Košarica
0

Kaj iščete?

Globalni trajnostni partner z najsodobnejšo tehnologijo Epiroc, za stranke v infrastrukturi, dobavlja inovativno opremo in ponuja storitve svetovnega razreda. S celovito ponudbo zagotavlja učinkovite in popolnoma varne rešitve, s ciljem izpolnjevanja  zahtev strank po varnih in trajnostnih rešitvah. Delovanje tako prispeva k zmanjšanju negativnega vpliva na podnebne spremembe in si prizadeva zmanjšati negativne vplive izdelkov na okolje.

Izdelki so zasnovani z različnimi funkcionalnimi možnostmi, da izpolnjujejo potrebo tako po kakovosti, kakor tudi po produktivnosti in varnosti za okolje.

Zavezani k etiki in integriteti z izpolnjevanjem standardov za dobrobit in varno uporabo izdelkov.

Na voljo je inovativna in varna oprema, kot so orodja za podzemno in površinsko uporabo, oprema za izkop, vrtalne naprave, oprema za gradnjo kamnin.

Hidravlični priključki so zelo pomembni v industrijskih sistemih in so deli, ki služijo za povezovanje ali združevanje cevi in ​​druge opreme. Njihova funkcija je prevajanje tekočin, kot so zrak, olje in gorivo.

Razni hidravlični priključki EPIROC močno prekašajo tradicionalne sisteme in omogočajo zanesljivo in varno uporabo, predvsem pa zelo učinkovito. Dolga življenjska doba, izredna kakovost in izjemno funkcionalna zasnova za razne vrste učinkovito opravljenega dela. Zmogljivost je rezultat visoke kakovosti uporabljenih delov in materialov. Večja je produktivnost in tudi enostavneje upravljanje. Daljša življenjska doba tako omogoča varneje delo operaterjev in hkrati tudi enostavnejše vzdrževanje. Zmanjšata se stres za operaterja in tudi raven energije, ki je potrebna za uspešno opravljeno delo.

Zelo pomembna dejavnika Epiroc sta trajnost in varnost, kar se upošteva pri vseh tako novo nastalih kot tudi doslej zasnovanih izdelkov. S pravimi ukrepi je torej skupna prednost Epiroc s strankami, zanesljivo enostavneje in hitreje dosežena.

Torej, obstajajo napredne rešitve za premagovanje izzivov glede kakovosti, učinkovitosti in produktivnosti – EPIROC. Hidravlični priključki, ki prihranijo čas in denar, obrabo nosilnega stroja in porabo energije.

Prednosti Epiroc so predvsem robustnost, zanesljivost in enostavna uporaba. Naslednja, zelo pomembna prednost je nižja poraba energije in tudi delo je opravljeno veliko hitreje. Donosnost je še večja ob predpostavki, da je zmanjšano število izpadov in je potreba po vzdrževanju manjša. Poleg že omenjene trajnosti in varčevanja, Epiroc zagotavlja rešitve, ki lahko pomagajo doseči nove ravni produktivnosti. Nenehno izboljševanje vidikov ponudbe, pa je tisto, kar prepriča tudi najbolj zahtevne strokovnjake in operaterje.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo