Košarica
0

Kaj iščete?

Žične žage

Žične žage se uporabljajo za posebne naloge in sicer za rezanje zahtevnih materialov visokega razreda trdote in z zapleteno strukturo (lahko se uporabljajo za rezanje granita, betona in kamnitih blokov). Gre za specializirano orodje, prilagojeno tudi za delo v gradbenih podjetjih, saj je preizkušena naprava za hitro in natančno delo. Nepogrešljiva je tudi za tovarne kamna.

Žična žaga CS 10

Teža: 100 kg
Kapaciteta magazina: 10 m
Min. dolžina žice: 1,7 m
Max. dolžina žice: 11,7 m
16.144,56 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Žična žaga CS 2512

Teža: 150 kg
Kapaciteta magazina: 12 m
Max. dolžina žice: 15 m
25.993,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični agregat PP 455 E

Teža: 139 kg
Napetost: 400 V
Nazivni tok v A: 63/32 A
39.790,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna Žage z Diamantno Žico: Brezmejne Možnosti za Rezanje

Diamantne žične žage Husqvarna predstavljajo vrhunsko orodje za žaganje betonskih in kovinskih konstrukcij z zahtevnimi oblikami, dimenzijami ali lokacijami. S prilagodljivo, modularno nastavitvijo in zmogljivimi zalogovniki žice omogočajo žaganje brez omejitev glede globine reza ali oblike.

Vsestranske Uporabe

Zahtevno rezanje: Diamantne žične žage Husqvarna so zasnovane za zahtevno rezanje betonaj, kot so rezanje velikih cevi, rušenje betonskih stebrov in temeljev ter globoko rezanje v zaprtih prostorih. Idealne so tudi za dela, ki zahtevajo suho rezanje.

Posebne Aplikacije: Žične žage Husqvarna so prilagojene tudi za posebne aplikacije, vključno z razstavljanjem velikih vozil in rezanjem pod vodo. Ne glede na zahtevnost projekta, diamantna žična žaga Husqvarna omogoča učinkovito in natančno izvedbo.

Pripravljeni na Vsako Delo

Različni Viri Energije: Ne glede na to, ali uporabljate hidravlični ali visokofrekvenčni električni vir energije, diamantna žična žaga Husqvarna je pripravljena na vsako majhno ali srednje veliko delo z žično žago.

Pametna Modularna Zasnova: Pametna modularna zasnova omogoča majhno shranjevalno površino, enostaven transport in hitro namestitev. Operaterjem prihrani čas in trud ter omogoča učinkovito izvajanje projektov.

Enostavna Razširitev za Več Dela

Povečajte Dohodek: Enostavno in cenovno ugodno je razširiti sistem diamantnih žičnih žag Husqvarna, kar omogoča podjetjem povečanje dohodka. S to vsestransko opremo lahko prevzamete več dela v širšem obsegu aplikacij, kar pomeni večjo produktivnost in konkurenčnost.

Diamantne žične žage Husqvarna so zanesljiv partner pri zahtevnih gradbenih projektih, kjer je potrebno natančno in učinkovito žaganje. S svojo inovativno zasnovo omogočajo izvajalcem gradbenih del premagovanje izzivov in doseganje izjemnih rezultatov.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo