Košarica
0

Kaj iščete?

Diamantne vrtalne krone za suho vrtanje DUSS

Z diamantnimi vrtalnimi kronami DUSS lahko vrtate najrazličnejše materiale kot so beton, armirani beton, opeka, plastika, les, asfalt in še več. Na spletni strani imamo le krone za armirani beton in serijo za univezalno uporabo. Lahko pa si ogledate še več na njihovi originalni spletni strani.

-10,0%

Vrtalna krona CSL za armirani beton

156,72 € 141,05 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-10,0%

Vrtalna krona CCL/CTL za univerzalno uporabo

141,70 € 127,52 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Za vrtanje lukenj v beton in druge materiale z diamantnimi vrtalnimi kronami je potrebno kvalitetno orodje. Diamantne krone za vrtanje se delijo glede na material, trdoto in način vrtanja. Večinoma se uporabljajo za vrtanje lukenj v armiranobetonske konstrukcije, stene, ploščice, izdelke iz apnenca, granita in porcelanaste kamnine ter druge materiale. Potrebno je dovajati dovolj vode če vrtamo na mokro. V primeru, da vrtamo na suho pa je obvezna uporaba kvalitetnega sesalca. Upoštevanje nekaterih preprostih, a pomembnih pravil bo podaljšalo življenjsko dobo opreme in bo povečalo vir krone. Vrtalni stroji za diamantno kronsko vrtanje so orodje, brez katerega obnova in gradbiščna dela niso možna. Vrtalni stroji za suho diamantno kronsko vrtanje Duss vrtajo luknje tudi v visoko trdnih konstrukcijah zaradi izjemno kvalitetnih segmentov, ki so zelo ostri in trpežni.

Kot pri ostalih znamkah je tudi pri Duss vrtalnikih so na voljo stojala in dodatki za vrtanje DUSS. Sama namestitev vrtanja s stojalom je preprosta saj se stojalo prilega vsem modelom vrtalnih motorjev. Duss stojala je možno fiksirati na različne načine. Duss stojala imajo možnost vakuumske montaže na površino.

Vrtalniki za suho vrtanje DUSS vam omogočajo vrtanje v prostorih kjer vrtanje z vodo ni možno. Zelo je priljubljen modeli DIA 303 S za suho vrtanje. Diamantne vrtalne krone so posebej zasnovane za suho vrtanje. Na voljo so različne diamantne vrtalne krone za suho vrtanje DUSS.

Tudi vrtalniki za mokro in suho vrtanje DUSS so odlična izbira takrat ko imate potrebe po suhem in mokrem vrtanju. Da izboljšate preciznost vrtanja so vam na voljo razni dodatki, podaljški in adapterji DUSS. Pri vrtanju je pomembno, da segmente redno odpirate z brusnim kamnom in spremljate zvok pri vrtanju. Pri suhem vrtanju z vibracijami je možen izklop vibracij in nastavitev vrtljajev glede na premer vrtanja.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo