Košarica
0

Kaj iščete?

Vrtalniki in stojala za diamantno kronsko vrtanje

Vrtalniki in stojala za diamantno kronsko vrtanje Husqvarna so visokokvalitetni in zmogljivi. Medsebojna kompatibilnost omogoča vrtanje z raličnimi vrtalnimi motorji medtem ko imete le eno stojalo za kronsko vrtanje. Glede na premere vrtanja in pogoje dela lahko izbirate med številnimi modeli in dodatki.

Vrtanje lukenj z diamantnimi kronami je kompleksno in je potrebno posebno orodje. Diamantne krone se uporabljajo za vrtanje lukenj v armiranobetonske konstrukcije, stene, ploščice, izdelke iz apnenca, granita in porcelanaste kamnine ter druge materiale. Tehnologija vrtanja sama po sebi ni zapletena, vendar obstaja nekaj pomembnih zahtev, ki jih mora upoštevati operater. Upoštevanje nekaterih preprostih, a pomembnih pravil bo podaljšalo življenjsko dobo opreme in bo povečalo vir krone. Vrtalni stroji za diamantno kronsko vrtanje so orodje, brez katerega obnova in demontaža stavb in gradbišč ne bi šla. Vrtalni stroji za diamantno kronsko vrtanje Husqvarna omogočajo ustvarjanje enakomernih urejenih lukenj tudi v visoko trdnih konstrukcijah, dosegajo večje hitrosti, ni potrebe po dodatni površinski obdelavi, bolj čisto okolje, visok hrup in vibracije so odsotne, omogočajo pa izvajanje del na težko dostopnih mestih pod kotom.

Pomemben sestavni del pri vgradnji diamantnih vrtalnih strojev, so stojala za diamantno kronsko vrtanje in tako zanesljiva namestitev svedra na stojalo pomeni tudi večjo varnost operaterja in tudi hitrost pri vrtanju. Husqvarnina stojala za vrtalne stroje so na voljo v ravnih, nagibnih in teleskopskih stojalih. Nekatera stojala za diamantno kronsko vrtanje Husqvarna so opremljena z možnostjo vakuumske montaže na površino.

Vrtalniki s stojali za diamantno kronsko vrtanje vam bodo pomagali hitro in enostavno narediti luknje v katerem koli materialu. Ta metoda vrtanja se uporablja tako za osebne, kot za profesionalne namene. Imajo visoko moč. Zelo priljubljeni so vrtalniki s stojali za diamantno kronsko vrtanje Husqvarna. Proizvajalec ponuja najboljša orodja za diamantno vrtanje in še druge uporabne dodatke. Vse naprave in deli so visoke kakovosti in dolge življenjske dobe. Delo bo z njihovo pomočjo opravljeno natančno, hitro in z minimalnim trudom.

Ročni vrtalniki za diamantno kronsko vrtanje omogočajo reševanje številnih tehnoloških problemov. Da izboljšate natančnost rezanja, lahko pri ročnem vrtanju uporabite šablono ali stranske omejevalnike. Za povečanje hitrosti dela in zmanjšanje površine stika s površino, katero je treba obdelati, se pri ročnem vrtanju priporoča izvajanje rotacijskih gibov. Ročni vrtalniki za diamantno kronsko vrtanje Husqvarna olajšajo delo in so tehnično zelo zmogljivi, odlikuje jih tudi visoka moč. Cena modelov je odvisna od dodatnih možnosti. Cenjeni so zaradi kompaktnosti, majhne teže, sposobnosti učinkovitega in natančnega vrtanja. Hkrati so enostavni za uporabo, zanesljivi in izredno produktivni.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo