Košarica
0

Kaj iščete?

Robotske kosilnice

Z nakupom robotske kosilnice si boste prihranili ogromno časa. Namesto košnje, lahko več časa namenite za družino, prijateljeter ali pa počnete kaj bolj prijetnega. Vaša robotska kosilnica pa bo ohranjala trato v najboljšem stanju. V tišini in brez truda, ponoči, podnevi ali v dežju. Pred nakupom vam priporočamo ogled vaše parcele, samo tako bomo s pomočjo naše ocene iz terena izbrali pravo robotsko kosilnico za vas. Nudimo tudi montažo robotskih kosilnic kupljenih pri nas. Prav tako vam nudimo servisiranje in zimovanje.

Še do nedavnega le vizija prihodnosti, a že nekaj let, so svoje mesto v naših prostorih našle robotske kosilnice. So sodobna različica ročnih kosilnic in delujejo tiho in avtonomno, hkrati pa prihranijo čas in denar.

Namesto, da uživamo v lepem vremenu, mi moramo kositi. Zakaj ne bi mogli opustiti te dejavnosti? Lahko. To nam omogoča robotska kosilnica. Ta je med uporabniki izredno priljubljena, kar dokazuje, da je tudi zelo učinkovita rešitev. Med prednostmi teh kosilnic najbolj izstopa to, da je brez hrupa. Predvsem robotske kosilnice Husqvarna so najtišje naprave na trgu, zato ne bodo nikogar motile niti ponoči. Seveda je robotska kosilnica Husqvarna  verjetno dražja od nakupa katere druge kosilnice, ampak ne tudi, če upoštevate dejstvo, da za vrt vsak dan skrbi kot pravi strokovnjak. In še to popolnoma samostojno - omogočajo optimalno nego trave, ne da bi morali kositi ročno. Prepoznavajo ovire in zaznavajo mesta z bujno travo, ter se dobro spopadajo s pobočji.

Izbrano robotsko kosilnico lahko prilagodite svojemu življenjskemu slogu, saj so na voljo razni uporabni visokokakovostni dodatki za robotske kosilnice. Dodatki za robotsko kosilnico so  namenjeni izboljšanju vaše naprave in vam bodo omogočili enostavnejše in še bolj učinkovito delovanje kosilnice.

Pomembno vlogo ima hiška za robotsko kosilnico, saj ščiti pred dolgoročnimi učinki različnih vremenskih pojavov (sonce in dež). Hiške za robotske kosilnice omogočajo enostaven dostop do kosilnice tudi takrat, kadar se ta polni.

Če robotske kosilnice pozimi ne uporabljate, vam stenski nosilci za robotsko kosilnico omogočajo shranjevanje v majhnem prostoru. Stenski nosilci za robotske kosilnice služijo tudi kot zaščita pred dežjem in zmrzaljo, v garaži ali kleti.

Polnilne postaje za robotske kosilnice se uporabljajo predvsem za polnjenje, ni pa to edina funkcija postaje, saj služi tudi za »ograjevanje« prostora po katerem se bo kosilnica gibala, ima funkcijo iskanja (kosilnica sama poišče polnilno postajo). Polnilne postaje za robotsko kosilnico so eden najpomembnejših dodatkov za robotsko kosilnico.

Ohišja za robotsko kosilnico skrbijo za odpornost in tudi zmanjšanje hrupa. Ohišja za robotske kosilnice so na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah, tako lahko svojo kosilnico prilagodite vašemu življenjskemu slogu. Ta se bo popolnoma zlila z okolico.

Košnja trave je nenazadnje le lahko zabavna, glede na to, da se je danes tehnologija razvila do te mere, da imamo lahko robotsko kosilnico, ki opravi delo namesto nas, medtem ko opravljamo druge dejavnosti. Resda je robotska kosilnica nekoliko dražja od običajne naprave, vendar ima tudi več prednosti. Vrsta visokokakovostnih dodatkov pa je dodatno zasnovanih za izboljšanje izdelka.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo