Košarica
0

Kaj iščete?

Za optimizacijo logističnega sistema je potrebna razna oprema, naprava in stroji, katere lahko po potrebi tudi nadgradimo z raznimi dodatki, funkcijami ali sistemi. Nepogrešljivi so nakladalci in tovornjaki (LHDS). So zelo široka skupina strojev, ki se razlikujejo po konstrukciji in zmogljivostih.

Nakladalec bo odlična izbira in najboljša pomoč pri premikanju materiala, ne glede na okolje, v katerem deluje. Omogočajo, da premaknete več materiala z manj lastne teže, s širokim razponom konfiguracij pa omogočajo, da naenkrat prenesete več tovora kot katerakoli druga enota. So enostavni za uporabo, priročni in enostavni za vzdrževanje. Značilnosti so predvsem  trdna struktura ogrodja, visoka zmogljivost, optimizirana struktura, priročnost in varnost.

Nakladalci in tovornjaki (LHDS) Epiroc so izdelani za uspešno in varno delovanje. Ergonomija avtomatizacija je zagotovilo udobnega delovanja in manj potrebnega truda upravljalca. Tako so na voljo različni nakladalci in tovornjaki, glede na vaše potrebe, da boste našli pravega.  Epirocovi nakladalci in tovornjaki so visoko zmogljivi in zasnovani z mislijo na uporabnost in udobje operaterja. Širok nabor nosilnosti in različnih lastnosti olajša izpolnjevanje vaših potreb, saj so na voljo stroji, kateri bodo povečali produktivnost vašega dela. Tako električna kot dizelska in baterijska vozila.

● Neprekinjeni nakladalci

Neprekinjeni nakladalci so ustrezno pripravljeni za delovanje v različnih logistikah in prinašajo prednosti, med katerimi je predvsem povečanje produktivnosti. Ni težav, ki bi bile povezane z ergonomijo, varnostjo in zdravjem upravljalca. Druge prednosti so tudi nižji stroški vzdrževanja in daljša življenjska doba.

● Dizelski nakladalci

Nakladalci so nepogrešljiva vozila v transportni industriji, v halah in v skladiščih. Za slednje se uporabljajo dizelski viličarji. V primerjavi z drugimi nakladalci jih odlikuje majhna poraba goriva, kar pomeni nižje obratovalne stroške. Zaradi dizelskega motorja je primeren za prevoz težkih tovorov in tudi za delo v težkih pogojih. Skorajda ne zahtevajo vzdrževanja. Ne glede na temperaturna nihanja, svojo funkcijo bodo izpolnjevali tudi v najtežjih pogojih. Odlično se obnesejo na dolgih in srednje dolgih poteh ter tudi na neravni površini. Pravilna uporaba zagotavlja več let služenja. Čas izpadov je zmanjšan, saj lahko deluje brez daljših prekinitev.

● Električni in baterijski nakladalci

Baterijski nakladalci so ekološki, tihi in varčni.  Premikajo se hitro in zagotavljajo učinkovito delo, njihovo upravljanje pa je izredno udobno. Ni potrebe po gorivu, kar jih naredi okolju prijazne. Tudi električni nakladalci imajo številne prednosti. Zaradi uporabe električne energije so veliko cenejši za delovanje. Ker je manj elementov v zasnovi, ki zahtevajo vzdrževanje ali pogosta popravila, so običajno električni in dizelski nakladalci cenejši za uporabo, zaradi manj vzdrževanja. Na voljo so v številnih različicah in se lahko odločite za nakladalca na električni ali na baterijski pogon. Odločite se za nakladalca, ki bo prilagojen vašim potrebam.

● Baterijski tovornjaki

Trenutno se podjetniki odločajo za nakup baterijskih tovornjakov, saj je lahko oprema, katera močno zniža stroške obratovanja in vzdrževanja, hkrati pa poskrbi za učinkovitost in udobje pri delu. So oprema, ki se bo izkazala za uporabno na številnih delovnih mestih. Baterija je celica, ki jo zahvaljujoč električnemu polnjenju mogoče večkrat uporabiti. Med delovanjem se energija sprošča, med polnjenjem pa se v njej kopiči. Tako je baterijski tovornjak stroj, kateri vam bo vselej na voljo, kadar bo baterija polna. So eden najbolj priročnih in enostavnih pripomočkov za delo v skladišču, tudi zaradi izboljšanega udobja za upravljalca.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo