Košarica
0

Kaj iščete?

Katalogi

HUSQVARNA pregled produktov 2023_INT

Tukaj boste našli posodobljene informacije o naših strojih, diamantna orodja, vključno s popolnimi tehničnimi podatki o izdelku, servisna literatura, uporabniški priročniki, interaktivni vodnik po orodjih, novice in še veliko več. Našli boste tudi novice in informacije iz našega podjetja in vaše lokalne organizacije, kot je npr Servisni centri in pooblaščeni trgovci.

Sesalniki HUSQVARNA, DE serija

NOVA LINIJA VSESTRANSKIH SESALNIKOV ZA PRAH RAZREDA H
Pri vsakem gradbenem delu je prah sovražnik. Lahko poškoduje upravljavce strojev. Lahko povzroči težave z opremo. In lahko negativno vpliva na delovno učinkovitost. Po letih razvoja s ponosom predstavljamo našo novo serijo odsesovalnikov prahu. Ne glede na to, ali brusite, režete, vrtate, sesate ali opravljate drugo delo, naj bodo del vašega sistema in vašega delovnega dne ter uživajte v več samozavesti, višji produktivnosti in bolj zdravem delovnem okolju.

URNI akcijski letak 2023

Smo zastopniki za podjetja Husqvarna gradbeni stroji (bencinski ročni rezalniki, namizne žage, talni rezalniki za rezanje betona in asfalta, stroji za kronsko vrtanje, stroji za brušenje betona, industrijski sesalniki, freza je betona, peskanje betona, stroji za obdelovanje betona, stroji za utrjevanje kamenin, stenske žage,....), Atlas Copoc Power technic (gradbeni prevozni kompresorji, agregati, pnevmatsko orodje, pretočne gradbene črpalke, potopne črpalke Weda), KOHLER (prenosni agregati, agregati za hiše, gradbeni agregati, encimski pretočno črpalke za vodo, varianti agregati), GÖLZ, (stroji za dimantno vrtanje in rezanje gradbenega materiala, diamantno orodje), EPIROC (stroji za rudarstvo, površinske vrtalke, hidravlični priključki, hidravlična kladiva, grabeži, klešče)..

Prevozni gradbeni kompresorji ATLAS COPCO

Mobilni dizelski zračni kompresorji za vleko
Naši paketi serije 8 se vedno z veseljem odpravijo na pot. Naši vlečeni cestni kompresorji zagotavljajo do 5 m³/min stisnjenega zraka v paketih, ki so vedno pod 750 kg, vključno z vsemi možnostmi. Ti učinkoviti kompresorji nudijo nizko porabo goriva, krajši čas delovanja in robustnost v vseh vremenskih razmerah. Njegov legendarni pokrov HardHat je najtrdnejše ohišje kompresorja, kar smo jih kdaj zgradili.

KOHLER/SDMO agregati

Kohler Co., ki ga je leta 1873 ustanovil avstrijski priseljenec John Michael Kohler, je eno najstarejših in najuspešnejših zasebnih podjetij v Ameriki. S sedežem v Kohlerju v Wisconsinu (ZDA) Kohler Power trenutno upravlja s petimi objekti po vsem svetu za načrtovanje, proizvodnjo in namestitev motorjev, agregatov in rešitev za napajanje. Kohler je že od prvega dne postavil standarde za oblikovanje in tehnologijo ter vzpostavil svetovni ugled za vrhunske izdelke.

Brusilci tal Husqvarna/HTC

Odslej bodo nekdanji izdelki HTC-ja na voljo pod blagovno znamko Husqvarna. Poleg nekaterih vznemirljivih novosti ostaja jedro sistema HTC enako: z najsodobnejšimi brusilnimi stroji, sesalniki prahu, diamantnimi orodji, kemikalijami in raztopinami za tla. Ta priročnik prikazuje celoten sistem HTC.

Sistem HIPERTROWEL

Kot specialist za poliranje betonskih tal včasih potrebujete hitrejši način poliranja kot pri uporabi planetarne talne brusilke. Še posebej, če imate opravka z resnično veliko, neovirano območje, kjer je površinska ravnost že zadostna. Sistem Husqvarna Hipertrowel ™ je točno tista rešitev, ki jo iščete. Kombiniramo naše strokovno znanje na področju poliranja betonskih tal, naše vrhunsko diamantno orodje in napreden voznik tehnologija za lopatico za ustvarjanje funkcionalnega poliranega betonskega poda, pridobljenega s hitrostjo končne obdelave z gladilko.

Husqvarna oprema za utrjevanje

Husqvarnina oprema za stiskanje je razvita za maksimalno produktivnost, zmogljivost in vzdržljivost. Vsaka najmanjša podrobnost v vašem stroju – od ergonomskih ročajev, ki dušijo tresljaje, do trde, na obrabo odporne jeklene površine, ki udarja po tleh – je zasnovana tako, da opravi delo z največjim časom delovanja in minimalnimi servisnimi zahtevami.

Sesalci in čistilci zraka Husqvarna

Z visoko zmogljivimi sistemskimi rešitvami Husqvarne, ki so predstavljene v tej brošuri, boste lahko varneje ravnali s prahom in brozgo na pametnejši, varnejši in učinkovitejši način. Od nastanka do odstranitve, ne glede na to, ali delate moker ali suh način. To je pomembno, kajti na koncu, vsak vdih šteje.

Katalog Husqvarna gozd in vrt 2023

Cenik je veljaven od 1.1.2023 do izdaje novega cenika. S tem cenikom vsi predhodno izdani ceniki izgubijo veljavo. Pridružujemo si pravico do sprememb cen in tipkarskih napak. Husqvarna neprestano izpolnjuje svoje izdelke, zato si pridružuje pravico do spremembe oblike, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila. Dobave blaga se vršijo izključno po splošnih pogojih poslovanja podjetja Husqvarna Austria GmbH, kot navedeno na zadnjih straneh tega cenika in na www.husqvarna.si.

Atlas Copco POTOPNE ČRPALKE

Električne potopne črpalke in dodatki WEDA so zasnovani za široko paleto načinov odvajanja vode v različnih panogah. Zagotavljajo zmogljivost, zanesljivost in enostavno uporabo. Črpalke WEDA imajo stikalo in sistem zaščite motorja ter opcijsko samodejno krmiljenje nivoja. Nastavljivi gumijasti difuzorji so odporni proti obrabi obenem pa visoko kromirani rotorji zagotavljajo trajnost v težkih razmerah

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo