Košarica
0

Kaj iščete?

Motorne žage in gozdarska oprema

Husqvarna program za delo v gozdu vam ponuja rešitve za vse izzive. Izbirate lahko med različnimi verižnimi žagami, višinskimi obrezovalniki, razalno opremo in ostalo opremo za gozdarje.

Pri obdelavi lesa in drugih materialov se je iz preteklosti do danes veliko spremenilo, vendar pa zasnova motorne žage ohranja preizkušene lastnosti.

Motorna žaga je ročno orodje za rezanje betona, asfalta in drugih materialov . Tako je nepogrešljivo orodje za opravljanje vrst gradbenih opravil in to hitro in učinkovito. Sodobne žage so glede na vrsto napajanja razdeljene na baterijske motorne žage in električne.

Vse motorne žage imajo dvotaktni motor. Ta deluje na mešanico bencina in olja, za nemoteno in učinkovito delovanje je zelo pomembno upoštevati razmerja priprave mešanice goriva. Verige za motorne žage so sestavljene iz členov različnih oblik in velikosti in so zaprte v obroč. Meči za motorne žage zahtevajo redno vzdrževanje, v primeru menjave,  je dobro, če kupite originalne meče za motorno žago.

Bencinske motorne žage so popolnoma samostojne in jih je tako mogoče uporabljati kjerkoli zunaj, za razliko od električne motorne žage. Če pa imate dostop do električne vtičnice na prostem, je izbira vrste žage samoumevna. Hkrati je tudi bencinska motorna žaga zmogljivejša, zlasti profesionalni modeli. Tovrstne žage  se ne bojijo niti najbolj zapletenih drevesnih vrst in delujejo v velikem obsegu dela. Električne žage povzročajo manj tresljajev, so tihe, njihovo vzdrževanje je cenejše in so za uporabo varne. Baterijska motorna žaga se napaja z vgrajeno polnilno baterijo in so njeni stroški oskrbe in vzdrževanja nizki. Hkrati baterijske motorne žage povzročajo minimalne vibracije v ročajih, so okolju prijazne in varne in s pomočjo nje lahko delate tako na dvorišču kot zunaj njega.

Motorna žaga Husqvarna

Izbira zanesljive in priročne motorne žage je lahko težka. Sodobni modeli vodilnih proizvajalcev imajo izboljšane motorje in izpolnjujejo stroge evropske zahteve glede nadzora emisij CO2. Njihova zasnova pa omogoča povečanje zmogljivosti. Ko govorimo o motornih žagah, se spomnimo najbolj znanih blagovnih znamk, med katerimi je tudi Husqvarna, ki izdeluje profesionalno opremo za nego vrtov, parkov in gozdov. Motorna žaga Husqvarna je v cenovno dostopnem segmentu že dolgo med sprejemljivi in vedno uporabnimi. Pri proizvodnji motornih žag se uporabljajo samo najnaprednejše tehnologije.

Tako bencinske motorne žage Husqvarna kot električne motorne žage Husqvarna so zasnovane za opravljanje večji ali manjših del. Odvisno od izbranega modela. Lahko jih uporabljamo za osebno ali za profesionalno rabo.

Električne Husqvarna žage so učinkovite in zanesljive, združujejo ergonomsko rokovanje, enostavnost uporabe in varnost pri delu. Z nakupom tovrstne žage, ne prejmete le zanesljivega orodja, pač pa tudi si omogočite odlične rezultate dela.

Bencinska motorna žaga Husqvarna je lahko preprosta motorna žaga ali profesionalna. Prva vključuje majhne kompaktne modele za manjša dela, medtem ko profesionalne žage opravljajo najzahtevnejše naloge. Izdelane z najnovejšo tehnologijo združujejo moč, hitrost in enostavno uporabo. Ob pravilni uporabi so učinkovite pri delovanju, lahke in varne.

Baterijske motorne žage Husqvarna so opremljene z zmogljivo litij-ionsko baterijo. Na voljo boste imeli zelo učinkovito, tiho in lahko žago. So okolju prijazne, a hkrati močne in zmogljive. Protivibracijski sistem znatno zmanjša tresljaje na ročajih med delovanjem. Baterijska motorna žaga Husqvarna je prilagodljiva in za uporabo varna.

Višinski obrezovalniki

Višinski obrezovalniki so zasnovani za vrtnarjenje in urejanje okolice.

Višinski obrezovalnik bo omogočil delo, s pomočjo katerega bo videz vaše okolice čudovit. Na voljo so osnovni modeli za osebne potrebe kot zmogljive profesionalne naprave.

Vodilni na trgu v evropski proizvodnji so višinski obrezovalniki Husqvarna. Višinski obrezovalnik Husqvarna je enostaven za uporabo, ima nizko raven hrupa, zasnovan tudi za zahtevnejša dela. Modeli so običajno lahki, primerni za obrezovanje vej na višjih drevesih in rezanje na težko dostopnih visokih območjih.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo