Košarica
0

Kaj iščete?

KOHLER SDMO

Kohler s sedežem v Brestu v severozahodni Franciji že od leta 1966 načrtuje, izdeluje in namešča generatorske sklope od 1 kVA do 3.300 kVA. Blagovna znamka KOHLER ponuja celotno paleto prenosnih generatorjev, industrijskih generatorjev.

Proizvajalec električnih agregatov: Kohler SDMO

Uvod

Kohler SDMO je mednarodno priznano podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo električnih agregatov za industrijske aplikacije. Ustanovljeno je bilo leta 1966 v Brestu, Francija, kjer se nahaja tudi danes. Danes je SDMO del skupine Kohler, vodilne globalne korporacije na področjih gradbeništva, energetike in vodovodnih sistemov.

Vodilni na globalnem trgu električnih agregatov

SDMO se je uveljavil kot vodilni na globalnem trgu generatorjev zaradi dolgoletne tradicije, visokokakovostnih izdelkov in zavezanosti k inovacijam. S svojo predano delovno silo je SDMO zgradil močno reputacijo med profesionalci po celem svetu.

Visoka kakovost in zanesljivost električnih agregatov

SDMO je znan po visokokakovostnih in zanesljivih generatorjih, namenjenih industrijski uporabi. Njihovi generatorji so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih, kar jim omogoča, da zadovoljijo potrebe različnih industrijskih sektorjev. Prek svoje mreže trgovcev so njihovi generatorji dostopni v več kot 180 državah po celem svetu.

Inovacije v osrčju podjetja

SDMO je znan po svojih inovativnih pristopih in tehnologijah pri proizvodnji generatorjev. Neprestano iščejo nove načine za izboljšanje zmogljivosti in učinkovitosti svojih izdelkov. S sodelovanjem s strankami razvijajo nove koncepte in rešitve za profesionalno uporabo generatorjev.

Zavezanost trajnostnemu razvoju

Zavezani trajnostnemu razvoju in varstvu okolja, SDMO oblikuje svoje izdelke tako, da minimalno vplivajo na okolje. Uporabljajo reciklirane materiale in razvijajo tehnologije, ki zmanjšujejo emisije in porabo energije, s čimer prispevajo k trajnostni prihodnosti.

Izjemna skrb za stranke

Kot vodilni proizvajalec generatorjev se SDMO zavzema za zagotavljanje najboljše storitve za stranke. S svojim ciljem zagotavljanja najboljših izkušenj strankam ponujajo celovite rešitve. Poleg prodaje generatorjev nudijo tudi širok nabor storitev, vključno s popravili, vzdrževanjem, namestitvijo in svetovanjem. Poleg tega imajo usposobljene servisne centre po vsem svetu, zagotavljajoč hitro in zanesljivo podporo.

Strokovnost in izobraževanje

SDMO ne zagotavlja le kakovostnih generatorjev, temveč se osredotoča tudi na zagotavljanje strokovnosti pri industrijskih generatorjih. Izobraževanje in usposabljanje o njihovih izdelkih sta pomembna sestavina njihovega delovanja, s čimer strankam omogočajo znanje za maksimiranje potenciala svojih generatorjev za optimalno delovanje.

Prilagojene rešitve

Zavedajoč se, da so vsi industrijski generatorji edinstveni in da so potrebe strank specifične, SDMO uporablja individualen in prilagojen pristop za vsakega kupca. Razumejo raznolikost industrijskih generatorjev in se prilagajajo glede na potrebe strank.

Zaključek

Kohler SDMO se zavzema za zagotavljanje najvišje kakovosti, storitev in inovacij za profesionalne aplikacije električnih agregatov. Z globalno prisotnostjo in zavezanostjo trajnosti zagotavljajo, da prispevajo k učinkovitemu in trajnostnemu delovanju različnih industrijskih sektorjev. Nenehno se razvijajo in sledijo cilju odličnosti, kar jih uvršča med vodilne proizvajalce električnih agregatov na svetovnem trgu. Oglejte si tudi elektro agregate na https://www.elektroagregati.si in https://www.urni.si/gradbeni-generatoji

 

 

 

 

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo