Košarica
0

Kaj iščete?

Kombinirana kladiva DUSS

Kombinirana kladiva DUSS so tako vsestranska kot izzivi, s katerimi se vsak dan srečujete na gradbiščih. Za vse tiste, ki ne sprejemate kompromisov, a potrebujete zmogljive, sofisticirane stroje, na katere se lahko zanesete, so kombinirana kladiva DUSS prava izbira.

-25,0%

Kombinirano kladivo P 26 C

894,00 € 670,50 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo P 30

1.262,00 € 1.009,60 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo P 60 A

1.644,00 € 1.315,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo P 90

2.004,00 € 1.603,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-25,0%

Kombinirano kladivo PX 48 A

1.518,00 € 1.138,50 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo PX 76

1.808,00 € 1.446,40 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo PX 78

1.912,00 € 1.529,60 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-20,0%

Kombinirano kladivo PX 96

2.140,00 € 1.712,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Raziskovanje Moči Rušilno Udarnih Kladiv: Popolni Vodnik za Uporabo Štemaric

H2: Kako Deluje Rušilno Udarno Kladivo?

Rušilno udarno kladivo, znano tudi kot štemarica, predstavlja nepogrešljivo orodje pri gradbenih projektih in oblikovanju. Njegova močna zasnova omogoča olajšanje različnih opravil, kot so odstranjevanje betona, klesanje kamna, razbijanje trdovratnih površin, dletanje, udarno vrtanje in vrtanje.

V tem članku bomo raziskali funkcije in uporabe rušilno udarnih kladiv ter delili nekaj ključnih nasvetov za učinkovito uporabo.

H3: Kako Deluje Rušilno Udarno Kladivo?

Rušilno udarno kladivo je opremljeno s posebnim mehanizmom, ki omogoča udarjanje s hitro ponavljajočimi se udarci. Glavni sestavni deli vključujejo elektromotor, mehanizem za udarjanje, ročaj in posebno oblikovanje bita. Elektromotor ustvarja vrtečo se gibanje, ki se prenaša na mehanizem za udarjanje, s čimer ustvarja močne udarce.

H2: Uporaba Rušilno Udarnega Kladiva v Gradbeništvu

 1. H3: Odstranjevanje Betona

  Rušilna udarna kladiva so nepogrešljiva pri odstranjevanju betonskih površin. Njihova močna udarna sila omogoča hitro in učinkovito razbijanje betonskih plošč, sten ali tal.

 2. H3: Klesanje Kamna

  Pri oblikovanju kamnitih površin je rušilno udarno kladivo idealno orodje za klesanje in oblikovanje. Z različnimi nastavki bitov se lahko prilagodi različnim vrstam kamnov in njihovim teksturam.

 3. H3: Razbijanje Trdovratnih Površin

  Ne glede na to, ali gre za odstranjevanje stare keramike, rušenje zidov, dletanje ali udarno vrtanje, rušilna udarna kladiva omogočajo enostavno obvladovanje trdovratnih površin. Njihova natančnost in moč omogočata usmerjeno delo.

H2: Nasveti za Učinkovito Uporabo Rušilno Udarnega Kladiva

 1. H3: Izberite Pravi Nastavek Bitov

  Različni projekti zahtevajo različne vrste bitov. Pri delu z rušilnim udarnim kladivom se prepričajte, da uporabljate pravilno oblikovan nastavek bita za optimalne rezultate.

 2. H3: Nosite Ustrezen Varovalni Opremi

  Zaradi moči in vibracij, ki jih ustvarja rušilno udarno kladivo, je ključno nositi ustrezno varovalno opremo. To vključuje zaščitna očala, slušalke in rokavice.

 3. H3: Uporabljajte Enakomerno Silo

  Pri delu s štemarico je pomembno uporabljati enakomerno silo. Nežno vodite kladivo skozi delovno površino in se izogibajte prekomernemu pritisku, kar bi lahko povzročilo poškodbe orodja ali površine.

H2: Dodatne Funkcije Kombiniranih Kladiv DUSS

Daljše vpenjalo nudi večjo stabilnost. Orodje se obnese pri raznovrstnih opravilih, za kar poskrbi enostavna nastavitev globine vrtanja, možnost blokiranja dleta na 40 različnih položajih in ročica za spreminjanje načina delovanja, ki je nameščena na spodnjem delu ohišja.

Ergonomski, gumiran ročaj daje optimalen oprijem in izboljša nadzor nad napravo. Hitrovpenjalna glava omogoča enostavno menjavo glav brez orodja. Kombinirana kladiva DUSS so tako vsestranska kot izzivi, s katerimi se vsak dan srečujete na gradbiščih. Za vse tiste, ki ne sprejemate kompromisov, a potrebujete zmogljive, sofisticirane stroje, na katere se lahko zanesete, so kombinirana kladiva DUSS prava izbira.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo