Košarica
0

Kaj iščete?

Prevozni gradbeni kompresorji

Prevozni zračni kompresor je idealen sopotnik na vašem gradbišču. Mobilni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd

 

Mobilni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Naša ponudba prenosnih zračnih kompresorjev, ki jih vlečejo in prevažajo vozila po vsem svetu, je pripravljena za uporabo in pripravljena na premikanje – ko ste vi.

 

Večino prenosnih kompresorjev poganja tradicionalna energija, kot so dizelski motorji. Obstajajo tudi vlečeni kompresorji, ki jih poganja obnovljiva energija, kot je HVO, ogljično nevtralno gorivo, ki ponuja čistejše izpuhe in manj vpliva na okolje. In končno so tu tudi električni zračni kompresorji brez emisij, z nizko stopnjo hrupa, tako s spremenljivo hitrostjo kot s fiksno hitrostjo.

 

Mobilni kompresorji se uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, Gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd

 

Mobilni kompresorji morajo izkazovati visoko splošno operativno prilagodljivost, da služijo številnim aplikacijam v različnih okoljih glede na temperaturo okolja, ravni vlažnosti, delovne tlake, nadmorske višine in profile obremenitvenih ciklov. Druge zahteve v zvezi z mobilnimi kompresorji vključujejo visoko zanesljivost delovanja, dobre servisne lastnosti, majhen vpliv na okolje zaradi nizke ravni hrupa in reguliranih ravni izpušnih plinov, kompaktne mere in nizko skupno težo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo