrščanje raznih materialov. S pomočjo njih lahko enostavno ločite zdrobljen beton, reciklirani material in kamnine.

● Hidro magneti

Hidravlični magneti se uporabljajo za čiščenje, sortiranje in nalaganje odpadnih kovin. Posledično ohranjajo varna in čista tla.  

Da bi hidravlični priključki svojo nalogo opravili najbolje in tako zadostili vsem zahtevam, je dobro, če nakup opravite pri zanesljivih in izkušenih dobaviteljih na tem področju.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo