Košarica
0

Kaj iščete?

Frekvenčni pretvorniki

Ta naprava igra ključno vlogo pri zagotavljanju potrebne energije za vaš rezalni sistem, obenem pa omogoča tudi uporabo več različnih rezalnikov in žag s samo enim pretvornikom. Pri izbiri ustreznega napajalnika je pomembno upoštevati moč strojev, ki jih napaja.

-20,0%

Frekvenčni pretvornik PP 70

Napetost: 120-480 V
Teža: 18 kg
Nazivni tok v A: 15 a
4.888,86 € 3.911,09 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Frekvenčni pretvornik PP 220

Napetost: 180-400 V
Teža: 10 kg
Nazivni tok v A: 16 a
6.819,72 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Frekvenčni pretvornik PP 492

Napetost: 400 V
Teža: 25 kg
Nazivni tok v A: 32/25/16 A
Moč motorja: 22 kw
25.010,40 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Hidravlični agregat PP 455 E

Teža: 139 kg
Napetost: 400 V
Nazivni tok v A: 63/32 A
39.790,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Frekvenčni Pretvorniki: Ključ do Zmogljivega Delovanja Rezalnih Sistemov

Za zagotavljanje učinkovitega delovanja visokofrekvenčnih rezalnikov, stenskih in žičnih žag je ključnega pomena uporaba zmogljivega frekvenčnega pretvornika ali napajalnika. Ta naprava igra ključno vlogo pri zagotavljanju potrebne energije za vaš rezalni sistem, obenem pa omogoča tudi uporabo več različnih rezalnikov in žag s samo enim pretvornikom. Pri izbiri ustreznega napajalnika je pomembno upoštevati moč strojev, ki jih napaja.

Enostavna Integracija za Različne Rezalne Sisteme

Univerzalna Uporaba: Frekvenčni pretvorniki omogočajo univerzalno uporabo, saj en pretvornik lahko napaja več različnih rezalnikov in žag. To pomeni večjo prilagodljivost in ekonomičnost, saj ni potrebe po ločenih napajalnikih za vsak stroj.

Učinkovita Izraba Viškovne Energije: Sodobni frekvenčni pretvorniki so zasnovani tako, da omogočajo učinkovito izrabo viškovne energije in s tem zmanjšujejo izgube. To pomeni, da so energetsko učinkoviti in okolju prijazni.

Izbira Glede na Moč Strojev

Prilagodljivost Glede na Potrebe: Pri izbiri frekvenčnega pretvornika je ključnega pomena upoštevati moč strojev, ki jih nameravate napajati. Prilagodljivost napajalnika glede na različne moči omogoča optimalno delovanje vseh povezanih strojev.

Zanesljivo Napajanje: Kakovostni pretvorniki zagotavljajo zanesljivo in stabilno napajanje, kar je ključno za delovanje visokofrekvenčnih rezalnikov, stenskih in žičnih žag. To preprečuje nepotrebne izpade in zagotavlja nemoteno delo.

Napredne Tehnične Značilnosti

Daljinsko Upravljanje: Naprednejši frekvenčni pretvorniki omogočajo daljinsko upravljanje, kar olajša nadzor in prilagajanje delovanja sistema. To je še posebej koristno pri večjih delovnih območjih.

Integracija z Pametnimi Sistemi: Nekateri pretvorniki so združljivi s pametnimi sistemi, kar omogoča avtomatizacijo in optimizacijo delovanja rezalnih sistemov.

Zaključek

Frekvenčni pretvorniki so ključna komponenta za napajanje visokofrekvenčnih rezalnikov, stenskih in žičnih žag. S prilagodljivostjo, zanesljivostjo ter naprednimi tehničnimi značilnostmi omogočajo učinkovito delovanje rezalnih sistemov in prispevajo k uspešnemu izvajanju različnih gradbenih projektov. Pri izbiri pretvornika je nujno upoštevati moč strojev in tehnične zahteve projekta.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo