Košarica
0

Kaj iščete?

Gradbeni generatorji

Gradbišča so mesta neprekinjenega dela. Z namenom hitrega in učinkovitega dokončanja projekta, se uporabljajo številna orodja. Izpad električne energije je na gradbišču nekaj, kar se ne bi smelo zgoditi. Mobilni in stacionarni električni generatorji Atlas Copco zagotavljajo do 1250 kVA moči. Gre za visokokakovostne in zanesljive agregate, ki so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo.

Generator QAS 14 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 11,3 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 12,4 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 20 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 14 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 15 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 30 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 22,5 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 25 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 45 Stage V

Napetost: 400 V
Višek moči (PRP): 35 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 38 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 60 Stage V

Napetost: 400/480
Višek moči (PRP): 48/47 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 48/47 kW
Znamka motorja: FPT F34TEVP1
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 100 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 80/90 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 83/90 kW
Znamka motorja: FPT F36ETVP03
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 150 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 120/140 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 132/154 kW
Znamka motorja: FPT N67TEVP02
Preberite več
Ni na zalogi

Generator QAS 200 Stage V

Napetost: 400/480 V
Višek moči (PRP): 160/187 kW
Moč v pripravljenosti (ESP): 176/206 kW
Znamka motorja: FPT N67TEVP01
Preberite več
Ni na zalogi

Gradbišča so mesta neprekinjenega dela. Z namenom hitrega in učinkovitega dokončanja projekta, se uporabljajo številna orodja. Izpad električne energije je na gradbišču nekaj, kar se ne bi smelo zgoditi. Gradbeništvo je sektor, pri katerem so gradbeni generatorji zelo pomembni. Generatorji so potrebni za delovanje strojev, katerim je nujno zagotoviti električno obremenitev. Vsekakor pa ima uporaba generatorja še veliko drugih prednosti. Generatorji električne energije so v osnovi majhne elektrarne. Omogočajo proizvodnjo električne energije, dopolnitev ali nadomestitev. Torej, generatorji so potrebni v številnih situacijah, ne samo v primeru, kadar zmanjka električne energije.

Generatorji za gradbišče ohranjajo produktivnost na gradbišču. V primeru izpada električne energije, je večino faz dela treba ustaviti, tako bo konstrukcija zaključena z zamudo. Kar se ne more zgoditi, če imate na voljo generator, saj delo nemoteno poteka tudi po izpadu energije. Uporaba generatorja vpliva na zmanjšanje stroškov, saj se aktivnosti nadaljujejo tudi v primeru odsotnosti energije. Torej, brez presenečenj.

Ker vam je potrebna kakovostna oprema, računajte, da so gradbeni generatorji Atlas copco lahko najboljša rešitev. Profesionalni generatorji za gradbišče Atlas copco zadostijo potrebam v vseh fazah dela.

Ko se dela na gradbišču začnejo, je glavni cilj postavitev konstrukcije v določenem času. Oskrba mesta z energijo pa je lahko omejena ali nezadostna, kar lahko ogrozi opremo in celoten potek dela. Nekatera oprema pa zahteva stalno in neprekinjeno napajanje. Tako so profesionalni gradbeni generatorji idealna rešitev, saj so sposobni zagotavljati energijo tudi ob okvarah v električnem omrežju. Generatorji za gradbišče Atlas copco s strateško vlogo zagotavljajo, da vse teče gladko in nemoteno.

Profesionalni generatorji za gradbišče omogočajo delo brez tveganja, saj zagotavljajo dodatno energijo ure in ure. Profesionalni gradbeni generatorji Atlas copco olajšajo razvoj poslovanja in nudijo vse možnosti, katere se skladajo z vašimi potrebami.  

Generatorji niso luksuz, obstaja torej veliko razlogov za to, da je na vašem gradbišču generator. Uporabnikom nudi veliko podporo. Nemogoče je napovedati, kdaj bo zmanjkalo elektrike in, če lahko ta dogodek povzroči izgube, toliko slabše. Da bi se izognili okvaram opreme in izgubam, zaradi nenadnega izpada električne energije, je agregat nujen. Tudi zato, ker poveča varnost gradbišča in služi kot varnostni element. Z njegovo uporabo se lahko nemalokrat izognete raznim nezaželenim vdorom ali odtujitvam opreme iz gradbišča. Enostavno, prisotnost generatorja je na gradbiščih skorajda nujna. Torej, preprečite izpad električne energije, povečajte razpoložljivo oskrbo za delovanje več naprav in opreme hkrati ter povečajte varnost gradbišča, kadar ekipa ni na delu.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo