Košarica
0

Kaj iščete?

Katalogi

Novi DXR 95 SMALL FOOTPRINT. BIG IMPACT.

Predstavljamo vam novi model v DXR liniji robotov Husqvarna! Poleg novega robota si lahko ogledate še celoten program leta 2024!

URNI akcijski letak POMLAD 2024

Akcijski letak URNI zajema zanimive produkte po oakcijskih cenah. Na voljo so razni paketi produktov po specialnih cenah!

Sesalniki HUSQVARNA, DE serija

NOVA LINIJA VSESTRANSKIH SESALNIKOV ZA PRAH RAZREDA H
Pri vsakem gradbenem delu je prah sovražnik zato si zagotovite nemoteno delo s sesalnikom Husqvarna. Narejeni po najvišjih standardih! Za pregled produktov kliknite: Industrijski sesalniki Husqvarna

Prevozni gradbeni kompresorji ATLAS COPCO

V tem katalogu si lahko ogledate podrobne tehnične podatke Atlas Copco kompresorjev. Za pregled produktov kliknite: Kompresorji Atlas Copco

KOHLER/SDMO agregati

Tukaj si lahko ogledate agregate, ki jih ponuda podjetje Kohler SDMO. Na voljo imajo ogromno raličnih podelov, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Za pregled produktov in zalogo kliknite tukaj: Agregati Kohler SDMO

Brusilci tal Husqvarna/HTC

Odslej bodo nekdanji izdelki HTC-ja na voljo pod blagovno znamko Husqvarna. Poleg nekaterih vznemirljivih novosti ostaja jedro sistema HTC enako: z najsodobnejšimi brusilnimi stroji, sesalniki prahu, diamantnimi orodji, kemikalijami in raztopinami za tla. Ta priročnik prikazuje celoten sistem HTC.

Sistem HIPERTROWEL

Kot specialist za poliranje betonskih tal včasih potrebujete hitrejši način poliranja kot pri uporabi planetarne talne brusilke. Še posebej, če imate opravka z resnično veliko, neovirano območje, kjer je površinska ravnost že zadostna. Sistem Husqvarna Hipertrowel ™ je točno tista rešitev, ki jo iščete. Kombiniramo naše strokovno znanje na področju poliranja betonskih tal, naše vrhunsko diamantno orodje in napreden voznik tehnologija za lopatico za ustvarjanje funkcionalnega poliranega betonskega poda, pridobljenega s hitrostjo končne obdelave z gladilko.

Husqvarna oprema za utrjevanje

Husqvarnina oprema za stiskanje je razvita za maksimalno produktivnost, zmogljivost in vzdržljivost. Vsaka najmanjša podrobnost v vašem stroju – od ergonomskih ročajev, ki dušijo tresljaje, do trde, na obrabo odporne jeklene površine, ki udarja po tleh – je zasnovana tako, da opravi delo z največjim časom delovanja in minimalnimi servisnimi zahtevami.

Sesalci in čistilci zraka Husqvarna

Z visoko zmogljivimi sistemskimi rešitvami Husqvarne, ki so predstavljene v tej brošuri, boste lahko varneje ravnali s prahom in brozgo na pametnejši, varnejši in učinkovitejši način. Od nastanka do odstranitve, ne glede na to, ali delate moker ali suh način. To je pomembno, kajti na koncu, vsak vdih šteje.

Katalog Husqvarna gozd in vrt 2024

Cenik je veljaven od 1.1.2024 do izdaje novega cenika. S tem cenikom vsi predhodno izdani ceniki izgubijo veljavo. Pridružujemo si pravico do sprememb cen in tipkarskih napak. Husqvarna neprestano izpolnjuje svoje izdelke, zato si pridružuje pravico do spremembe oblike, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila. Dobave blaga se vršijo izključno po splošnih pogojih poslovanja podjetja Husqvarna Austria GmbH, kot navedeno na zadnjih straneh tega cenika in na www.husqvarna.si.

Atlas Copco POTOPNE ČRPALKE

Električne potopne črpalke in dodatki WEDA so zasnovani za široko paleto načinov odvajanja vode v različnih panogah. Zagotavljajo zmogljivost, zanesljivost in enostavno uporabo. Črpalke WEDA imajo stikalo in sistem zaščite motorja ter opcijsko samodejno krmiljenje nivoja. Nastavljivi gumijasti difuzorji so odporni proti obrabi obenem pa visoko kromirani rotorji zagotavljajo trajnost v težkih razmerah

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo