Košarica
0

Kaj iščete?

Mobilni peskalni stroji za peskanje jekla

Peskanje uporabljamo za ustvarjanje hrapave površine, odstranjevanje rje, razigljevanje,  odstranjevanje barve, čiščenje, sanacijo, ustvarjanje teksture po VOI lestvici in še mnogo več. Linija Blastrac je dealna za velike vodoravne jeklene površine, kot so; ladijske palube, jeklene plošče, naftne ploščadi, helikopterske palube in pešpoti ter palube mostov.

-10,0%

Peskalni stroj za jeklo EBE 350

Premer peskanja: 350 mm
Hitrost peskanja: 38 m²/h
Moč motorja: 11 kw
Pomik: naprej
Teža: 430 kg
39.388,00 € 35.449,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-10,0%

Peskalni stroj za jeklo 350S

Premer peskanja: 350 mm
Hitrost peskanja: 38 m²/h
Moč motorja: 11 kw
Pomik: naprej
Teža: 415
32.506,00 € 29.255,40 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-10,0%

Peskalni stroj za jeklo EBE 350EX

Premer peskanja: 350 mm
Hitrost peskanja: 38 m²/h
Moč motorja: 11 kw
Pomik: naprej
Teža: 450 kg
54.574,00 € 49.116,60 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-10,0%

Peskalni stroj za jeklo EBE 500 60Hz

Premer peskanja: 500 mm
Hitrost peskanja: 75 m²/h
Moč motorja: 21,3 kW
Pomik: naprej
Teža: 670 kg
56.723,00 € 51.050,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Peskalni stroj za jeklo EBE 500 50Hz

Premer peskanja: 500 mm
Hitrost peskanja: 75 m²/h
Moč motorja: 22 kw
Pomik: naprej
Teža: 752 kg
56.075,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-10,0%

Peskalni stroj za jeklo EBE 200V

Premer peskanja: 500 mm
Hitrost peskanja: 75 m²/h
Moč motorja: 22 kw
Pomik: naprej
Teža: 650 kg
49.613,00 € 44.651,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Peskalni stroj za jeklo EBE 900V

Premer peskanja: 890 mm
Hitrost peskanja: 120 m²/h
Moč motorja: 2x25 kW
Teža: 880 kg
Preberite več
Ni na zalogi

Peskanje Jekla z Mobilnimi Peskalnimi Stroji Blastrac

Peskanje je izjemno učinkovit in široko uporabljen postopek za čiščenje različnih površin, zlasti jekla. Predstavlja najboljši način priprave površin za kasnejše barvanje, saj omogoča odstranitev obstoječih površinskih obdelav, povečanje oprijema med materiali ter izboljšanje estetskega videza. Najpogosteje se uporablja na materialih, kot so jeklo, steklo, železo, kovinske zlitine in les.

Mobilni Peskalni Stroji za Peskanje Jekla

Peskanje jekla je napreden sistem obdelave konstrukcij in predmetov, predvsem iz jekla. Idealno je za odstranjevanje rje, umazanije ter zagotavljanje prenovljenega videza brez poškodb materiala. Mobilni peskalni stroji za peskanje jekla so odlična rešitev za obnovitev predmetov in izboljšanje njihovih površin. Ti stroji omogočajo učinkovito odstranjevanje vseh ostankov, ki so se nabrali na jeklu, in poskrbijo za obnovo videza izdelka.

Mobilnost teh strojev zagotavlja visoko praktičnost in uporabnost, saj jih lahko uporabljate kjerkoli. Zasnovani so za enostavno upravljanje, kar omogoča tudi čiščenje težko dostopnih površin. Blastrac mobilni peskalni stroji za peskanje jekla so izjemno zanesljivi, zmogljivi in enostavni za uporabo, kar operaterjem omogoča učinkovito delo z nižjim nivojem hrupa in vibracij.

Prednosti Peskanja Jekla

  1. Učinkovitost pri Odstranjevanju Rje: Peskalni stroji so najučinkovitejša rešitev za odstranjevanje rje s kovinskih predmetov, kar omogoča ohranjanje in podaljšanje življenjske dobe materiala.

  2. Večnamenska Uporaba: Mobilni peskalni stroji so primerni za čiščenje različnih predmetov in površin, ne glede na njihovo velikost ali obliko. Lahko se uporabljajo na terenu ali v delavnicah.

  3. Učinkovita Priprava Površin za Barvanje: Peskanje je ključna metoda za ustvarjanje ustrezne površine za nanos premazov, saj odstrani vse nečistoče in zagotavlja dober oprijem barve.

  4. Okolju Prijazen Postopek: Zaprti krogotok abrazivov v peskalnih strojih Blastrac omogoča recikliranje abrazivov, kar prispeva k varčevanju z viri in zmanjšanju odpadkov. Prav tako ne zahteva uporabe vode ali kemikalij, kar je okolju prijazno.

Priprava Jeklene Površine

Priprava jeklene površine je ključna za učinkovito nanašanje zaščitnih premazov ali barv. Mobilni peskalni stroji Blastrac se izkažejo kot odlična izbira, saj zagotavljajo ustrezno čistočo in hrapavost površine. Ocenjevanje čistosti površine se izvaja v skladu s standardi ISO in SSPC, ki določajo stopnje priprave in čiščenja.

Površinska hrapavost je pomembna za zagotovitev dobrega oprijema premazov, kar se meri v mikronih. Mobilni peskalni stroji Blastrac omogočajo enostavno doseganje želenih profilov hrapavosti s prilagajanjem abrazivne mešanice in hitrosti stroja.

Jekleni Abrazivi

Glede na vrsto površine in želeni rezultat lahko izberete različne vrste abrazivov. Pri peskanju jekla se pogosto uporabljajo jeklene drobtine ali mešanica oglatih jeklenih zrn in jeklenih drobtin, ki omogoča različne profile hrapavosti.

Blastrac mobilni peskalni stroji so zanesljiva izbira za peskanje jekla, saj združujejo visoko zmogljivost, enostavno upravljanje ter okolju prijazne postopke. S svojo učinkovitostjo predstavljajo nepogrešljivo orodje za pripravo jeklenih površin in njihovo obnovo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo