Košarica
0

Kaj iščete?

Škarjasta dvigala so posebne mobilne delovne mize oziroma platforme, katere imajo posebne hidravlične elemente.  Ti elementi omogočajo dviganje in spuščanje delavcev ali orodja na zahtevano raven. Gibanje je gladko in je tako delo lažje opravljati.

Škarjasto dvigalo je sposobno dvigovati različne predmete navpično. Osnova so posebej prekrižane roke, ki spominjajo na škarje. Ko se višina niža, se roke zložijo, ko je miza dvignjena, se razgrnejo. Tako je dvigalo varnejša in stabilnejša alternativa odru na gradbiščih. Upravljalec ga upravlja preko posebnega namizja z vmesnikom. Dvigala so stabilna in vzdržljiva ter uporabna v številnih panogah. Običajno se uporabljajo na velikih gradbiščih, skladiščih, večjih proizvodnih obratih, so pa izredno uporabna in priporočljiva tudi pri prenovah, saj močno olajšajo delo. Z njihovo pomočjo lahko enostavno in hitro razporedite tudi velike količine blaga na visoke police.

Dvigala so na voljo v različnih velikostih. So trpežna in izjemno funkcionalna, vsakodnevno delo je z njihovo pomočjo veliko lažje in hitrejše. Sodobna dvigala se uporabljajo tako znotraj kot zunaj zgradb. Te naprave so zelo cenjene, zaradi zanesljivosti in enostavnosti vzdrževanja.

Pri izbiri naprave upoštevajte pogostost uporabe in kakšen je obseg dela. Določite pričakovano delovno višino in tudi število zaposlenih, ki bodo hkrati uporabljali dvigalo. Pozorni bodite na  dimenzije dvigala in tudi ali oprema deluje znotraj ali zunaj. Širši obseg gibanja omogoča, da lahko vsak zaposleni prilagodi delovno mesto svojim potrebam in višini.

Obstajajo široke možnosti prilagajanja škarjaste dvižne ploščadi individualnim zahtevam kupca.

Za električna škarjasta dvigala, predvsem priznanih proizvajalcev, so značilni odlični tehnični in obratovalni parametri. Na voljo so dvigala različnih velikosti, pogonskih sistemov in opreme. Delovanje je enostavno in varno, primerna pa so tudi za ozke prostore. So zmogljiva in delujejo skoraj v vseh pogojih. So odlična rešitev, ki zagotavlja enostavno uporabo in brezhibno delovanje naprave, omogoča tudi odlično manevriranje in vožnjo pod pravim kotom. V kolikor je obseg dela manjši, potrebe po nosilnosti nižje, so morda ustrezna izbira in rešitev preprosta škarjasta dvigala. Gre za ekonomično različico, kljub temu pa zmogljivo in uporabno za določena dela. Lahko jih je upravljati in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Medtem, ko so škarjasta dvigala za zahteven teren zasnovana za izjemne terenske zmogljivosti, primerna za vse terene, različne vremenske okoliščine in visoko nosilnost. Omogočajo visoke delovne višine, ploščad je večja, dvigalo je večjih dimenzij, z visoko nosilnostjo, višja je tudi hitrost in polmer obračanja, krmiljenje je enostavno in je tudi večje teže.

Dvigala torej vse bolj postajajo alternativa odrom, ki so potrebni pri opravljanju del na višini. Glede na vrsto dvigala se lahko uspešno uporablja na različnih terenih in površinah in tudi za različne namene (za dviganje delavcev ali gradbenega materiala).  

Dvigala olajšajo delo na več ravneh, zato se uporabljajo tudi med montažnimi ali zaključnimi deli. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo