Košarica
0

Kaj iščete?

Potopne črpalke

Potopne črpalke so najpomembnejši sestavni del, saj zagotavlja črpanje vode iz globokih rezervoarjev ali iz sredine zemlje, nekatere so posebej zasnovane za odvodnjavanje in črpanje blata in mulja. Uporabljajo se lahko tudi za namakanje območij z nasadi, za oskrbo z vodo v proizvodnji, kot sredstvo požarne varnosti, itd. Uporabljajo se na gradbiščih, v rudarstvu, javnih službah, reševalnih službah ter ob poplavah.

Potopne črpalke: Ključna oprema za različne namene

Uvod

Potopna črpalka je oprema, ki je najpomembnejši sestavni del, saj zagotavlja črpanje vode iz globokih rezervoarjev ali iz sredine zemlje. Nekatere so posebej zasnovane za odvodnjavanje in črpanje blata in mulja. Uporabljajo se lahko tudi za namakanje območij z nasadi, za oskrbo z vodo v proizvodnji, kot sredstvo požarne varnosti, itd. Uporabljajo se na gradbiščih, v rudarstvu, javnih službah, reševalnih službah ter ob poplavah.

Različne vrste potopnih črpalk

Črpalke za odvodnjavanje

Črpalke za odvodnjavanje so primerne za delo v težkih pogojih in izčrpajo vodo z nečistočami.

Črpalke za blato

Naslednje so črpalke za blato. Te so sposobne črpati gosto in viskozno konsistenco s trdnimi delci.

Črpalke za gnojnico

Za črpanje mulja, zdrobljenih odpadkov in snovi se uporabljajo črpalke za gnojnico. Te so zasnovane za velike obremenitve.

Pnevmatske črpalke

Pnevmatske črpalke omogočajo nastavitev zmogljivosti in pritiska. Primerne so za vnetljive, močno onesnažene, abrazivne tekočine.

Vakuumske črpalke

Vakuumske črpalke so nepogrešljive predvsem v medicinski, kemični in prehrambeni proizvodnji.

Dizelske črpalke

Dizelske črpalke so uporabne, kjer je pomembno preprečiti poplave.

Električne potopne črpalke

Električne potopne črpalke so potrebne za različne namene in dejavnosti, od navadnih stanovanjskih zgradb do industrijskega obsega. Delo opravljajo z malo ali brez hrupa. Električna potopna črpalka deluje z močnim pritiskom in je zasnovana za delo pod vodno gladino.

Pnevmatske potopne črpalke za vodo

Pnevmatska potopna črpalka za vodo omogoča maksimalno povečanje produktivnosti operaterja. So visoko učinkovite tudi v ekstremnih pogojih.

Kakovost in trajnost črpalk

Kakovost, trajnost, učinkovitost in stroški potopne črpalke so odvisni tudi od proizvajalca. Če iščete optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, so potopne črpalke Atlas Copco prava izbira. So zelo trpežne in vzdržljive tudi v težkih pogojih.

Električne potopne črpalke Atlas Copco

Električne potopne črpalke Atlas Copco so ene od najbolj prilagodljivih na trgu. So enostavne za upravljanje in za vzdrževanje, zagotavljajo optimalno delovanje. Zelo enostavno jih je tudi namestiti. Električna potopna črpalka Atlas Copco je odporna na abrazivna in korozivna sredstva.

Pnevmatske potopne črpalke za vodo Atlas Copco

Pnevmatska potopna črpalka za vodo Atlas Copco je enostavna za montažo in razmeroma lahka, kar olajša tako transport, kakor tudi shranjevanje. So odporne, udobne za delovanje in visoko vzdržljive.

Zaključek

Asortiman črpalk Atlas Copco je bil razvit kot rezultat več kot 140-letnih izkušenj pri delu v gradbeništvu po vsem svetu. Prvi poudarek je seveda na zagotavljanju učinkovitih izdelkov. Atlas Copco razvija izdelke, ki so boljši za uporabnika in okolje. Osredotočajo se na izdelavo izdelkov, ki so manjši in lažji, s funkcijami, ki omogočajo enostavno uporabo. Potopne črpalke visoke kakovosti omogočajo hitrejše in lažje delo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo