Košarica
0

Kaj iščete?

Gradnja je eden najhitreje rastočih sektorjev in zaposluje na tisoče strokovnjakov. Na gradbiščih se tako izvaja več dejavnosti, za dobro opravljanje dela, pa so za vsako od njih potrebna posebna orodja in oprema. Nekatera oprema je naravnost nepogrešljiva in brez nje bi delo bilo nemogoče opraviti ali pa zelo težko. Torej, ali veste, katera oprema in orodje ne sme manjkati na gradbišču? Sem sodijo tudi stroji za vrtanje, ki so prisotni v različnih fazah dela, od najpreprostejših do najbolj zahtevnih del. Nekateri stroji za vrtanje so tako sposobni vrtati tudi v najtrše površine. Na ta način je delo zaposlenih močno olajšano in poenostavljeno, zmanjšan je tudi napor delavcev, hkrati pa vse to vpliva na pospeševanje gradnje.

Za učinkovito opravljeno nalogo, je zelo pomembno, da so izbrani stroji kakovostni, trpežni in močni. Zaradi česar so priljubljeni stroji za vrtanje Epiroc. Epiroc je zavezan preseganju uveljavljenih varnostnih standardov in so tako Epiroc vrtalni stroji na voljo z obsežnim programom možnosti in tako lahko izberete idealno napravo za vrtanje za vsako potrebo. Nekateri vrtalniki so obogateni tudi z raznimi funkcijami in omogočajo vrsto različnih prednosti, med katerimi so predvsem varna uporaba stroja.

Profesionalni stroji za vrtanje Epiroc so izjemno produktivni in zasnovani za hitro in natančno pozicioniranje vrtin, kar vpliva na povečanje proizvodnje. Omogočajo visoko natančne rešitve za dolgotrajno in natančnejše vrtanje.

V nadaljevanju si poglejmo najbolj priljubljene in rabljene vrtalne stroje Epiroc.

● Rotacijski vrtalni stroji – so prenosni stroji, ki omogočajo vrtanje tudi na mestih, kjer je to onemogočeno ali težko. Močno olajšajo delo med vrtanjem in skrajšajo čas dela. Tako pomagajo varno doseči proizvodne cilje brez zapravljanja dragocene energije.

● Stroji za vrtanje vodnih vrtin – uporabljajo se za vrtanje vrtin, da se zagotovi vir kakovostne vode po relativno nizki ceni. Uspeh pri izvedbi vrtin je neposredno odvisen od zmogljivosti vrtalnih naprav.

● Stroji za površinsko vrtanje - obstaja obsežna ponudba vrtalnih strojev za površinsko vrtanje, ki ustrezajo različnim vrstam dela, zahtevam in potrebam. Značilnosti so enostavna uporaba in vzdrževanje. Je robustna, zanesljiva in zelo produktivna oprema.

● Stroji za raziskovalno vrtanje - se običajno uporabljajo za vrtanje lukenj z namenom ocenjevanja vsebnosti tal na določenem območju. Torej, uporablja se, da bi se ugotovilo, ali so določeni materiali prisotni ali ne, hkrati se preverja tudi njihova kakovost.

● Stroji za rudarsko in tunelsko vrtanje povečajo produktivnost, zmanjšajo stroške in imajo dolgo življenjsko dobo. Od robustnih do preprostih in z najsodobnejšo tehnologijo, je oprema zasnovana tako, da zagotavlja najnižje možne stroške.

● Stroji za rafinerije so stroji s pomočjo katerih so želeni cilji in pričakovanja doseženi veliko enostavneje in v krajšem času.

Kot smo že omenili, obstaja več orodij in opreme, katera se uporablja v gradbeništvu, zato, da bi delavcu omogočala optimizacijo dela in povečanje produktivnosti. Strokovnjak tako nikakor ne sme pozabiti na uporabo te opreme.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo