Košarica
0

Kaj iščete?

Odstranjevalci talnih oblog

Husqvarna in Blastrac ponujata prenovljeno linijo odstranjevalcev talnih oblog. Njihova prednost je enostavno manevriranje in tiho delovanje. So zelo enostavni za vzdrževanje, močni in kompaktni. Izbirate lahko med vrsto različnih rezil ali dlet, glede na vrsto talnega materiala, katerega želite odstraniti. Rezila so narejena iz kakovostnih komponent in materialov, tako da zagotavljajo optimalno življenjsko dobo. Blastrac odstranjevalci lahko odstranijo večino talnih oblog.

-10,0%

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BS-75

Premer odstranjevanja: 152 mm
Hitrost odstranjevanja: 2,5-18,5 m/min
Pomik: naprej
Moč motorja: 1,5 kw
Teža: 128 kg
Pogon: Električni
6.229,00 € 5.606,10 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-10,0%

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BS-110

Premer odstranjevanja: 152 mm
Hitrost odstranjevanja: 2,5-18,5 m/min
Pomik: naprej
Moč motorja: 1,5 kw
Teža: 170 kg
Pogon: Električni
6.465,78 € 5.819,20 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-10,0%

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BMS-150E

Premer odstranjevanja: 51 mm
Hitrost odstranjevanja: 40 m/min
Pomik: naprej
Moč motorja: 2,2 kw
Teža: 480 kg
Pogon: Električni
21.029,34 € 18.926,40 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BMS-220ADB

Premer odstranjevanja: 152 mm
Hitrost odstranjevanja: 23 m/min
Pomik: naprej
Teža: 1080 kg
Pogon: Električni
28.676,28 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Učinkovito in Zmogljivo Odstranjevanje Talnih Oblog s Strgali za Tla Husqvarna

1. Različna Rezila za Različne Talne Obloge

1.1 Pravilna Izbira Rezil za Učinkovito Odstranjevanje

Pri odstranjevanju različnih talnih oblog je ključnega pomena pravilna izbira strgalnih rezil. Strgala za tla Husqvarna so opremljena z raznolikimi rezili, ki omogočajo odstranjevanje materialov, kot so parket, keramika, linolej, vinil, preproge in še več. Pomembno je prilagoditi debelino rezila glede na moč lepila za optimalne rezultate.

2. Prilagodljivost in Raznovrstnost Husqvarna Strgal

2.1 Paleto Strojev za Vsako Potrebo

Husqvarna ponuja raznoliko paleto strojev za strganje tal, ki se prilagajajo različnim zahtevam. Ne glede na obseg dela in vrsto talne obloge, ki jo želite odstraniti, obstaja Husqvarnino strgalo za tla, ki ustreza vašim potrebam. Raziskovanje prilagodljivosti orodij omogoča izbiro optimalne enote za specifično nalogo.

3. Moč in Zmogljivost za Učinkovito Delo

3.1 Zanesljivost Husqvarna Strgal za Trdne Materiale

Husqvarnina strgala za tla so znana po svoji moči in vzdržljivosti. Zmožna so se spopasti z odstranjevanjem trdih materialov, hkrati pa zagotavljajo minimalen čas izpadov. Njihova prenosljivost in sposobnost premikanja skozi standardna vrata dodatno olajšujeta uporabo v različnih okoljih.

4. Brezžična Možnost za Popolno Gibanje

4.1 Husqvarna BMS 220ADB: Brezžična Inovacija

Model Husqvarna BMS 220ADB predstavlja inovacijo na področju brezžične tehnologije. Z 12 močnimi baterijami omogoča 6-8 ur neprekinjenega delovanja, kar zagotavlja popolno svobodo gibanja brez omejitev s kabli. To je še posebej koristno pri delu na večjih območjih.

5. Kakovostna Rezila za Optimalno Življenjsko Dobo

5.1 Izbor Visokokakovostnih Rezil za Trajno Učinkovitost

Husqvarna ponuja več izbirnih rezil za vsako strgalo za tla, izdelana iz najbolj kakovostnih materialov. Ta zagotavljajo optimalno življenjsko dobo in učinkovitost pri odstranjevanju različnih materialov, vključno z linolejem, preprogami, vinilnimi ploščicami, keramiko, smolo in epoksi. S pravilnim izborom rezil je mogoče doseči najboljše rezultate pri odstranjevanju talnih oblog.

Prenova s Husqvarna: Izzivi in Rešitve

Prenova je odličen način, da svojo hišo prenovite v vam poseben dom. Izvajanje gradbenih in obnovitvenih del pa zahteva uporabo velike količine različne opreme, odvisno od stopnje in vrste dela ter pričakovanih ciljev. Odstranjevanje talnih oblog ni zabavno, ampak je lahko prava preizkušnja in izziv. Delo je morda dolgočasno in dolgotrajno. Ne pa tudi, kadar imate za to ustrezno orodje.

Odstranjevalci Talnih Površin: Izziv in Rešitev

Velikokrat so tako potrebni odstranjevalci-stripperji, kateri služijo predvsem za odstranjevanje talnih oblog. Odstranjevalci talnih površin so uporabni predvsem pri odstranjevanju parketa, linoleja, vinilnih ploščic, preprog, lepila, premazov, smole, keramičnih ploščic.

Blastrac Odstranjevalci-Stripperji: Učinkovita Inovacija

Če iščete učinkovit odstranjevalec, ki bo nalogo opravil zanesljivo dobro, so odstranjevalci-stripperji Blastrac idealna rešitev. Ti so tudi okolju prijazni, saj Blastrac ne uporablja nobenih kemikalij. Hkrati so tudi do uporabnika prijazni in skorajda ne ustvarjajo vibracij.

Raznoliki, Močni in Enostavni za Uporabo

Odstranjevalci-stripperji Blastrac so različni, na voljo so veliki in majhni, vendar pa zmogljivi. Torej, na voljo so modeli, primerni za različne želje in zahteve. Njihova prednost je tudi enostavno manevriranje in tiho delovanje. So zelo enostavni za vzdrževanje, močni in kompaktni.

Kakovostna Rezila za Vsako Nalogo

Izbirate lahko med vrsto različnih rezil ali dlet

, glede na vrsto talnega materiala, katerega želite odstraniti. Rezila so narejena iz kakovostnih komponent in materialov, tako da zagotavljajo optimalno življenjsko dobo. Blastrac odstranjevalci tako lahko odstranijo večino talnih oblog.

Profesionalna Pomoč pri Odstranjevanju Talnih Oblog

Stare talne obloge je mogoče odstraniti tudi kako drugače, ni pa vedno izvedljivo ali pa zahteva preveč časa in energije. Da bi se izognili neznanim težavam, bolečini v hrbtu, rokah in nogah ter potencialnim nevarnostim odstranjevanja različnih vrst talnih oblog, razmislite o profesionalnih odstranjevalcih Blastrac, ki so se izkazali za zelo učinkovite. Delo opravijo v relativno kratkem času, z manj truda operaterja.

Prenova vašega doma s pravilno opremo, kot so Husqvarna strgala za tla in Blastrac odstranjevalci-stripperji, bo olajšala vaše gradbene podvige in zagotovila vrhunske rezultate. Ne glede na to, ali gre za majhno popravilo ali obsežno prenovo, prava orodja naredijo razliko v učinkovitosti, hitrosti in končnem izgledu vašega doma.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo