Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlična kladiva

Epiroc hidravlična kladiva so idealna za rušenje betonskih in asfaltnih konstrukcij. Primerna so tudi za rušenje sekundarnih kamnin in za izkope kamnin na gradbiščih. Epiroc je vodilna sila na svetovnem trgu in ponuja najkvalitetnejša hidravlična kladiva. 

Hidravlična kladiva Epiroc so kladiva podjetja Atlas Copco, se se je pred leti odločil da hidravlična kladiva trži preko znamke Epiroc, ki je v lasti Atlas Copca.

Srednja velikost hidravličnih kladiv je idealna za rušenje betonskih in asfaltnih konstrukcij. Primerna so tudi za rušenje sekundarnih kamnin in za izkope kamnin na gradbiščih.

Prednosti serije MB Eproc - Atas Copco:

- Avtomatski sistem mazanja ContiLube II optimizira postopek mazanja in zmanjša potrebe po vzdrževanju.

- Koncept VibroSilenced Plus z nekovinskim vzmetenjem tolkalnega mehanizma v popolnoma zaprtem sistemu zmanjšuje raven hrupa in vibracij.

- Z obnovitvijo energije samodejno izkoristimo energijo odboja bata za zmanjšanje vibracij in povečanje same moči.

- Opcijski dvostopenjski tesnilni sistem DustProtector II podaljša življenjsko dobo sistema, sestavnih delov in zmanjša porabo maziva.

- Sistem samodejnega krmiljenja dolžine hoda bata prilagodi izhodno ravnovesje med delovanjem in tako optimizira delavni proces.

- Patentiran sistem StartSelect omogoča uporabniku, da prilagodi obnašanje pri zagonu in zaustavitvi, odvisno od talne površine.

Obstaja več inženirskih orodij in tehnik, ki pomagajo pospešiti gradbene faze, hidravlično kladivo je eno izmed njih. Tako so hidravlična kladiva zelo iskana za različna področja.

Hidravlično kladivo je orodje, ki se uporablja za rušenje in tudi za zemeljska dela v gradbeništvu. Je pomemben element v svetu gradbeništva in rušenja, ki se uporablja tudi v rudarstvu. Možno ga je pritrditi na bager in je temeljnega pomena za gradnjo stavb in drugih konstrukcij.

Hidravlična kladiva so tako najboljša možnost za tiste, ki želijo težja dela opraviti natančno, hitro in učinkovito.

Prednosti uporabe hidravličnega kladiva so:

-        odlično razmerje med stroški in koristmi,

-        praktičnost in varnost za tiste, ki z njim rokujejo,

-        olajša delo,

-        poenostavi delo operaterja,

-        rokovanje je enostavno.

Hidravlična kladiva za delovne stroje so znana tudi kot vrtalna kladiva in so idealna za vrtanje v trde strukture. So odličen zaveznik in pomočnik pri težkih  vzdrževalnih ali gradbenih delih. Bistveno zmanjšajo obremenitev operaterja in tudi skrajšajo čas, ki je potreben za delo.  

Hidravlično kladivo za delovne stroje je robustno orodje, na voljo so različni modeli, za različne potrebe. Kot že ime pove, je glavna funkcija opreme vrtanje trdih konstrukcijskih materialov na avtomatiziran način. Odlično opravlja naloge, kot so rušenje tal in zgradb, vrtanje velikih lukenj, odstranjevanje tal, ipd.

Hidravlično kladivo se aktivira s pritiskom posebne tekočine, imenovane hidravlična tekočina. Sposobno je opravljati težja opravila - takšna, ki zahtevajo zmogljivejše stroje. Veliko hidravlično kladivo, ki doseže nekaj ton, je potrebno pritrditi na hidravlično roko vozila, kot je bager. Jih je pa mogoče najti tudi z enako težo kot pnevmatska in električna kladiva, so pa hidravlična običajno veliko večja. Tako je tudi njihova moč veliko večja in se uporabljajo predvsem pri zahtevnejšem in večjem delu.  

Hidravlična kladiva so sicer na voljo od različnih znamk in različno močna. Tako se lahko cena zelo razlikuje. Morda bodo modeli bolj znanih blagovnih znamk dražji, saj se strogo držijo varnostnih priporočil.

Uporaba hidravličnega kladiva je na delovišču bistvena, predvsem zaradi prihranka časa in tudi porabljene energije za samo delo. Za določitev najboljšega modela je treba predvsem upoštevati vir energije, ki je na voljo na lokaciji, območje, katerega je treba rušiti, čas v katerem je treba delo opraviti in nenazadnje trdoto materiala, s katerim bo potrebno delati.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo