Košarica
0

Kaj iščete?

BLASTRAC/HUSQVARNA

Husqvarna je prevzela Blastrac kot del skupine Husqvarna. Blastrac je vodilni proizvajalec inovativne opreme talnega peskanja, frezanja betona/asfalta in rešitev za večje gradbene projekte. Naš portfelj vključuje stroje, rešitve, storitve in orodja. Za vse izdelke nudimo šolanje in pooblaščen servis.

Blastrac: Vodilno Ime na Področju Površinske Priprave

Blastrac je priznano podjetje, specializirano za površinsko pripravo in čiščenje različnih površin. S svojo bogato zgodovino in nenehnim tehnološkim napredkom je Blastrac postavil standarde v industriji površinske priprave. V tem članku bomo raziskali, zakaj je Blastrac prva izbira za strokovnjake, ki zahtevajo vrhunsko kakovost in učinkovitost pri svojih projektih.

Zgodovina in Dedščina

Blastrac ima več kot 50 let izkušenj na področju površinske priprave in čiščenja. S svojimi koreninami v Belgiji se je podjetje hitro razširilo in postalo mednarodno priznano ime na področju površinske obdelave. Blastrac je postavil temelje za kakovost in inovacije na tem področju, kar ga je naredilo za vodilnega ponudnika v panogi.

Široka Paleta Izdelkov

Blastrac ponuja široko paleto izdelkov za površinsko pripravo, vključno z vrhunskimi peskalnimi stroji, diamantnimi brusilniki, sesalci in še več. Njihova ponudba je prilagojena različnim potrebam in projektom, ne glede na obseg ali zahtevnost. Blastrac-ovi izdelki so znani po svoji robustnosti in zanesljivosti, kar je ključnega pomena pri zahtevnih nalogah pri pripravi površin.

Inovacije in Tehnološki Napredek

Blastrac se zavezuje k nenehnemu tehnološkemu napredku in inovacijam. Nenehno razvijajo nove rešitve in izboljšujejo obstoječe izdelke. To pomeni, da njihovi kupci vedno dobijo najnovejšo in najboljšo opremo, ki je na voljo na trgu.

Okolju Prijazna Rešitev

Blastrac se zaveda pomena trajnosti in okoljske odgovornosti. Njihovi izdelki in procesi so zasnovani tako, da zmanjšujejo negativne vplive na okolje. Uporabljajo napredne metode zajemanja prahu in recikliranja materialov, kar prispeva k trajnostnemu razvoju in varovanju okolja.

Podpora za Stranke

Blastrac ne ponuja le vrhunskih izdelkov, temveč tudi celovito podporo za stranke. Svojim strankam zagotavljajo tehnično pomoč, usposabljanje in servisne storitve. Njihova mreža pooblaščenih distributerjev in servisnih centrov po vsem svetu zagotavlja, da so stranke vedno dobro podprte.

Zaključek

Blastrac je priznano ime na področju površinske priprave, ki združuje dolgoletno izkušnjo, inovacije in zavezanost okoljski odgovornosti. Njihova oprema in rešitve so nepogrešljive za gradbenike, inženirje in vse, ki zahtevajo kakovostno površinsko pripravo. S svojo predanostjo kakovosti in strankam ostaja Blastrac vodilna blagovna znamka na tem področju. Za več informacij o njihovi ponudbi obiščite https://www.urni.si/blastrac in

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo