Košarica
0

Kaj iščete?

Vrtalniki za suho vrtanje DUSS

Diamantni kronski vrtalniki DUSS so izjemni v smislu rokovanja in prijaznosti do uporabnika, ergonomije, varnosti, zmogljivosti in vsestranske uporabe. Razviti so za široko paleto aplikacij: mokro ali suho vrtanje, ročno ali stoječe vodenje, v zaprtih prostorih ali na velikem delovnem območju.

-20,0%

Vrtalnik za suho vrtanje DUSS DIA 82 S

Teža: 6,5 kg
Priklop: Hitri preklop, M16
Nazivna moč (PRP): 2000 vatov
1.768,00 € 1.414,40 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-25,0%

Vrtalnik za suho vrtanje DUSS DIA 303 S

Teža: 6,9 kg
Priklop: G 1/2"
Nazivna moč (PRP): 2000 W
2.028,00 € 1.521,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Vrtalnik za suho vrtanje DUSS DIA 303

Teža: 6.2 kg
Priklop: G 1/2"
1.779,00 € 1.423,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Vrtalnik za suho vrtanje DUSS DIA 200

Teža: 5.0 kg
Priklop: G 1/2"
Nazivna moč (PRP): 1700 W
1.391,00 € 1.112,80 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Vrtalnik za suho vrtanje DUSS DIA 300

Teža: 5.0 kg
Priklop: G 1/2"
Nazivna moč (PRP): 1700 W
1.391,00 € 1.112,80 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-25,0%

Vrtalnik za mokro-suho vrtanje DUSS DIA 200 HWS

Teža: 7,3 kg / 11,8 kg s sistemom dovajanja
Priklop: 1 1/4" UNC
Nazivna moč (PRP): 2000 W
3.005,00 € 2.253,75 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Diamantne Vrtalne Krone za Suho in Mokro Vrtanje z Vrtalniki DUSS: Vodnik za Učinkovito Vrtanje

Diamantne vrtalne krone za vrtanje lukenj v beton in druge materiale so ključno orodje pri gradbenih projektih, ki zahtevajo natančnost in učinkovitost. Uporaba kvalitetnih diamantnih kron je odvisna od različnih dejavnikov, vključno z materialom, trdoto in načinom vrtanja. V tem članku bomo raziskali, kako izbrati prave diamantne vrtalne krone za suho in mokro vrtanje ter kako ohranjati kakovost in učinkovitost vrtalne opreme.

Raznolike Uporabe Diamantnih Vrtalnih Kron

Diamantne krone za vrtanje se uporabljajo v različnih situacijah, od vrtanja lukenj v armiranobetonske konstrukcije do vrtanja v stene, ploščice, izdelke iz apnenca, granita in porcelanaste kamnine. Pri vrtanju na mokro je ključnega pomena dovajanje dovolj vode, medtem ko je pri vrtanju na suho obvezna uporaba kvalitetnega sesalca.

Pomembna Pravila za Učinkovito Vrtanje

Upoštevanje nekaterih preprostih pravil bo podaljšalo življenjsko dobo opreme in povečalo vir krone:

  1. Dovajanje Vode pri Mokrem Vrtanju: Zagotovite, da med vrtanjem na mokro zagotovite ustrezno količino vode, ki bo omogočila hlajenje in zmanjšanje trenja, kar bo povečalo učinkovitost vrtanja.

  2. Uporaba Kvalitetnega Sesalca pri Suhem Vrtanju: Pri vrtanju na suho je obvezna uporaba kvalitetnega sesalca, ki bo odstranjeval prah in zagotavljal boljše pogoje za delo.

  3. Redno Odpiranje Diamantnih Segmentov: Pri suhem vrtanju je pomembno redno odpirati diamantne segmente z brusnim kamnom, kar bo ohranilo njihovo ostrino in povečalo življenjsko dobo.

  4. Spremljanje Zvoka pri Vrtanju: Aktivno spremljanje zvoka pri vrtanju je ključno za zaznavanje morebitnih težav ali obrabe opreme.

  5. Izklop Vibracij pri Suhem Vrtanju: Pri suhem vrtanju je priporočljivo izklopiti vibracije in prilagoditi vrtljaje glede na premer vrtanja, kar bo izboljšalo natančnost.

Dodatki, Stojala in Modeli Vrtalnih Strojev DUSS

Pri vrtanju z diamantnimi kronami je izjemno pomembna tudi izbira pravih dodatkov, stojal in modelov vrtalnih strojev DUSS. Duss stojala so prilagojena za vse modele vrtalnih motorjev, z enostavno namestitvijo in možnostjo vakuumske montaže na površino.

Priljubljeni modeli, kot je DIA 303 S za suho vrtanje, so znani po svoji učinkovitosti pri vrtanju v prostorih, kjer uporaba vode ni mogoča. Posebej oblikovane diamantne vrtalne krone za suho vrtanje DUSS omogočajo izjemne rezultate.

Vrtalniki za mokro in suho vrtanje DUSS predstavljajo odlično izbiro za projekte, ki zahtevajo različne metode vrtanja. Dodatki, podaljški in adapterji DUSS so na voljo za izboljšanje preciznosti vrtanja in prilagoditev orodja glede na potrebe projekta.

Zagotovite si kakovostno in učinkovito vrtanje z diamantnimi vrtalnimi kronsami ter izkoristite prednosti vrhunske opreme, ki jo ponuja DUSS. Ne glede na to, ali gre za suho ali mokro vrtanje, DUSS vam omogoča zanesljivo orodje, ki bo kos izzivom na gradbišču.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo