Košarica
0

Kaj iščete?

Gradbeni generatorji

Agregati podjetja Atlas Copco so napredne energetske rešitve, ki zagotavljajo zanesljivo in učinkovito oskrbo z električno energijo v različnih okoljih in aplikacijah. Z visoko zmogljivostjo, trajnostjo ter inovativno tehnologijo so Atlas Copco agregati nepogrešljiv vir energije na gradbiščih, industrijskih obratih in v nujnih situacijah po vsem svetu. Zagotavljajo zanesljivo delovanje in podporo za različne potrebe, kar jih postavlja v ospredje na področju generatorjev.

Generator QAS 14 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 11,3 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 12,4 kW
Znamka motorja: LEROY SOMER TAL040D
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 20 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 14 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 15 kW
Znamka motorja: LEROY SOMER TAL040F
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 30 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 22,5 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 25 kW
Znamka motorja: LEROY SOMER TAL 042C
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 45 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 35 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 38 kW
Znamka motorja: LEROY SOMER TAL 042F
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 60 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 48/47 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 48/47 kW
Znamka motorja: LEROY SOMER TAL 042H
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 100 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 80/90 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 83/90 kW
Znamka motorja: FPT F36ETVP03
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 150 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 120/140 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 132/154 kW
Znamka motorja: FPT N67TEVP02
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 200 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 160/187 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 176/206 kW
Znamka motorja: FPT N67TEVP01
Preberite več
Ni na zalogi

Gradbeni Elektro Agregati Atlas Copco: Zanesljiv Vir Električne Energije

Gradbeni elektro agregati so ključna oprema na gradbiščih po vsem svetu. Atlas Copco, s svojo bogato zgodovino in zavezanostjo kakovosti, ponuja vrhunske rešitve za zagotavljanje električne energije na gradbiščih. V tem članku bomo raziskali, zakaj so gradbeni elektro agregati Atlas Copco nepogrešljiva izbira za gradbene projekte, ki zahtevajo zanesljivost in zmogljivost.

Široka Ponudba Elektro Agregatov

Atlas Copco ponuja široko paleto gradbenih elektro agregatov, ki se prilagajajo različnim potrebam gradbenih projektov. Ne glede na velikost projekta, boste pri Atlas Copcu našli elektro agregat, ki bo ustrezen vašim zahtevam. Različni modeli elektro agregatov se razlikujejo po moči, zmogljivosti in tehničnih lastnostih, kar omogoča izbiro, ki bo popolnoma prilagojena vašemu projektu.

Zanesljiv Vir Električne Energije

Na gradbiščih je zanesljiv vir električne energije ključnega pomena. Gradbeni elektro agregati Atlas Copco so znani po svoji visoki stopnji zanesljivosti in trpežnosti. Zasnovani so za delo v zahtevnih gradbenih okoljih, kar zagotavlja, da bodo delovali neprekinjeno tudi v najzahtevnejših pogojih. To pomeni, da se lahko gradbeniki popolnoma zanesete na stabilno oskrbo z električno energijo na vašem gradbišču.

Enostavna Uporaba in Vzdrževanje

Gradbeni elektro agregati Atlas Copco so zasnovani z mislijo na enostavno uporabo. Imajo intuitivne nadzorne panele in enostavne funkcije za zagon, kar omogoča hitro namestitev in uporabo. Prav tako so elektro agregati enostavni za vzdrževanje, kar povečuje njihovo življenjsko dobo in zagotavlja dolgoročno zanesljivost na gradbišču.

Varčevanje z Gorivom in Okolju Prijazni

Atlas Copco je zavezan k varčevanju z gorivom in zmanjševanju okoljskega vpliva. Njihovi elektro agregati so zasnovani z mislijo na učinkovito porabo goriva, kar zmanjšuje stroške obratovanja in negativni vpliv na okolje. S tehnološkimi inovacijami so tudi okolju prijazni, kar je pomembno za trajnostne gradbene prakse.

Storitve za Stranke

Atlas Copco ne ponuja le vrhunskih elektro agregatov, ampak tudi celovito podporo za stranke. Njihova ponudba vključuje vzdrževanje, servisiranje, dobavo rezervnih delov in tehnično pomoč. S svojimi servisnimi centri po vsem svetu zagotavljajo hitro in zanesljivo podporo strankam na gradbiščih po vsem svetu.

Zaključek

Gradbeni elektro agregati Atlas Copco so nepogrešljiva oprema za gradbene projekte vseh velikosti. Z visoko zanesljivostjo, enostavno uporabo, varčevanjem z gorivom in celovito podporo za stranke so idealna izbira za gradbenike in inženirje, ki zahtevajo vrhunsko opremo. Pri izbiri Atlas Copca izberete zanesljivega partnerja, ki vam bo pomagal pri uspešnem izvajanju gradbenih projektov, ne glede na zahtevnost.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo