Košarica
0

Kaj iščete?

Ježevec LP9505

Šifra: 967 95 08-01

Visoko produktivni zgibni kompaktor jarkov Husqvarna LP 9505 zagotavlja gladko, stisnjeno površino, ki pri obračanju ne izkopava zemlje. Zaradi velike delovne teže in izjemnega oprijema je primeren za vse vrste tal (suha ali mokra), še posebej pa je primeren za kohezivne materiale, kot sta glina in mulj. Motor z varčno porabo goriva zagotavlja vrhunsko zmogljivost za cel dan neprekinjenega dela. Daljinski upravljalnik pa nudi veliko prilagodljivost ter boljše in varnejše delovne pogoje. Servisiranje je hitro in enostavno, saj so vse servisne točke jasno označene in lahko dostopne pod pokrovom.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

-33,0%
Redna cena z DDV: 54.730,42 €
Cena s popustom z DDV: 36.477,82 €
Cena s popustom brez DDV: 29.899,85 €
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Video predstavitev
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

  • Daljinski upravljalnik ima velik informativni zaslon za vodenje in odpravljanje težav.
  • Tehnologija radijskega daljinskega upravljanja omogoča operaterju, da izbere najboljši položaj, kjer bo stal, kar zagotavlja boljšo ergonomijo in varnejše delovne pogoje. To vam omogoča, da se osredotočite na končni rezultat.
  • Daljinski upravljalnik ima dve bateriji, eno za uporabo in drugo za polnjenje v vgrajenem polnilniku. To zagotavlja, da vam nikoli ne zmanjka moči.
  • Visoke in široke blazinice bobna povečajo oprijem na pobočjih in strmih naklonih ter na mokrih tleh.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Centrifugalna sila 72/36 kN
Znamka motorja Kubota
Moč motorja 18 kw
Frekvenca 42 Hz
Tip motorja dizelski
Delovna teža 1675 kg
Hitrost naprej 22,5 m/min
Hitrost nazaj 22,5 m/min
Širina bobna 850 mm
Način vžiga električni

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Husqvarna LP9505: Vrhunski Valjar za Kanale v Gradbeništvu

Uvod

V gradbeništvu, kjer je natančno in učinkovito kompaktiranje ključnega pomena za uspeh projekta, Husqvarna LP9505 stoji kot vodilni valjar za kanale. Ta napredni enoročni valjar združuje moč, natančnost in vsestranskost, kar omogoča gradbenim strokovnjakom, da dosegajo izjemne rezultate pri delu s kanali in drugimi ozkimi prostori. Ob boku priznanih konkurentov, kot sta Wacker Neuson in Bomag, Husqvarna LP9505 izstopa s svojimi edinstvenimi lastnostmi.

Značilnosti Valjarja Husqvarna LP9505

Napredni Pogon Naprej in Nazaj

Husqvarna LP9505 je opremljen z možnostjo pogona naprej in nazaj, kar gradbenim ekipam omogoča izjemno prilagodljivost pri delu. Ta funkcija ne le povečuje učinkovitost kompaktiranja, ampak tudi omogoča enostavno manevriranje v omejenih prostorih, značilnih za kanale.

Moč in Zanesljivost

Z robustnim motorjem, ki zagotavlja visoko stopnjo kompaktiranja, valjar Husqvarna LP9505 predstavlja idealno orodje za zahtevne gradbene aplikacije. Njegova moč omogoča učinkovito delo na različnih tleh, od mehkih do trdih, kar zagotavlja trdno in stabilno podlago za nadaljnjo gradnjo.

Vzdržljivost in Dolga Življenjska Doba

Enoročni valjar Husqvarna LP9505 je zasnovan za dolgotrajno uporabo v zahtevnih delovnih pogojih. Njegova robustna konstrukcija in kakovostni materiali zagotavljajo odpornost proti obrabi in poškodbam, kar pomeni manjšo potrebo po vzdrževanju in dolgo življenjsko dobo.

Ergonomska Zasnova

Ergonomska zasnova valjarja Husqvarna LP9505 zagotavlja udobno uporabo tudi pri dolgotrajnih projektih. Enoročno upravljanje in uravnotežena teža naprave zmanjšujeta utrujenost uporabnika in omogočata natančno kompaktiranje.

Konkurenčna Prednost

Ko primerjamo Husqvarna LP9505 z konkurenti, kot sta Wacker Neuson in Bomag, izstopa predvsem zaradi svoje sposobnosti prilagajanja ozkim in težko dostopnim prostorom, kot so kanali. Njegova napredna funkcionalnost, skupaj z močjo, vzdržljivostjo in uporabniku prijazno zasnovo, ga uvršča v sam vrh orodij za kompaktiranje v gradbeništvu.

Zaključek

Valjar Husqvarna LP9505 predstavlja vrhunec tehnologije kompaktiranja za kanale, ki združuje napredni pogon naprej in nazaj, moč, vzdržljivost in ergonomsko zasnovo. Njegova vsestranskost in učinkovitost ga postavljata pred konkurente, kot sta Wacker Neuson in Bomag, in ga naredita za nepogrešljivo orodje na vsakem gradbišču. Izberite Husqvarna LP9505 za vaše naslednje gradbene izzive in izkusite novo raven natančnosti in učinkovitosti pri kompaktiranju kanalov in drugih ozkih prostorov.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo