Košarica
0

Kaj iščete?

BLASTRAC/HUSQVARNA

Husqvarna je prevzela Blastrac kot del skupine Husqvarna. Blastrac je vodilni proizvajalec inovativne opreme talnega peskanja, frezanja betona/asfalta in rešitev za večje gradbene projekte. Naš portfelj vključuje stroje, rešitve, storitve in orodja. Za vse izdelke nudimo šolanje in pooblaščen servis.

Blastrac zagotavlja nenehne inovacije za pripravo površin za različne industrije in z najmanjšim možnim vplivom na okolje. Vodilo je izboljševanje, prilagajanje in sledenje potrebam, s tehnologijo, ki ne onesnažuje zraka.

Blastrac stroji so trajni in zagotavljajo zaščito zdravja in varnosti operaterjev. Delovanje strojev je okolju prijazno.

Mobilni peskalni stroji

Kadar želite napravo, ki bo dobro delovala tako doma, kot tudi za zahtevnejše delo, razmislite o nakupu mobilnega peskalnega stroja. Mobilni peskalni stroji so priročni in s tem omogočajo tudi udobno uporabo. Hkrati so zelo funkcionalni.

Mobilni peskalni stroji za peskanje jekla

Ker je peskanje izjemno priljubljena metoda čiščenja številnih vrst materialov, obstajajo mobilni peskalni stroji za peskanje različnih materialov.

Mobilni peskalni stroji za peskanje jekla so zelo učinkovita rešitev za čiščenje jekla, so trpežni in zelo priročni. Premikanje naprave je enostavno in ne praskajo tal. So stabilni, nivo hrupa in tresljajev je nižji.

Freze za beton

Freze za beton so zasnovane za različne vrste površin in odrežejo določene dele betona. Razlikujejo se po načinu pogona (bencinske in električne). Za uporabo so enostavne. Izredno zmogljivo orodje, ki je hkrati tudi zelo uporabno, bo poskrbelo za pravšnje rezultate. So močne in zanesljive ter vedno na voljo tudi za zahtevnejše delo.

Odstranjevalci-stripperji

Odstranjevalci ali stripperji so učinkoviti za izravnavo in končno obdelavo površin. Ustvarjajo različne teksture z uporabo različnih orodij in tehnik. Delujejo na gladkih in grobih površinah.

INFRA- peskanje, brušenje, frezanje velikih površin

INFRA- peskanje, brušenje, frezanje velikih površin je odlična rešitev, za popolne rezultate. Različnim materialom zagotavljajo drugo življenje, popoln nov videz. Rezultat je čista površina, brez da bi se pri obdelavi poškodovala, očiščene so tudi vse votline. Uporablja se le visoko kakovostna, zmogljiva oprema, tako za peskanje, kakor za brušenje in frezanje. Zmogljivost prvovrstne opreme omogoča operaterjem, da so kos katerikoli nalogi.

Zbiralniki prahu

Prah je sestavni del vsakega gradbišča. Pravzaprav je rezultat dela. Ker je škodljiv, ga je treba iz zraka odstraniti in so tako zbiralniki prahu najučinkovitejša rešitev. So trpežni, zasnovani za zunanje ali notranje prostore, na voljo so različni modeli z različnimi karakteristikami.

Dodatki in oprema

Razni dodatki in oprema so običajno način, da že tako dobro opremo ali naprave izboljšate, povečate funkcionalnost, ali pa priskrbite manjkajoči del. Na voljo je razna oprema in dodatki, za različne namene, funkcije in tudi naprave.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo