Košarica
0

Kaj iščete?

Gradbeni Proizvodi Husqvarna Construction

Inovativna Gradbena Oprema in Diamantno Orodje za Vaše Potrebe

Husqvarna Construction, kot del skupine Husqvarna, se ponosno uvršča med vodilne proizvajalce inovativne gradbene opreme ter diamantnega orodja v lahki gradnji. S portfeljem, ki zajema stroje, rešitve, storitve in diamantna orodja, smo tu, da podpremo strokovnjake, ki delajo s trdimi materiali, kot sta beton in kamen. Naša prisotnost je globalna, saj svoje izdelke prodajamo in servisiramo v več kot 70 državah po svetu.

Vizija in Inovacije: Gradimo Jutrišnost s Kakovostjo

Vodilni smo proizvajalec diamantnega orodja in strojev za industrijo kamna ter gradbeno industrijo. Naša zavezanost inovacijam v oblikovanju in proizvodnji prispevata k izboljšanju današnjega in jutrišnjega gradbenega okolja.

Raznolika Ponudba Husqvarna Construction:

Oprema za Obdelavo Betona

Različna oprema za obdelavo betona omogoča preoblikovanje starih tal. S poliranjem, brušenjem in kemično obdelavo dosežemo trdnost, videz in funkcionalnost tal. Ne glede na zahteve, tehnološki procesi zagotavljajo ustreznost rešitev.

Oprema za Utrjevanje Tal

Stabilizacija tal je ključna naloga, kateri se lahko učinkovito posvetimo s pomočjo raznolike opreme. Tako lastniki zemljišč kot gradbena podjetja najdejo stroškovno učinkovite rešitve za utrjevanje in ohranjanje tal.

Talni in Ročni Rezalniki

Z našimi talnimi in ročnimi rezalniki dosežemo natančno in učinkovito rezanje trdih materialov. S kompaktno obliko ročnih rezalnikov dosežemo produktivnost tudi na težko dostopnih mestih, medtem ko talni rezalniki zagotavljajo kakovostne reze za različna popravila.

Vrtalniki in Stojala za Diamantno Kronsko Vrtanje

Z vrhunskimi vrtalniki in stojali za diamantno kronsko vrtanje omogočamo natančno in učinkovito vrtanje v beton, kamnine in armirani beton. Primerni so za različne gradbene in inštalacijske projekte.

Freze za Beton

Freze za beton zagotavljajo čisto površino, profiliranje in odstranjevanje obstoječih premazov. Uporabljajo se pri pripravi tal za različne vrste popravil in zagotavljajo boljši oprijem za polaganje naslednjih plasti.

Industrijski Sesalniki in Čistilci Zraka

Industrijski sesalniki in čistilci zraka so prilagojeni različnim panogam. Zagotavljajo učinkovito čiščenje različnih gradbenih lokacij s sesanjem tekočin, prahu ali trdnih snovi.

Stroji za Brušenje in Poliranje Betona

S stroji za brušenje in poliranje betona omogočamo pripravo tal za udobno in varno uporabo. Z visoko zmogljivostjo in številnimi funkcionalnostmi zagotavljamo dovršeno obdelavo tudi velikih površin.

Namizne Gradbene Žage in Stenske Žage

Namizne gradbene žage so idealne za rezanje različnih materialov, medtem ko stenske žage omogočajo rezanje armiranega betona, sten, opeke in drugih gradbenih materialov. Obe vrsti žag sta prilagojeni specifičnim potrebam gradbenih projektov.

Žične Žage in Diamantne Vrtalne Krone

Žične žage omogočajo učinkovito rezanje betona in kamna, medtem ko diamantne vrtalne krone služijo za ustvarjanje lukenj v trdih materialih. Obe vrsti orodja sta prilagojeni različnim namenom in potrebam uporabnikov.

Daljinsko Rušenje

Daljinsko rušenje postaja vse bolj priljubljeno zaradi varnosti. Z radijsko vodenimi napravami omogočamo operaterjem učinkovito in varno izvajanje del pri rušenju.

Frekvenčni Pretvorniki

Frekvenčni pretvorniki zagotavljajo spreminjanje hitrosti vrtenja asinhronih motorjev na izmenični tok. Z visoko učinkovitostjo in kakovostnim nadzorom parametrov elektromotorja zagotavljajo stabilno delovanje.

Diamantne Rezalne Plošče

Diamantne rezalne plošče predstavljajo nepogrešljiv del potrošnega materiala za različna gradbena dela. Z dolgo življenjsko dobo zagotavljajo kakovostno in učinkovito rezanje trdih materialov.

Diamantno Orodje za Brušenje in Poliranje Tal

Specializirano diamantno orodje se uporablja pri gradnji, popravilu in obnovi betonskih konstrukcij. Namenjeno je za profesionalno obdelavo rezanja, brušenja in poliranja kamna, betona, asfalta, mozaika in granita.

Olja in Posode za Gorivo

Motorno olje je ključnega pomena za delovanje vsakega motorja z notranjim zgorevanjem. Naša olja so zasnovana za zagotavljanje mazanja, zaščite pred korozijo ter enakomerne porazdelitve toplote po motorju. Posode za gorivo različnih kapacitet pa so izdelane iz visokokakovostnih materialov, zagotavljajoč zanesljivo shranjevanje goriva v vozilih.

Skupaj Gradimo Bodočnost Gradbeništva z Husqvarna Construction

Husqvarna Construction je zavezana zagotavljanju vrhunske opreme, storitev in diamantnega orodja za strokovnjake v gradbeni industriji. Stopite v stik z nami in odkrijte, kako lahko optimiziramo vaše gradbene projekte z našo napredno gradbeno opremo. Gradimo jutrišnost gradbeništva skupaj!

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo