Košarica
0

Kaj iščete?

KOHLER SDMO

Kohler SDMO je mednarodno priznano podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo generatorjev za industrijsko uporabo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 v Franciji, v mestu Brest, kjer se še danes nahaja njihov sedež. Danes je SDMO del skupine Kohler, ki je ena izmed vodilnih svetovnih korporacij v gradbeništvu, energetiki in vodovodnih sistemih.

Kohler SDMO je mednarodno priznano podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo generatorjev za industrijsko uporabo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 v Franciji, v mestu Brest, kjer se še danes nahaja njihov sedež. Danes je SDMO del skupine Kohler, ki je ena izmed vodilnih svetovnih korporacij v gradbeništvu, energetiki in vodovodnih sistemih.

Podjetje SDMO je danes eno izmed vodilnih na svetovnem trgu agregatov, kar je posledica njihove dolgoletne tradicije, visokokakovostnih izdelkov in zavezanosti k inovacijam. Skupaj z zavezanimi zaposlenimi je SDMO ustvaril močno podjetje, ki je priljubljeno med profesionalci po vsem svetu.

Podjetje SDMO je znano po svojih kakovostnih in zanesljivih generatorjih, ki so namenjeni industrijski rabi. Njihovi generatorji so različnih velikosti in zmogljivosti, kar omogoča, da se prilagodijo potrebam različnih industrijskih panog. Njihovi izdelki so na voljo v več kot 180 državah po vsem svetu preko njihove mreže trgovcev, kar omogoča, da so njihovi generatorji vedno na voljo strankam.

Podjetje SDMO je znano po svojih inovativnih pristopih in tehnologijah, ki se uporabljajo pri proizvodnji generatorjev. Nenehno iščejo nove načine, kako izboljšati zmogljivost in učinkovitost svojih izdelkov. Skupaj s strankami nenehno razvijajo nove koncepte in rešitve za profesionalno uporabo generatorjev.

Podjetje SDMO je zavezan k trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da čim bolj zmanjšujejo negativne vplive na okolje. Uporabljajo reciklirane materiale in razvijajo nove tehnologije, ki zmanjšujejo emisije in porabo energije. S tem prispevajo k trajnostnemu razvoju in ohranjanju okolja za prihodnje generacije.

Kot vodilni proizvajalec generatorjev je podjetje SDMO zavezano k zagotavljanju najboljše storitve za stranke. Njihov cilj je zagotavljati najboljše izkušnje za stranke, kar se odraža v njihovi ponudbi celovitih rešitev. Poleg prodaje generatorjev nudijo tudi širok nabor storitev, ki vključujejo popravila, vzdrževanje, namestitev in svetovanje. Poleg tega imajo svoje usposobljene servisne centre po vsem svetu, ki zagotavljajo hitro in zanesljivo storitev.

V sklopu svoje ponudbe pa SDMO ne zagotavlja le kakovostnih generatorjev, temveč so zavezani tudi k zagotavljanju strokovnega znanja o industrijskih generatorjih. Izobraževanja in usposabljanja za uporabo njihovih izdelkov so pomembna sestavina njihovega delovanja. Tako se lahko stranke zanašajo na znanje, ki ga pridobijo pri SDMO, in izkoristijo potencial svojih generatorjev za optimalno delovanje.

Za podjetje SDMO je ključnega pomena tudi sodelovanje s strankami, saj jim to omogoča, da nenehno razvijajo svoje izdelke in storitve v skladu z njihovimi potrebami. SDMO se zaveda, da so vsi industrijski generatorji drugačni in da so potrebe strank specifične. Zato je njihov pristop individualen in prilagojen vsaki stranki posebej.

Podjetje SDMO je tako zavezano k zagotavljanju najboljše kakovosti, storitev in inovacij za profesionalno uporabo generatorjev. S svojo globalno prisotnostjo in zavezanostjo k trajnostnemu razvoju zagotavljajo, da bodo generatorji SDMO prispevali k učinkovitemu in trajnostnemu delovanju različnih industrijskih panog. Nenehno se razvijajo in iščejo nove načine, kako izboljšati svoje izdelke in storitve, da bi ostali vodilni proizvajalec generatorjev na svetovnem trgu.

 

 

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo