Košarica
0

Kaj iščete?

Zaščita in delovna oblačila

Delovna oblačila niso le oblačila, katera nosimo med opravljanjem dela, temveč so tudi zaščitna delovna oblačila. Zasnovana so tako, da osebo zaščitijo pred učinki škodljivih dejavnikov. Hkrati tudi omogočajo udobno počutje in ne ovirajo gibanja. Glede na to, da delavec v njih preživi približno 8ur na dan, ne smejo povzročati nelagodja in posledično vplivati tudi na produktivnost delavca. Odvisno od vrste dela, se za različna, zahtevajo različna zaščitna oblačila in dodatki.

Zaščitna Delovna Obleka in Oprema: Povečajte Varnost in Udobnost

Zaščitna delovna oblačila so ključnega pomena pri zagotavljanju varnosti in udobja delavcev med opravljanjem delovnih nalog. Pri izbiri prave zaščitne opreme je pomembno upoštevati vrsto dela in potencialne nevarnosti. Določene kategorije zaščitne opreme vključujejo:

1. Zaščitna Delovna Obutev:

Posebna pozornost je namenjena delovnim čevljem, ki ščitijo stopala pred različnimi nevarnostmi. Njihova zasnova vključuje posebne vstavke v predelu prstov in pete, ki zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Materiali, odporni na temperature, ostre predmete in agresivne snovi, zagotavljajo trajnost in zaščito.

2. Zaščitne Delovne Rokavice:

Uporabljajo se pri različnih delih za zaščito rok pred poškodbami, udarci, urezninami in drugimi nevarnostmi. Udobnost je ključnega pomena, zato morajo rokavice omogočati svobodo gibanja, hkrati pa nuditi zadostno zaščito.

3. Zaščitna Očala:

V okoljih, kjer obstaja nevarnost za oči, so zaščitna očala ključnega pomena. Različne dejavnosti, kot so varjenje, delo s kovinskimi ostružki ali nevarnimi snovmi, zahtevajo uporabo zaščitnih očal.

4. Gozdarske Čelade:

Za delavce v gozdu so gozdarske čelade nepogrešljive. Poleg varovanja glave pred padajočimi predmeti in poškodbami zagotavljajo tudi zaščito obraza in sluha.

Materiali Zaščitnih Oblačil Husqvarna:

  • Cordura® Checkered: Odporen material na obrabo in trganje s premazom za večjo vodoodpornost.
  • Peresno lahka raztegljivost: Najlažje blago, raztegljivo v 2 smereh, za svobodo gibanja.
  • Lahka raztegljivost: Lahko, v vse smeri raztegljivo blago za udobje in prilagodljivost.
  • Cordura® Reflex: Material, odporen na obrabo, s svetlečim sukancem za boljšo vidnost v temi.

Za zagotavljanje varnosti in udobja smo pri Husqvarni izbrali ali razvili materiale, ki so bili podvrženi številnim preizkusom v laboratoriju in v dejanskem delovnem okolju. Skupaj z inovativnimi zasnovo in funkcionalnostjo Husqvarna ponuja visokokakovostna zaščitna delovna oblačila, ki izpolnjujejo potrebe različnih delovnih okolij. Varujte sebe in svoje delavce s pravilno izbrano zaščitno delovno opremo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo