Košarica
0

Kaj iščete?

Ročni rezalniki

Ročni rezalniki Husqvarna za gradbena dela so zelo robustni in primerni za večino del v gradbeništvu. Za slednje velja enostavno rokovanje, majhna teža, sposobnost rezanja različnih debelin in v kateri koli smeri ter odpornost proti povratnim udarcem. Za vse rezalnike ponujamo tudi kvalitetne rezalne plošče. S Husqvarna ročnimi rezalniki boste brez težav rezali beton, armirani beton in ostale materiale.

Raznoliki Ročni Rezalniki za Beton in Asfalt:

Primerjava Goriv, Delovanja in Uporabe

1. Bencinski Ročni Rezalniki: Mobilnost in vsestranska uporaba

Motorni ročni rezalniki najboljša izbira ko delate na prostem, njihova prednost je v mobilnosti, veliki moči ter sposobnosti delovanja pri nizkih temperaturah. Husqvarna ponuja bencinske ročne rezalnike za beton in asfalt, ki zagotavljajo natančnost in enostavno rokovanje.

2. Električni Ročni Rezalniki: Zmogljivost in Manjša Teža

Električni ročni rezalniki zagotavljajo gladke in hitre reze. Njihove prednosti vključujejo manjšo težo, kompaktnost ter delovanje tudi pri nizkih temperaturah. Husqvarna nudi električne ročne rezalnike za beton in asfalt, ki zagotavljajo natančen rez,  robove ter visoko hitrost dela. Z električnimi rezalniki in žagami za beton lahko režeto v zaprtih prostorih saj nimajo izpuha.

3. Hidravlični Ročni Rezalniki: Hitro, Natančno in Okolju Prijazno

Hidravlični ročni rezalniki so nepogrešljivo orodje v gradbeništvu, rušenju in proizvodnji. Omogočajo hitro, natančno rezanje z minimalnim naporom ter so prijazni do okolja. Husqvarna se izkaže z inovativnimi hidravličnimi ročnimi rezalniki za beton in asfalt, izdelanimi iz trpežnih in odpornejših materialov za stabilno delovanje.

4. Pnevmatski Ročni Rezalniki: Moč na Omejenem Območju

Pnevmatski ročni rezalniki so idealni za uporabo v različnih panogah, kjer je potrebna velika sila na majhnem območju. So priročni, kompaktni in omogočajo rezanje različnih materialov. Husqvarna ponuja pnevmatske ročne rezalnike za beton in asfalt z visoko kakovostnimi komponentami, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

5. Baterijski Ročni Rezalniki: Brezžična Učinkovitost

Baterijski ročni rezalniki so izjemno uporabni pri obdelavi majhnih obdelovancev in delu na težko dostopnih mestih. Zagotavljajo dolgotrajno delo brez polnjenja ter enakomerne reze. Husqvarna's baterijski ročni rezalniki za beton in asfalt presegajo pričakovanja z enostavno uporabo, zanesljivostjo ter visoko produktivnostjo. ročni rezalniki

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo