Košarica
0

Kaj iščete?

HUSQVARNA GOZD, TRATA, VRT

Družba Husqvarna z ljubeznijo do inovativnosti že od leta 1689 ponuja profesionalne izdelke za urejanje gozdov, parkov in vrtov. Najsodobnejši izdelki z akumulatorskimi rešitvami in robotiko združujejo zmogljivost, uporabnost in skrb za varnost ter okolje. Poleg prodaje nudimo tudi kompletne servisne storitve.

Husqvarna: Profesionalna Oprema za Gozdarska in Vrtnarska Dela

Profesionalno delo v gozdu zahteva zanesljivo in trpežno opremo. Enostavnejša vrtnarska opravila na drugi strani ne zahtevajo toliko moči, a ko gre za rokovanje, so potrebe enake. In potem so tukaj še lastniki zemljišč ter kmetovalci, ki jim najbolj ustreza prilagodljivo in vsestransko orodje. Zasnovano v družbi Husqvarni za vašo Husqvarno.

Ročne Verižne Žage

Ročne verižne žage so priljubljene zaradi svoje prenosljivosti in enostavne uporabe. Uporabljajo se pri manjših projektih, kot so obrezovanje dreves in rezanje manjših lesnih kosov.

Električne Žage

Električne žage so primerne za domačo uporabo in manjše projekte. So tišje, lažje vzdrževati in primerne za rezanje v bližini bivalnih prostorov. Potrebujejo električni vir energije.

Bencinske Motorne Žage

Bencinske motorne žage so zmogljive in primerne za zahtevnejše naloge. So mobilne, saj ne zahtevajo zunanjega napajanja, kar jih naredi idealne za delo na terenu.

Gozdarska Oprema: Pomen in Uporaba

Gozdarska oprema vključuje različna orodja in stroje, namenjene obdelavi gozdov, sečnji dreves ter pripravi lesa za nadaljnjo uporabo.

Žage za Sečnjo Dreves

Posebne žage za sečnjo dreves so zasnovane za učinkovito rezanje dreves med gozdarskimi operacijami. So močne, vzdržljive in pogosto opremljene s posebnimi varnostnimi funkcijami.

Verige Husqvarna X-CUT™ in Meči X-Force™

Verige Husqvarna X-CUT™ in meči X-Force™ vam omogočajo, da iz svoje verižne žage iztisnete še večjo učinkovitost rezanja. Zasnovane so za trajno in natančno rezanje, kar je ključno pri gozdarskih operacijah.

Goriva, Maziva in Dodatna Oprema za Baterije

Poleg tega nudimo tudi široko ponudbo namensko razvitih goriv, maziv in dodatne opreme za baterije. Ti izdelki so zasnovani za še pametnejše in enostavnejše delo, hkrati pa zagotavljajo optimalno delovanje vaše opreme.

Zaščitna Oblačila Husqvarna

Materiale, iz katerih so izdelana zaščitna oblačila Husqvarna, smo razvili ali izbrali sami. Nato smo na njih izvedli številne preizkuse v laboratoriju in v gozdu, da smo zagotovili, da so resnično najboljši. Vaša varnost je naša prednostna skrb.

Profesionalne Sedežne Parkovne Kosilnice

Profesionalne sedežne parkovne kosilnice Husqvarna so opremljene s spredaj nameščenim kosiščem nizkega profila. To nudi odličen pregled nad delovnim območjem ter omogoča natančno nizko košenje. Obenem prinaša tudi nepremagljiv dostop do predelov pod ograjami, grmovjem, klopmi itd. Kakovost in trpežnost sta značilni za vse kosilnice Husqvarna, ne glede na to, ali iščete manjšo kosilnico za domačo uporabo ali model za profesionalno uporabo v težkih in dolgih delovnih dneh.

Husqvarna ponuja široko paleto akumulatorskih in bencinskih kosilnic z različnimi načini košnje in pogonskimi sistemi. Zmogljive in zanesljive ne glede na to, ali želite zbirati ali mulčiti, z odličnim pretokom zraka in prostornimi kosišči, optimiziranimi za popolne rezultate košnje. Vse odlikujejo številne pametne in priročne funkcije, ki vam olajšajo delo. Ker sta vsaka zelenica in potreba drugačni, boste našli stroj, ki ima vse funkcije, potrebne za popolno zelenico in prijetno delo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo