Košarica
0

Kaj iščete?

Diamantne vrtalne krone

Diamantne vrtalne krone Golz so namenjene profesionalni uporabi za različne materiale. Vsaka vrtalna krona je skrbno narejena in večkrat pregledana še preden zapusti tovarno. Zagotavljamo vam maksimalno učinkovitost in dolgo življensko dobo vašega orodja!

Oglejte si še pridukte znamke Husqvarna: Klikni za prikaz Husqvarna kategorije

Diamantna vrtalna krona RS75 1/2"

Priklop: R 1/2"
Delovna dolžina: 400 mm
69,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Diamantna vrtalna krona RM65 1 1/4"

Priklop: 1¼" UNC
Delovna dolžina: 500 mm
82,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Diamantna vrtalna krona KN57

Priklop: prirobnica
Delovna dolžina: 300 mm
174,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Diamantne Vrtalne Krone: Močno in Natančno Vrtanje Trdih Materialov

Diamantne vrtalne krone predstavljajo specializirano orodje, zasnovano za vrtanje lukenj v trdne materiale, vključno z betonom, opekami, naravnim kamnom, keramiko in drugimi trdimi gradbenimi materiali. Ključna značilnost teh krone so diamantni segmenti na obodu, ki zagotavljajo izjemno rezalno ostrino in trdnost.

Ključni Vidiki Diamantnih Vrtalnih Kron:

1. Diamantni Segmenti:

Diamantni segmenti so pritrjeni na obod krone. Diamant je izjemno trden material, kar omogoča učinkovito rezanje trdih površin.

2. Velikosti in Oblike:

Diamantne vrtalne krone so na voljo v različnih velikostih in oblikah, primernih za različna dela - od manjših premerov za manjša dela do večjih za obsežnejše projekte. Razlikujejo se tudi glede na vrsto uporabljenih diamantnih segmentov, odvisno od materiala, ki ga nameravate rezati.

3. Uporaba z Vrtalniki:

Te krone običajno uporabljamo z električnimi vrtalniki ali specializiranimi diamantnimi vrtalnimi stroji. To omogoča natančno in kontrolirano vrtanje lukenj v različne trde materiale.

4. Hladilni Sistem:

Zaradi segrevanja med vrtanjem je potreben učinkovit hladilni sistem, ki preprečuje pregrevanje in podaljšuje življenjsko dobo krone. Uporablja se lahko voda ali druge oblike hladilnih sistemov.

5. Specializirane Krone:

Obstajajo tudi specializirane diamantne vrtalne krone za določene aplikacije, kot so suho vrtanje, vrtanje skozi ojačane betonske površine ali uporaba v posebnih okoljih.

6. Trajnost in Učinkovitost:

Diamantne vrtalne krone so znane po svoji trajnosti in učinkovitosti pri vrtanju trdih materialov. Kvalitetne krone zagotavljajo hitro in natančno vrtanje brez izgube ostrine.

Pred uporabo diamantnih vrtalnih kron je ključno upoštevati vrsto materiala, ki ga boste vrtali, ter izbrati ustrezno krono glede na vaše specifične potrebe. Prav tako je nujno upoštevati varnostne ukrepe, vključno s pravilno uporabo hladilnega sistema, da preprečite pregrevanje orodja. Diamantne vrtalne krone predstavljajo nepogrešljivo orodje za vse, ki zahtevajo močno in natančno vrtanje trdih materialov na gradbenem področju.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo