Košarica
0

Kaj iščete?

Husqvarna Construction, del skupine Husqvarna, je vodilni proizvajalec inovativne opreme in diamantnega orodja v industriji lahkih gradenj. Naš portfelj vključuje stroje, rešitve, storitve in diamantna orodja, narejena za strokovnjake, ki delajo s trdimi materiali, kot sta beton in kamen, da bi oblikovali urbana okolja prihodnosti. Naše izdelke prodajamo in servisiramo po vsem svetu v več kot 70 državah.

 

Husqvarna je vedno imela vizijo, s poudarkom na inovacijah in zagotavljanjem orodij na oddelku za gradbeništvo. Je vodilni svetovni proizvajalec diamantnih orodij in strojev za industrijo kamna in gradbeno industrijo. Inovacije v oblikovanju in proizvodnji prispevajo k boljšemu danes in jutri.

Oprema za obdelovanje betona

Razna oprema za obdelovanje betona lahko popolnoma preoblikuje stara in dotrajana betonska tla. S poliranjem, brušenjem  in kemično obdelavo lahko skoraj vsako površino pripeljete na povsem novo raven. To bo vplivalo na njeno trdnost, videz in funkcionalnost.  Ne glede na zahteve, različni tehnološki procesi omogočajo ustrezne rešitve.

Oprema za utrjevanje tal

Utrjevanje tal je pomembna naloga, s katero se spopadajo tako lastniki privatnih zemljišč, kot tudi gradbene organizacije in podjetja. Ker so tla, zaradi različnih dejavnikov (voda, veter, ipd.) podvržena deformacijam in uničenju, je utrjevanje in ohranjanje dodatna krepitev. Razna oprema za utrjevanje tal omogoča stabilizacijo tal, kar zagotavlja učinkovito in stroškovno učinkovito rešitev.

Talni rezalniki

Rezanje tal je postopek mehanske obdelave, da dobimo izdelek zahtevane velikosti in vrste. Ta postopek je mogoč s pomočjo posebnih rezalnih naprav, katere imajo običajno več rezil visoke trdnosti. Talni rezalniki so zasnovani in primerni za posebne tehnološke naloge. Danes so rezalniki nepogrešljivi in ​​se pogosto uporabljajo v različnih panogah.

Ročni rezalniki

Ročni rezalniki so kompaktno in predvsem lahko orodje, omogočajo pa hitro in učinkovito opravljanje širokega spektra del na gradbišču. Primerni so pri opravljanju del različne zahtevnosti, tudi pri uporabi na težko dostopnih mestih in izrednih razmerah. Omogočajo enostavno in produktivno rezanje trdih materialov.

Vrtalniki in stojala za diamantno kronsko vrtanje

Vrtalniki in stojala za diamantno kronsko vrtanje so namenjeni za vrtanje betona, vseh vrst kamnin, armiranega betona in podobnih materialov. Diamantne vrtalne naprave za beton se uporabljajo med gradnjo mostov in cest, za vgradnjo kanalizacijskih cevi, klimatske in prezračevalne instalacije, za gradbeništvo, inštalacije toplotne črpalke. Vrtalna stojala pa so nujna povsod, kjer moramo izvrtati luknjo večjega premera ali globin. Stojalo za vrtanje je priročno in zagotavlja natančno vrtanje.

Freze za beton

Uporaba freze za beton bo omogočila čisto površino, njeno profiliranje in tudi odstranjevanje različnih obstoječih premazov. Omogoča pripravo površin za različne vrste popravil starih betonskih podov in zagotavlja boljši oprijem za polaganje naslednjih plasti. Najpogosteje se torej uporabljajo pri poškodovanih ali neravnih talnih površinah.

Industrijski sesalniki in čistilci zraka

Industrijski sesalniki in čistilci zraka so namenjeni delu v različnih panogah. Vsak sesalnik ima individualne značilnosti, saj je bil zasnovan za določen namen. Tako so lahko primerni za sesanje tekočin, prahu ali trdnih snovi. Konfiguracija sesalnika je odvisna od zahtevane sesalne zmogljivosti ter lastnosti in količine materiala. Tako so na voljo posebni industrijski čistilci in sesalniki za fini prah, za ločevanje olja in sekancev, za zbiranje gradbenega prahu, za strupeni ali nevarni prah ter druge možnosti za vsako industrijsko uporabo.

Stroji za brušenje in poliranje betona

Da je uporaba betonskih tal udobna in varna, tla zahtevajo ustrezno pripravo. Za izravnavo površine in odstranjevanje kontaminacije z nje, se tako uporabljajo različne metode obdelave in je na trgu na voljo kar nekaj dovršenih strojev za brušenje in poliranje betona. Stroji za brušenje in poliranje betona omogočajo obdelavo tudi velikih površin. Sodobni stroji so opremljeni z množico dodatnih funkcionalnosti.

Namizne gradbene žage

Namizne gradbene žage so električno orodje, primerno za rezanje raznih materialov. Prednosti so predvsem visoka produktivnost in možnost kotnega reza, praktičnost in visoka zmogljivost. Pri izbiri orodja je treba upoštevati tehnične zmogljivosti, obseg in parametre moči. Profesionalno orodje za izvajanje različnih operacij, je priporočljivo za dejavnosti, kjer je potrebna visoka zmogljivost. Husqvarna izdeluje orodja, skladna z evropskimi varnostnimi standardi za operaterje.

Stenske žage

Stenske žage se uporabljajo za rezanje armiranega betona, sten, opeke in drugih gradbenih materialov. Ponudba obsega električne, vrvne, hidravlične žage, itd. Glede na model opreme se lahko uporabljajo za vse vrste rezanja tako rezov kot lukenj. Husqvarna ponuja različne vrste premerov rezil, globin reza ali hitrosti vrtenja. Glavne prednosti vseh stenskih žag so enostavnost prenašanja in montaže.

Žične žage

Žične žage se uporabljajo za rezanje betona in kamna in so uporabne takrat, kadar je potrebno rezati veliko materiala. Oprema z visoko močjo, enostavna za uporabo in omogoča učinkovito, hitro in kakovostno obvladovanje naloge. Odvisno od modela, lahko se uporablja tudi za kontinuirano rezanje betona, jekla in drugih gradbenih materialov. Omogoča delo v zaprtih prostorih, z minimalnimi vibracijami, s čimer ne poškodujete nosilnih lastnosti konstrukcije.

Diamantne vrtalne krone

Za ustvarjanje lukenj v trdih, a sicer krhkih materialih (kamen, beton, porcelanski kamen, asfalt), se uporabljajo diamantne vrtalne krone. Diamant je najtrši mineral na planetu, zato se ostružke tega kamna uporablja kot diamantno prevleko za nekatera orodja in komponente. Prilagojene so za vrtanje tudi v najdebelejših slojih, vključno z betonom. Pretežno veliko število modelov se uporablja za različne namene.

Daljinsko rušenje

Dela pri rušenju so običajno zelo tvegana. Zato je daljinsko rušenje najboljša rešitev. Operaterji uporabljajo robustne in lahke radijsko vodene naprave z daljinskim upravljanjem, za dela rušenja. Daljinski upravljalniki so sicer lahki a hkrati robustni in so primerni za celo vrsto industrijskih aplikacij, za učinkovito in varno izvajanje preprostih nalog. Upravljanje je enostavno.

Frekvenčni pretvorniki

Frekvenčni pretvorniki so statični pretvorniki, zasnovani za spreminjanje hitrosti vrtenja asinhronih motorjev na izmenični tok. Učinkovitost pretvorbe je visoka, iz omrežja se porabi skoraj samo aktivna komponenta toka obremenitve. Mikroprocesorski krmilni sistem nadzoruje številne parametre elektromotorja in zagotavlja visoko kakovostno kontrolo, kar preprečuje možnost izrednih dogodkov.

Diamantne rezalne plošče

Rezalna plošča spada v kategorijo potrošnega materiala, potrebnega za različna gradbena dela. Poleg tega so nepogrešljive tudi za domača popravila. Na trgu je več vrst, razlikujejo pa se po namenu. Glavna razlika med diamantnimi rezili in drugimi je ta, da imajo diamantne rezalne plošče zelo dolgo življenjsko dobo, v primerjavi z ostalimi.  Omogočajo kakovostno, hitro in predvsem učinkovito rezanje.

Diamantno orodje za brušenje in poliranje tal

Diamantno orodje je specializirano potrošno orodje, katero se uporablja predvsem pri gradnji, popravilu in poznejši obnovi betonskih konstrukcij, tudi pri urejanju okolice, polaganju asfalta, ipd. Namenjeno je za profesionalno obdelavo rezanja, brušenja in poliranja tako kamna, betona, asfalta, mozaika in granita. Diamantno orodje za brušenje in poliranje tal se uporablja zato, da bi površini dali želeni videz.

Olja

Noben motor z notranjim zgorevanjem ne more delovati brez motornega olja. Olje je v tekočem stanju in so mazalna tekočina, ki preprečuje korozijo kovin. Na površinah tvori zaščitni film in spodbuja enakomerno porazdelitev toplote po motorju. Opravlja še številne druge pomembne naloge. Razlikujejo se po namenu, sestavi, delovni temperaturi, viskoznosti in drugih značilnostih. Vsa pa so sestavljena iz baznega olja in dodatkov, kateri izboljšujejo parametre.

 Posode za gorivo

Na trgu so posode za gorivo različnih kapacitet. So pa izjemno pomemben element v vsakem avtobusu, tovornjaku in nemalokrat tudi osebnem avtomobilu. Da pa bi v celoti izkoristili vse prednosti, morajo posode biti izdelane iz najkakovostnejših materialov. Ponudba sicer vključuje izdelke različnih zmogljivosti, oblik in materialov, ki so uporabljeni za njihovo izdelavo. Seveda je v veliki meri izbira odvisna od potreb voznika in tudi od vozila, v katerega bo nameščena. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo