Košarica
0

Kaj iščete?

Pogoji poslovanja B2B

Pravna obvestila in splošni pogoji uporabe


Pri uporabi te spletne strani oziroma portala b2b.urni.si (v nadaljevanju: »Portal«) veljajo določena pravila. Ta pravila so opisana s temi Splošnimi pogoji ter njihovimi vsakokratnimi spremembami (v nadaljevanju: »Splošni pogoji«) in urejajo tako delovanje Portala, pogoje, omejitve in način uporabe Portala, kot tudi razmerje med uporabniki oziroma obiskovalci Portala (v nadaljevanju: »Uporabniki«) na eni strani in družbo Urni d.o.o., Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, matična številka: 5945356, davčna številka: SI 45490635 (v nadaljevanju: »URNI«) na drugi strani.

Ti Splošni pogoji se nanašajo na uporabo Portala kot celote in njegovih posameznih delov in podstrani, v kolikor s temi Splošnimi pogoji za posamezne dele ali podstrani ni drugače določeno. 

Družba URNI d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev. Spremembe veljajo od trenutka objave na zgoraj omenjenih spletnih straneh.

Družba URNI d.o.o. zagotavlja, da je delovanje spletne strani v skladu z vso veljavno zakonodajo na ozemlju Republike Slovenije, predvsem z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Obligacijskim zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov in Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.

Družba URNI d.o.o. ne preverja vsebine spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovorna za vsebino katerekoli druge strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Dostop do spletne strani je praviloma omogočen 24 ur na dan, vsak dan v tednu.

Zaradi razlogov tehnične ali druge narave si družba URNI d.o.o. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do spletne strani ali drugače omeji oziroma ustavi delovanje spletne strani. Dostop in uporaba spletne strani se izvaja na lastno odgovornost in se uporablja le za poslovno razmerje z družbo Urni d.o.o..

Do vseh vsebin spletne strani uporabnik lahko dostopa brezplačno. Vsebine spletne strani, objavljene s strani družbe URNI d.o.o., so v celoti v slovenskem jeziku. Prevod posamezne strani je izveden preko modula Google Translate in deluje glede na IP lokacijo uporabnika računalnika. Uporabnik spletne strani v zvezi z uporabo te strani nima nikakršnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva. Za dostop in uporabo določenih delov spletne strani se zahteva registracija. Pri odprtju uporabniškega računa mora uporabnik posredovati določene podatke, ki morajo biti točni in ažurni. Uporabnik z registracijo soglaša, da družba URNI d.o.o.  posredovane podatke uporabi za namen delovanja spletne strani. Družba URNI d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi osebnimi podatki ravnala v skladu z veljavno zakonodajo.

Kako in kje se registriram? in kaj mi prinaša registracija? Za svoje aktivnosti na spletni strani, opravljene preko uporabniškega računa, uporabnik v celoti pravno odgovarja. Spletna stran se uporablja za namen podjetja oziroma družbe in je prepovedana registracija drugih oseb. 

Družba URNI d.o.o. uporabniku spletne strani svetuje, da skrbno hrani svoje geslo in uporabniško ime. Pri tem ga opozarja, da naj se izogiba shranjevanju gesel in uporabniških imen na javnih računalnikih. V primeru utemeljenega suma zlorabe uporabniškega računa s strani tretjih oseb, je uporabnik dolžan nemudoma obvestiti družbo URNI d.o.o..

Družba URNI d.o.o. ne odgovarja za zlorabe s strani tretjih nepooblaščenih oseb.

Družba URNI d.o.o. si prizadeva, da bosta dostop in uporaba spletne strani kar se da varna. Uporabnik je dolžan spletno stran uporabljati v skladu s splošnimi pogoji in drugimi objavljenimi pravili na tej spletni strani ter vso veljavno zakonodajo.

Uporabnik je pri uporabi spletne strani b2b.urni.si dolžan: • spoštovati vse veljavne predpise, ki urejajo uporabo te spletne strani, • uporabljati spletno stran na način, ki ne povzroča škode ali kakršnih koli drugih nevšečnosti (preobremenitve, preprečitve dostopa, prenašanja virusov idr.) tako na spletni strani, programski ter strojni opremi, družbi URNI d.o.o., kot tudi ostalim uporabnikom spletne strani in tretjim osebam, • se vzdržati ravnanj, ki spodbujajo rasno, politično in versko nestrpnost, diskriminirajo na podlagi narodnostne pripadnosti ali spolne usmerjenosti, • se ne posluževati sovražnega govora, uporabe groženj, poniževalnega, opolzkega načina izražanja, • spletno stran uporabljati v imenu podjetja, pri tem je prepovedano kakršnokoli razmnoževanje, spreminjanje, prenašanje, prodajanje, oddajanje vsebin na katerih imajo pravice tretje osebe ali kakršnokoli drugačno kršenje pravic drugih oseb, • spoštovati varstvo osebnih podatkov drugih uporabnikov. 

Družba URNI d.o.o. si pridržuje pravico, da v primeru nespoštovanja zgornjih določb ali kakršnih koli drugih kršitev uporabi vsa zakonita sredstva, ki so ji na voljo za čimprejšnjo odstranitev nastalih posledic. Ob tem uporabnika opozarja, da lahko v primeru utemeljenega suma zlorabe oziroma možnosti zlorabe uporabniku omeji ali popolnoma onemogoči dostop do spletne strani, zavrne dodelitev uporabniškega imena in/ali zahteva povrnitev nastale škode ter stroškov. Družba URNI d.o.o. uporabniku na spletni strani omogoča dostop do fotografij, servisnih vsebin, urejanja garancije, posredovanja tehničnih vprašanj, dobavo rezervnih delov, pregled nabavnih in prodajnih cen produktov, ki so zajeti v sklop B2B prodajnega sistema, pregledovanje dokumentov, kontaktov in marketinških vsebin družbe URNI d.o.o. in Husqvarna. Za te aktivnosti je potrebna predhodna registracija in prijava v uporabniški račun.

Družba URNI d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro strojne ali programske opreme uporabnika zaradi obiska in operiranja s spletno stranjo. 

O domnevnih kršitvah in zlorabah spletne strani lahko uporabnik družbi URNI d.o.o. sporoči preko epošte na naslov info@urni.si, Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana. Avtorska zaščita Vsa tekstualna, slikovna in zvočna vsebina spletne strani je v lasti družbe URNI d.o.o. in njenih pogodbenih partnerjev. Vsa programska oprema uporabljena na tej strani je last družbe URNI d.o.o.. Varstvo podatkov Družba URNI d.o.o. se obvezuje, da bo varovala osebne podatke fizičnih oseb v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2 z vsemi bodočimi spremembami). Družba URNI d.o.o. po določilih Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2 z vsemi bodočimi spremembami), ki opredeljuje organizacijske, tehnične postopke in ukrepe s katerimi se varujejo osebni podatki, varuje osebne podatke, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničenje podatkov ter njihovo nepooblaščeno obdelavo. Licenca za uporabo strani Družba URNI d.o.o. vam dovoljuje omejen dostop do spletne strani v imenu podjetja. V dvomu se šteje, da je osebna raba vsaka raba spletne strani, pri kateri uporabnik uporablja spletno stran z izključnim namenom informiranja in komuniciranja za lastne nekomercialne potrebe. Družba Urni d.o.o. ne dovoljuje nikakršne drugačne rabe spletne strani, snemanja vsebin, razen shranjevanja v »cache« brskalnik. Družba URNI d.o.o. tudi prepoveduje kakršnokoli drugačno rabo spletne strani, kot na primer uporaba za nadaljnjo prodajo, kopiranje in uporaba katalogov in cenikov ali druge načine uporabe, ki niso zajete v pojem osebne rabe, taki uporabniki pa tudi niso pridobili predhodnega pisnega privoljenja s strani družbe URNI d.o.o.. Ničesar, kar vsebuje ta spletna stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovne znamke brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe URNI d.o.o. oz. tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej spletni strani.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo