Košarica
0

Kaj iščete?

Husqvarna igrače za naše najmlajše

Igrača motorna žaga - komplet

36,80 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača motorna žaga 550XP

31,07 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača trimmer

40,90 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača škarje za živo mejo

32,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača pihalnik

32,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača kosilnica

45,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Igrača Automower

61,39 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Iščete izvirno darilo? Morda Husqvarna igrače? Z uporabo igrač lahko otroci obvladajo različne družbene modele. S pomočjo raznih igrač in relativno hitro ter skozi igro se otroci navadijo na razno orodje, pohištvo, gospodinjske predmete, avtomobile, ipd.

Najprej torej razmislite, s kakšnimi igračami se najraje vaš otrok igra. Morda oponaša vas, tudi pri vsakdanjih opravilih?

Kaj kmalu se otroci prelevijo v razne strokovnjake in mojstre. Najraje pa se pretvarjajo, da so odrasli. S pomočjo ustreznih igrač, bodo njihove sanje postale resničnost. Igrače jim bodo omogočile pristno izkušnjo in bodo otroci lahko zanesljivo igrali prevzete vloge.

Husqvarna sledi sanjam in potrebam otrok in tako ustvarja igrače, ki so pravzaprav kopije pravih predmetov. Ponudba vključuje igrače iz Husqvarna dejavnosti, torej razne opreme in strojev. Torej, če vas otrok zavzeto opazuje pri rezanju žive meje, mu kupite otroške škarje za živo mejo. Ali pa puhalnik listja? Morda pa motorna žaga za majhnega lesarja? Husqvarna igrača bo zadovoljila vsem željam in potrebam otroka.

Vse igrače so z glasovnimi učinki in posnemajo delovanje pravih naprav, zato se napajajo na baterije. Nekateri kosi igrač imajo tudi gibljive dele, zato so Husqvarna igrače še bolj privlačne in priljubljene. Husqvarna žaga igrača je na primer prava poslastica za ljubitelje in navdušence nad tovrstno opremo. Videti je kot prava žaga. Ali pa Husqvarna kosilnica igrača, ki bo navdušila še tako zahtevne otroke in ljubitelje orodja.

Cenovno ugodne Husqvarna igrače so izredno kvalitetne igrače živih barv. Zaradi trdnosti materiala zdržijo dlje časa. Hkrati barva in vsi detajli igrače ustrezajo videzu pravega orodja. Realističnost dodajajo vsi dodatki.  

Če torej iščete izvirno darilo za svojega otroka, bo morda ponudba Husqvarna izpolnila vaša pričakovanja. Husqvarna otroške igrače ustrezajo vsem varnostnim standardom. Pri nakupu upoštevajte priporočeno starost otroka in navodila za uporabo. Na voljo so Husqvarna igrače po ugodnih cena, zagotovljena je hitra dostava.

Odrasli vedno izbirajo in kupujejo igrače za otroke. Pri otrocih so te najvišje ocenjen izdelek, zato se trudimo ponuditi igračko, na kateri se ne bo zgolj nabiral prah, pač pa bo otroku zanimiva. Če boste poznali ali spremljali interese otroka, bo izbira veliko lažja. Otrokovo zavedanje sveta in okolice se začne pri opazovanju, nadaljuje s posnemanjem. Pojavi pa se šele v akciji. Zato je glavna funkcija igrače krepitev interesov, dejavnosti in zavedanja otroka. Igrača mora otroku prinesti veselje in užitek. Zato mora biti v interesu otroka in zadovoljevati njegove potrebe. Velikokrat se interesi in preference otrok in odraslih pogosto ujemajo. Otroci želijo biti kot starš oziroma, posnemajo odrasle pri raznih aktivnostih, zato želijo imeti možnost preizkusiti razne predmete, kateri pa seveda niso primerni za uporabo otroka. Takrat mu namenimo ustrezno igračko.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo