Košarica
0

Kaj iščete?

Zahteve po kakovosti površine betonskih konstrukcij, so se trenutno znatno povečale, zato se za izboljšanje učinkovitosti površine uporablja posebno orodje – brusilni stroj za beton.

Brusilni stroji za beton so voljo v razširjenem obsegu, razlikujejo pa se po teži, področju uporabe, stopnji funkcionalnosti, tehničnih lastnostih in oblikovnih značilnostih.

Brusilni stroj za beton se uporablja za lajšanje dejavnosti brušenja in tudi za skrajšanje trajanja dela, saj je mehanska obdelava površine betonske mase brez uporabe mehanskih naprav naporna in dolgotrajna. Z uporabo brusilnega stroja za beton bodo končni videz in značilnosti betonskega izdelka bolj ustrezali zahtevanim parametrom.

Brusilne naprave opravljajo nalogo po mokri ali suhi metodi. Mokra metoda je, ko postopek mletja betona poteka v vlažnem okolju, kar preprečuje nastanek prahu, olajša delo in povečuje vir uporabe orodja. Pri suhi metodi se sicer sprosti povečana količina prahu, vendar so napake ločljive in jih je mogoče zlahka odpraviti.

Raven funkcionalnosti je odvisna od vrste opreme, omogoča pa učinkovito in hitro mletje sveže betonske podlage, odpraviti napake načrta, delno odstraniti obrabljeno plast starega premaza, povečati hrapavost za izboljšanje oprijema, načrtovati površino za končno obdelavo in nazadnje polirajte površino do popolnosti.

Brusilni stroji za beton z enim diskom

Brusilni stroji za beton z enim diskom so nepogrešljivo orodje za sodobnega graditelja, s pomočjo katerega lahko kakovostno pripravite betonsko podlago za končno obdelavo, in  sestavite estrih.

Tako bo omenjen brusilni stroj učinkovito  in v relativno kratkem času  opravil svojo nalogo - površinsko obdelavo pred zaključnim delom. Pri mletju je najmanjša stopnja dovoljene napake, delovanje stroja je enostavno in za upravljanje niso potrebne posebne veščine.

Z možnostjo dolgotrajnega delovanja, vam pomaga ustvariti površino zahtevane kakovosti.

 

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski

Oprema za brušenje betona je nepogrešljivo orodje za gradbinca. Le z njegovo pomočjo je mogoče doseči zahtevano gladkost in kakovost betonske površine pred zaključkom.

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski idealno obdela zgornji sloj, to pa, zaradi hkratnega vrtenja in vibracije več elementov. Sicer so uporaba diskov majhnega premera lahko upočasnila delo, vendar se bo njihova kakovost povečala.

Za to vrsto je značilna visoka zmogljivost, delo lahko opravljate dlje in se z njihovo pomočjo zato lahko obdelujejo velika območja.

Brusilni stroji z dvojnim krmiljenjem

V industrijski in stanovanjski gradnji, je beton najbolj priljubljen material, saj je zanj značilna zanesljivost in trdnost. Iz tega razloga se  uporablja pri gradnji številnih nosilnih elementov objekta. Zelo pomembna pa je tudi estetska stran površin, zato je nujno odpraviti nepravilnosti, ki nastanejo v procesu sušenja betona.  Treba jih je obdelati, pri čemer je učinkovita pomoč brusilnik betona. Ta je lahko z enojnim ali dvojnim krmiljenjem. Glavna razlika je v položaju delavca med upravljanjem naprave. Brusilni stroj z enojnim krmiljenjem pri brušenju površin zahteva nadzor s pomočjo posebej opremljenega in podaljšanega ročaja v rokah delavca, operater se premika po ozemlju delovnega območja. Medtem ko brusilni stroji z dvojnim krmiljenjem upravljajo upravljalci na stroju na posebnem stolu. Operater nima popolnoma nobenega stika z delovno ravnino in z njo delujejo diski in rezila stroja. Ta enota omogoča obdelavo velikih površin.

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo